Cautare

4383 de rezultate pentru "legea" (3.39 secunde)
Legea romaneasca insa nu le permite, indiferent de traditia tiganeasca, sau sanscrita, sau cum i-o zice. ... Legea romaneasca nu permite. ... Legea romaneasca insa nu permite asa ceva. ... Ca asa zice legea. ... Nici parteneriatele civile nu sunt acceptate de legea romaneasca. ... Sa inteleg ca nu acceptati legea romaneasca?!
Ministrul de Externe, liberalul Mihai Ungureanu, este de parere ca principiul lustratiei trebuie sustinut, dar apreciaza ca legea lustratiei, in forma actuala, are "o doza consistenta de nedreptate morala" si anunta ca va renunta la post daca este adoptata ca atare.
Dupa ce a trecut de Senat, legea va ajunge si la Camera Deputatilor. ... "Ca atitudine politica, Partidul Democrat sustine legea lustratiei ca pe un alt ingredient absolut necesar transparentizarii clasei politice romanesti", ne-a declarat deputatul democrat Laurentiu Mironescu.
Democratii au sarit ca arsi amenintand ca vor contesta legea la Curtea Constitutionala.
Presedintele CSM, Anton Pandrea, cel al ICCJ, Nicolae Popa, si procurorul general, Laura Kovesi, le-au cerut vineri magistratilor proaspat numiti in functie de Traian Basescu sa aplice legea si sa nu se lase intimidati, un mesaj similar venind si din partea presedintelui.
10 din Legea nr. ... Legea mentionata a fost adoptata de parlament sub forma unui articol unic, care prevede: „Articolul 10 din Legea nr. ... „În urma deliberarii, Curtea a constatat, cu majoritate de voturi, ca Legea pentru modificarea art. 10 din Legea nr.
Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, a declarat ca legea PC face dreptate atat chiriatilor, cat ti proprietarilor, dar conservatorii sunt deschiti la dialog pentru modificarea ei doar cu cei care ii reprezinta pe chiriati ti propriretari.
Deputatii au respins miercuri, cu 117 voturi "pentru", 79 "impotriva" ti 28 abtineri, raportul comisiei juridice la cererea facuta de presedintele Traian Basescu de reexaminare privind legea caselor nationalizate, pretedintele de tedinta, Eugen Nicolicea, explicand dupa vot ca legea va fi retrimisa tefului statului, in forma initiala.
Manifestantii au depus la Administratia prezidentiala o petitie semnata de presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, si presedintele Asociatiei proprietarilor in baza Legii 112, Stelian Opris, in care ii cer presedintelui Traian Basescu sa promulge legea de modificare a legii caselor nationalizate imediat dupa ce aceasta soseste de la Curtea Constitutionala.
Legea nu prevede un termen pentru actualizarea criteriilor, iar listele se analizeaza anual. ... Explicatie care nu sta in picioare, fiindca legea trebuie obligatoriu respectata de la data intrarii in vigoare si, pe deasupra, nu interzice actualizarea dosarelor. ... 42 din Legea nr.
De cele mai multe ori, legea de capatai a firmelor romanesti a fost modificata prin ordonante de urgenta, majoritatea intrand in vigoare fie la cateva luni sau, mai nou, la doar cateva zile de la publicarea in Monitorul Oficial. Legea nr.
Ca atare, nu se putea altfel decat declarand toata legea neconstitutionala. ... In aprilie, CCR a declarat neconstitutionale mai multe capitole din Legea de functionare a ANI. Potrivit senatorului social-democrat, judecatorii CCR au constatat ca exista trei legi - Legea nr.
Camera Deputarilor a respins propunerea Biroului Permanent de reluare a votului final la Legea pensiilor. ... 1158 de deputati au votat impotriva reluarii votului pe Legea pensiilor, 33 de deputati au votat "pentru" si 8 alesi s-au abtinut.
Votul pe Legea pensiilor a fost masluit de presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, iar imaginile inregistrate la sedinta de plen de pe 15 septembrie demonstreaza acest lucru.
Ponta a spus ca, daca presedintele Traian Basescu ar fi promulgat "legea fraudata" a pensiilor, PSD ar fi initiat procedura de suspendare.
Deputatii PSD si PNL din Comisia Juridica au adoptat marti seara, in mare secret, un amendament la Legea Registrului Comertului prin care transfera Serviciul de Asistenta Juridica (aflat acum la Registrul Comertului) in subordinea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR).
Este vorba despre aplicarea aceleiasi tactici a pumnului in gura prin asumarea raspunderii guvernamentale pe Legea educatiei. ... In sfarsit, legea se afla, in aceste zile, in examinarea Curtii Constitutionale, fiind posibil chiar un verdict de respingere, cu toata obedienta Curtii fata de directivele Cotrocenilor.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a inaintat Curtii Constitutionale (CC) o sesizare referitoare la Legea educatiei, reclamand un conflict juridic de natura constitutionala cu Guvernul.
In deplinul dispret al Parlamentului si al Constitutiei (asta nu mai este o premiera) - pentru c-a refuzat sa accepte o decizie a CCR cu privire la conflictul institutional sesizat de Senat - Guvernul Boc si-a asumat raspunderea pe Legea Educatiei.
legea educatiei in foma ceruta de UDMR, reexaminarea legii pensiilor, legea salarizarii unitare a bugetarilor prin care salariile bugetarilor sa ramana taiate cu 25% si in 2011, legea bugetului de stat.
google-analytics.com