Cautare

294 de rezultate pentru "judecatori" (3.37 secunde)
Comisia parlamentara de control a activitatii SRI i-a solicitat joi directorului Serviciului Roman de Informatii, George Maior, suspendarea din functia de director prim-adjunct al Serviciului a lui Florian Coldea, pe timpul anchetei asupra presupuselor presiuni exercitate asupra unor judecatori ai Curtii Constitutionale, a declarat secretarul comisiei, deputatul PSD Ion Stan.
Sectiile Unite ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie au desemnat ieri pe cei sapte judecatori membri ai Biroului Electoral Central (BEC) pentru referendumul care se va desfasura sambata, 19 mai. ... Cei sapte judecatori l-au ales presedintele al BEC, prin procedura votului secret, pe Gheorghe Dumitru.
La aproape patru ani si jumatate de la moartea omului de afaceri Dumitru Tinu, proaspat peremistul Andrei Iucinu continua sa incerce sa-i convinga pe judecatori de originea sa, si anume de faptul ca este fiul lui Tinu.
Basescu a precizat, de asemenea, ca, desi priveste statutul unor judecatori, ordonanta nu are avizul CSM.
Presedintele Traian Basescu a criticat dur magistratii, reprosandu-le ca exista prea multe dosare prost facute de procurori sau deliberat intarziate de judecatori, ca unii procurori transmit presei informatii din dosare visandu-se James Bond, in vreme ce altii au legaturi "nepotrivite" cu interlopi.
Instanta suprema a desemnat joi prin tragere la sorti, cei cinci judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerea Camerei Deputatilor si a Senatului din data de 30 noiembrie 2008, presedintele BEC urmand a fi ales in termen de 24 de ore.
"In tot anul 2008 s-au inregistrat 159 de judecatori si 113 procurori carora le-a incetat activitatea prin pensionare. Tot anul trecut, in urma organizarii concursurilor/examenelor/interviurilor, au fost numiti 173 de judecatori si 229 de procurori.
Totodata, Becali l-a acuzat si pe unul dintre cei trei judecatori din completul care a luat decizia spunand ca ar trebui dat afara din magistratura. Decizia de joi a fost luata de doi judecatori, al treilea magistrat din complet avand opinie separata.
Terorizeaza judecatori, procurori, judecatori ai ICCJ, iau, iau declaratii de la oameni din arest, ii obliga. Ii forteaza, de asta v-am si rugat.
Chiuariu a dezvaluit Antenei 3, insa, ca pentru a fi validat pe post, Deaconu trebuia sa obtina avizul unei comisii de judecatori ai UE, care l-au trantit cu brio, declarand ca acesta nu indeplineste cerintele postului.
• Nu este in atributul magistratilor judecatori sa gestioneze bugetul de stat al Romaniei. ... Este aproape un obicei al unor judecatori sa creada ca sunt inaintea legii.
14 membri alesi in adunarile generale ale magistratilor si validati de parlament (9 judecatori, 5 procurori), 2 reprezentanti ai societatii civile, ministrul Justitiei, presedintele ICCJ si Procurorul General.
Potrivit proiectului de modificare a Constitutiei, numarul reprezentantilor magistratilor scade dela 14 la 10 (cinci judecatori si cinci procurori), dar creste numarul reprezentantilor societatii civile, de la doi la saze - trei numiti de Parlament si trei de presedinte.
Trebuie subliniat si faptul ca in Sectiunea I Instantele judecatoresti a Capitolului VI Autoritatea judecatoreasca, care se refera numai la instante si la judecatori, o reglementare care sa-i priveasca pe procurori nu se justifica.
Decizia a fost luata in unanimitate de catre judecatori, iar dezbaterile vor fi continuate si astazi. ... Neconstitutionale au fost apreciate de catre judecatori si propunerile de modificare aduse articolului 109 referitor la Raspunderea membrilor guvernului Propunerea presedintelui a fost de abrogare a aliniatului 2, care spune:
Intrebat de judecatori de unde stie ca acea inregistrare este de la SRI si cum de aceasta institutie il ajuta, desi anterior el declarase ca este urmarit de SRI, Vintu a raspuns:
Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a desemnat ieri, cei sapte judecatori care formeaza Biroului Electoral Central (BEC) constituit in vederea organizarii referendumului din 29 iulie 2012 pentru demiterea presedintelui Romaniei, se arata intr-un comunicat al ICCJ din care citeaza NewsIn. Cei sapte judecatori sunt:
Deci, Traian Basescu ramane in joc daca nu aproba contestatia USL sase din cei noua judecatori. In CCR sunt patru judecatori numiti de PDL, un "udemerist" si patru de la USL.
Adica e nevoie de opinia a 6 din cei noua judecatori ai CCR. Iar potrivit unor surse 5 din cei noua judecatori sunt apropiati fostei Puteri.
Indiferent de componenta ei, atat de discutabila din punctul de vedere al pregatirii in materie a unor judecatori ori a afilierii politice a acestora.
google-analytics.com