Cautare

155 de rezultate pentru "iran" (5.90 secunde)
Beck este de acord, in principiu, cu comentariile lui Sean Hannity, conform caruia interventia militara in Siria ar putea duce SUA in al treilea razboi mondial, caci Rusia, Iran si China avertizeaza americanii sa nu intervina, deci o interventie impotriva Siriei inseamna o interventie asupra tuturor.
Acesta a fost planuit pentru a tine sub control, pentru democratizarea intregii lumi islamicedin Afganistan in jos, prin Iran, Pakistan si tarile producatoare de petrol din zona Golfului Persic, de-a lungul Africii de Nord pana in Maroc.
Aduce din Iran si Liban oameni si, in orasele distruse, le face buletine si repopuleaza. A distrus, construieste alte case, ca sa stearga orice urma, si aduce o alta populatie pentru o schimbare demografica.
Irak, Afganistan, Iran, Pakistan, Siria, Eritreea, Nigeria etc., in speranta ca in tarile civilizate vor gasi un taram al fagaduintei unde sa isi ia viata de la capat.
Ahmad Bani Ahmad, din Tabriz (Iran), de 56 de ani, cercetator in istorie iraniana, a vizitat lacul Urmia, aflat in zona, impreuna cu sotia sa.
Cea mai mare parte dintre migrantii identificati de Politia de Frontiera provin din tari ca Siria, Afganistan, Irak, Pakistan si Iran, dupa cum indica bilantul Politiei de Frontiera pe 2015.
Ori e partenerul nostru strategic si ne-am pus rachete sa ne apere de Iran (si atunci nu avem ce face:
Ca sa se pregateasca pentru Iran, probabil. - Weekend plin de coduri de vijelii, ploi torentiale, grindina si inundatii. - Dupa esecul de la Craciun, Rabla pentru electrocasnice cunoaste un succes fulminant, voucherele fiind epuizate in cateva ore.
Au fost inregistrate cazuri si in tari unde temperaturile sunt crescute -cca 30 grade Celsius ( Singapore, Iran)- concomitent cu cazurile din China, unde acum sunt cam 10 grade.
Cei doi centri de putere mondiali se tatoneaza si se provoaca (in parametri relativ neprimejdiosi) in Kosovo si Iran, in zona Baltica-Marea Neagra, in Asia Centrala, dar cu grija sa mentina un dialog bilateral permanent.
Desi informat despre evenimentele de la Timisoara, dictatorul Nicolae Ceusescu pleaca intr-o vizita oficiala in Iran, iar la conducerea tarii ramane Elena Ceausescu care ia decizia sa-i trimita in 19 decembrie la Timisoara pe primul ministru, Constantin Dascalescu, si pe Emil Bobu pentru a analiza situatia si a negocia cu protestatarii.
Cineva spunea ca 2005 este anul i-urilor - Irak, Iran, Israel, informatica, informatii etc. ßi pentru politica externa romaneasca ar fi tot un an al i-urilor:
Cat priveste extinderea democratiei in lumea musulmana, elogiata de Bush in preziua alegerilor palestiniene, comentatorii malitiosi amintesc cum, tot dupa alegeri libere, in Liban si Irak au ajuns la guvernare forte religioase fundamentaliste, in Egipt "Fratii Musulmani" au devenit principala opozitie, iar in Iran noul sef al statului afirma o linie intransigenta.
Uniunea Europeana are de rezolvat marile probleme ale procesului istoric de integrare, iar Statele Unite, prinse In lupta Impotriva terorismului si implicate militar In zona Irak-Afganistan-Iran, nu par sa-si faca o prioritate din extinderea democratiei In spatiul european ex-sovietic, fie si din grija de a menaja actualele relatii, acceptabile, Washington-Moscova.
Strategii de la Washington preconizeaza o extindere si mai indrazneata a razboiului, spre Iran. Sa-si doreasca America o asemenea complicatie?
Irak, Siria, Iran, Palestina, Kazahstan, Gabon sau Congo. Daca politicienii din aceste tari sunt de acord sa coopereze si daca ei au sprijinul publicului lor, atunci in mai putin de o generatie veti vedea niste transformari de necrezut.
"Strategia iraniana, mai ales dupa venirea la putere a lui Ahmadinejad, este de a regionaliza confruntarea in scopul de a-i pune pe occidentali in fata unei alegeri cruciale: criza generala in Orientul Mijlociu sau permisiunea pentru Iran de a-si continua programul nuclear", sustine Olivier Roy.
in Iran era o mare sarbatoare religioasa si nimeni nu lucra, toate birourile erau inchise! Romania este prinsa intr-un conflict diferit de cel din 1944.
Sute de mii de romani munceau in Germania, Israel, Libia, Irak, Iran, Siria, Maroc, Algeria, Rusia ca profesori, medici, agronomi, constructori, petrolisti, consultanti.
Georgia este zavorul care tre­buie deschis pentru a domina Trans­caucazia, care controleaza accesul catre Europa, in nord, catre Iran si Turcia, in sud.
google-analytics.com