Cautare

484 de rezultate pentru "laurentiu" (3.70 secunde)
Ideea mea privea inca un sistem asemanator pe strada Caracal, care sa fie completat cu un complex de camere video, menite sa culeaga date de trafic si sa serveasca drept camere de supraveghere in zonele unde nu e fezabil un sistem efectiv de management al traficului", a declarat Laurentiu Diaconu, directorul Zonei Metropolitane Craiova.
Atacantul craiovean Laurentiu Boroiban a confirmat ideea ca este interesat sa evolueze din retur pentru ALRO Slatina si a punctat ca la inceputul saptamanii viitoare, cand oficialii de la malul Oltului isi vor relua activitatea, se vor finaliza si actele.
Inaintea primei sedinte de pregatire, staff-ul aluministilor i-a prezentat pe cei trei fotbalisti cooptati in aceasta iarna, Laurentiu Boroiban, Alin Vigariu si Robert Saceanu. ... Laurentiu Boroiban, Mihai Ene, Ovidiu Stoianof, Catalin Craciun si Andrei Cretu - atacanti.
Au vrut sa incheie repede jocul pentru a pleca mai devreme acasa, numai ca Laurentiu Vanatoru si colegii sai nu au fost de acord. ... Laurentiu Vanatoru, Marius Ciortea, Adrian Briscan, Marian Bala, Ionut Ion, Filip Todor, Milos Gavrilovic - (libero).
(Lucian Ciovica, Ionut Trandafirescu, Tatian Bolboceanu, Laurentiu Ricuta) s-a clasat pe locul sase. ... Alin Sbarcia - locul 9, Daniel Nica - locul 10 si Laurentiu Ricuta - pe 13.
Ionut Stancu, Alin Vigariu, Laurentiu Boroiban, Robert Saceanu, Marius Pasare si Sergiu Popescu. ... Nu au fost corecti cu noi", a spus atacantul Laurentiu Boroiban, pentru GdS.
La 8+1 masculin (Florian Hodorogea, Alexandru-Vasilica Mardare, Gheorghe-Costel Mihailescu, George Nedelcu, Pavel-Iulian Buiciac, Alexandru-Cosmin Macovei, Danut-Viorel Rusu, Cristian Ivascu, Laurentiu Stoenica), Romania a ratat medalia de bronz pentru doar opt sutimi de secunda.
Echipa lui Laurentiu Reghecampf a reusit un rezultat bun in deplasare si nu a lipsit mult sa obtina chiar un rezultat rasunator.
Laurentiu Regehcampf si MM Stoica au fost agresati verbal dupa meciul Dinamo - Gloria Bistrira, de pe Arena Nationala, dar n-au ripostat din cauza unei interdictii pe care au primit-o de la Gigi Becali.
Golurile echipei antrenate de Laurentiu Reghecampf au fost marcate de Piovaccari ‘12, Adi Popa ‘34 si Tanase ‘60. ... Laurentiu Reghecampf.
Laurentiu Reghecampf e convins ca Steaua o poate bate pe Schalke si numai imprevizibilul poate produce alt rezultat. ... Laurentiu Reghecampf Rezerve:
Alexandru Zob, Silvian Valcu, Laurentiu Banescu. ... Actorii - povestitori si regizori ai propriilor partituri sunt Alexandru Zob, Silvian Valcu si Laurentiu Banescu.
Jean Stoian - ghitara, Costel Nitescu - vioara, Razvan Cojanu - contrabas, Laurentiu stefan - tobe. ... Jean Stoian - ghitara, Costel Nitescu - vioara, Razvan Cojanu - contrabas, Laurentiu Stefan - tobe.
Jean Stoian - ghitara, Costel Nitescu - vioara, Razvan Cojanu - contrabas, Laurentiu stefan - tobe. ... Jean Stoian - ghitara, Costel Nitescu - vioara, Razvan Cojanu - contrabas, Laurentiu Stefan - tobe.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a treia parte.
Senatorul Laurentiu Florian Coca noteaza pe Facebook: • Doua zile, un adevarat tur de forta alaturi de echipa de campanie.
Senatorul Coca Florian Laurentiu ne-a transmis o declaratie politica intitulata "Pe 25 mai, votam pentru Romania Puternica in Europa!", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul social-democrat Coca Florian Laurentiu a declarat, la o intrunire electorala in orasul minier Berbesti, ca scorul electoral pe care PSD il va obtine in judetul Valcea, pe 25 mai, va fi intre 47% si 52%.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata: Invinsi dar Nu uitati. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Catalina Porumbel si sotul acesteia, Laurentiu Voicu, si-au unit destinele sambata 27 august 2016. La momentul casatoriei, Catalina si Laurentiu Voicu aveau impreuna o fetita.
google-analytics.com