Cautare

4865 de rezultate pentru "judecatori constanta" (4.61 secunde)
Cosntantin Fratila si Victor Manea - doi candidati pentru Primaria municipiului Constanta carora le place sa vorbeasca. ... Oferta este, din punctul meu de vedere, nesatisfacatoare si cred ca municipiul Constanta merita ceva mai mult decat ce am vazut pe listele de candidati.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Domnule deputat, atat dumneavoastra, cat si ceilalti parlamentari PSD de Constanta, ati dat senzatia ca ati disparut oarecum de pe scena politica.
acestia fac parte din doua sectii, una pentru judecatori si una pentru procurori; prima sectie este compusa din 5 judecatori, iar cea de-a doua din 5 procurori;
Completul de 5 judecatori l-a condamnat in unanimitate pe fostul premier la 4 ani de inchisoare cu executare, iar pe sotia acestuia la 3 ani de inchisoare cu suspendare.
Initial, la recurs, completul de cinci judecatori era condus de catre judecatoarea Aida Popa, vicepresedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Aceasta judecatoare a condus anterior completul de cinci judecatori care l-a achitat definitiv pe Adrian Nastase in dosarul "Matusa Tamara".
Judecatori CCR:
"Inteleg, din surse judiciare, ca acesti procurori ai DNA nu inteleg cu ce competenta au descins azi noapte la sediul CSM si au pus sechestru pe mijloacele de comunicare ale unor judecatori din Sectia de Judecatori a CSM.
Agentii economici care functioneaza in perimetrul danelor 97-98 din port, in Zona Libera Constanta Sud Agigea, vor avea ceva batai de cap incepand cu data de 15 martie a. ... , in cazul in care s-au inregistrat ca functionand pe teritoriul teritorial-administrativ al municipiului Constanta.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
In cateva zile, cele trei mari partide care s-au impus in alegerile locale din Constanta vor trebui sa-si desemneze consilierii judeteni si locali care ii vor reprezenta in urmatorii 4 ani.
Surse din PSD au declarat ca desemnarea celor trei noi judecatori ai Curtii Constitutionale care sa-i inlocuiasca pe cei ale caror mandate expira in 2007 ar putea fi folosita de PSD in negocierile politice cu PNL, in schimbul votului favorabil din Parlament.
Numai ca tara noastra risca o situatie fara precedent, anume blocaj la C.C.R., din cauza ca mandatul unei treimi dintre judecatori expira curand, iar de succesorii acestora nu se aude nimic.
Gigi Becali, condamnat la trei ani cu executare in dosarul "Valiza" Magistratii completului de 5 judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie care au judecat recursul dosarului "Valiza" au decis, marti, dupa 5 ore de deliberari, condamnarea lui Gigi Becali la 3 ani de inchisoare cu executare.
Daca aceasta perchezitie a fost incuviintata de sectia pentru judecatori a CSM, conform Legii 303/2004, care la art. ... Daca a existat acest aviz, care a fost modalitatea de desfasurare a lucrarilor in sectia pentru judecatori ?
"Data fiind atitudinea de neacceptat a Consiliului Superior al Magistraturii fata de colegii judecatori, care au hotarat revocarea, si avand in vedere dispozitiile art. ... Mai mult, AMR sustine ca, daca CSM nu va lua act de revocarea celor doi judecatori, urmeaza sa formuleze plangeri penale impotriva membrilor CSM:
Surse din interiorul PSD si PNL au declarat ca Valer Dorneanu si Mona Pivniceru vor fi sustinuti de social-democrati si de liberali pentru a fi numiti judecatori la Curtea Constitutionala. "Exista discutii in USL pentru cele doua posturi de judecatori la CCR. ... Mandatul a trei judecatori expira in iunie.
Sefa Curtii Supreme a transmis ca modul in care sunt constituite completele de 5 judecatori nu poate fi suspectat de lipsa de impartialitate.
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
Inspectoratul General de Politie nu pare sa fie preocupat de soarta Politiei Judetului Constanta, cel putin nu din punctul de vedere al conducerii acestui inspectorat.
google-analytics.com