Cautare

960 de rezultate pentru "leonard orban" (5.66 secunde)
Convins ca "orice liberal e mai bun" decat presedintele suspendat, seful de campanie al liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca formatiunea din care face parte a pregatit deja "o lista de prezidentiabili".
Imediat dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, premierul Tariceanu a ridicat steagul alb, de impacare, si a anuntat ca va colabora cu presedintele "in serviciul romanilor", insa liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, este de alta parere si sustine trecerea liberalilor in randurile Opozitiei.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi, in replica la interventia televizata a lui Traian Basescu, ca se astepta ca presedintele "sa fabrice ceva" impotriva sa, dar nu se astepta ca presedintele sa aiba "o atitudine atat de lamentabila".
Ministrul Transporturilor Ludovic Orban a declarat, joi seara, la Antena 3, ca va demisiona din toate functiile publice detinute daca se va dovedi ca in urma accidentului in care a fost implicat a existat o victima.
Tudor a sustinut, vineri, ca reactia Parchetului si a presei in cazul accidentului lui Ludovic Orban este "total disproportionata" si ca se urmareste scoaterea acestuia din politica. ... El a precizat ca nu il apara pe Orban.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a raspuns miercuri, unei declaratii facute de Bogdan Olteanu, declarartie potrivit careia Traian Basescu doreste refacerea guvernarii PD-PNL si crearea unui lider alternativ in PNL in persoana lui Orban.
Liberalii suguiesc deja pe marginea viitoarei formule de guvernare, liderii Puiu Hasotti si Ludovic Orban declarand ieri ca prefera ca PNL sa ramana in opozitie decat sa se alieze cu PSD sau PD-L. ... La randul sau, Ludovic Orban a venit cu solutia "salvatoare":
Liberalii vor convoca congresul ordinar al PNL, conform prevederilor statutului formatiunii, cel mai probabil in luna iulie, la sase luni de la Delegatia Permanenta, pentru sefia partidului exprimandu-si intentia de a candida, pana in acest moment, Calin Popescu-Tariceanu si Ludovic Orban.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat luni, ca reactie la cererea liberalului Salavastru de organizare a unui congres extraordinar, ca el pledeaza pentru organizarea congresului conform prevederilor din statut si nu pentru unul extraordinar.
Senatorul constantean Puiu Hasotti ramane liderul grupului PNL din Camera inferioara, dupa ce atat presedintele Crin Antonescu, cat si prim-vicepresedintele Ludovic Orban (foto), i-au acordat public sustinerea.
Primvicepresedintele PNL, Ludovic Orban (foto), a criticat ieri in termeni foarte duri guvernarea PDL-PSD, despre care a spus ca este alcatuita din doua FSN-uri care isi bat joc de romani, "doua gasti care si-au dat mana intr-o sfidare fata de cei care i-au votat" si care trebuie sa-si satisfaca acum clientela flamanda si sa-si umple buzunarele cu bani, pentru a-si cumpara apoi din nou alegatorii.
Orban acuza raspunsul ministerului condus de Elena Udrea, pe care-l considera usor persiflant, deoarece ceea ce a transmis pana acum Ministerul Turismului nu reprezinta nici 1% din documentele pe care Comisia parlamentara de ancheta le-a solicitat.
Presedintele Comisiei Udrea, Ludovic Orban, a declarat ca inregistrarea postata pe mai multe site-uri, in care membrii forului discuta despre viitoare audieri este neautorizata, dar reflecta normalitatea intr-o comisie de ancheta, neexistand niciun element al unui complot anti-Udrea.
Premierul Viktor Orban trebuie sa isi ceara scuze in numele Ungariei Premierul Victor Ponta a declarat sambata ca omologul sau ungar, Viktor Orban, are obligatia sa se delimiteze de colegii sai si sa-si ceara scuze in numele Ungariei pentru declaratiile presedintelui Parlamentului Ungariei in cazul privind reinhumarea scriitorului maghiar Nyiro Jozsef, scrie Mediafax.
Au iesit Moisescu, Chiliman si Ludovic Orban la o conferinta de presa infecta, care echivaleaza cu o felatie publica prestata aparatului securistic basist. In calitate de alegator in colegiul in care candideaza Ludovic Orban, ma adresez Comitetului Executiv National sa ii respinga candidatura.
Senatorul Dan Sova, Purtatorul de cuvant al PSD, a transmis un comunicat in care afirma ca d-na Victoria Nuland, subsecretar de Stat pentru Afaceri Euroasiatice, s-a referit, in mod evident, la situatia din Ungaria, la actiunile lui Viktor Orban, prietenul lui Traian Basescu!
Senatoarea Gabriela Firea, purtatoarea de cuvant a Grupului parlamentar PSD din Senat, a tranmis un comunicat in care afirma ca regimul Viktor Orban este luat in vizor de Statele Unite ale Americii, in timp ce premierul Victor Ponta este un lider regional, implicandu-se pozitiv pentru a sustine Republica Moldova si Ucraina.
Ludovic Orban il tavaleste pe Johannis.
Alina Mungiu Pippidi catre Ludovic Orban dupa denunțul impotriva premierului Dancila: ... Intr-un editorial publicat de siteul Romania curata, politologul Alina Mungiu Pippdi intreaba opozitia condusa de Ludovic Orban:
Guvernul Orban a picat. Motiunea a trecut cu 261 de voturi pentru Guvernul Orban a picat la doar trei luni de la instalare. ... Guvernul Orban a picat dupa doar trei luni de la instalare. ... In acest moment, este o criza fara precedent provocata de Orban.
google-analytics.com