Cautare

157 de rezultate pentru "iran" (5.40 secunde)
Netanyahu se teme ca sistemele de aparare israeliene ar putea ajunge in Iran "Sistemele pe care le-am dat Ucrainei ar putea cadea in mainile iranienilor" "Primul meu interes este sa asigur securitatea unicului stat evreu"
Autoritatile din Iran au decis suspendarea oricaror activitati publice si economice din cauza caldurii - practic, o vacanta neanuntata. Dar nu e de stat afara:
Presa de stat din Iran spune ca numarul mortilor dupa cele doua explozii din apropierea mormantului generalului Garzii Revolutionare Qasem Soleimani a crescut la 103, dupa ce unele persoane au murit ulterior din cauza ranilor.
Un consilier al fostului candidat la presedintia Iranului Mir Hossein Moussavi a afirmat, intr-un raport adresat Parlamentului, ca 69 de persoane au murit in timpul violentelor care au urmat realegerii controversate a lui Mahmoud Ahmadinejad, relateaza un ziar reformator.
Acesta nu este acelasi lucru cu statul islamic â€" asa cum il vedem, de pilda, in Iran. Nu este probabil ca Turcia sa devina nici o teocratie revolutionara de tipul ISIS.
Cei care se intreaba daca este corect sa pronunti Iran sau Irak (sic!), si pe care nu i-a deranjat nimic atunci cand, sosit la Bucuresti, fostul Secretar General NATO, Javier Solana, si-a declarat bucuria de a se afla la Budapesta (sic!), sunt revoltati ca Viorica Dancila a confundat Podgorica cu Pristina.
Sesiunea relatii externe a fost urmata de un dejun de lucru in cadrul caruia s-a discutat asupra evolutiilor din Orientul Mijlociu, Iran, Siria si Liban.
Manu Nasiri, din Iran, care s-a stabilit de multi ani in Romania, participa deseori la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
vinuri dulci dobrogene, tuica de Arges, must inasprit din viile Ostrovului, rotocoale de cascaval si calupuri de telemea din Braila, miere din stupii Moldovei si ai Bucovinei, ciubere de Transilvania cu pastrama de oaie, carute de mere si pere de pe vaile Carpatilor, cantalupi uriasi din Turcia, parfum de trandafiri si hamuri mirosind iute a iuft si a catran din Bulgaria, stafide dulci in scoici rosii de culoarea purpurii din Corint, portocale si mirodenii din Cipru, lazi din lemn de chiparos si cedru din Liban, stofe de Teheran, casmiruri de India, matasuri de China, rodii si smochine din Iran, curmale coapte si rosii din Bagdad, cega, pastruga, morun si nisetru, cu icrele lor negre, de la Sulina.
Putem sa ne indoim de aceasta pozitie - spune Pope - intrucat exista dovezi ca oficialitatile americane au investigat temeinic, dupa inchiderea proiectului Blue Book, incidente OZN precum a fost cel de la padurea Rendlesham in 1980, sau cel din 1976, din Iran, cu pilotul care a fost trimis cu avionul sau de vanatoare in directia unui OZN.
E sprijinit de Hezbollah si Iran, care ii trimit foarte multi luptatori. Mai multi straini lupta, mercenari din alte tari, carora li s-a promis bani si pamanturi.
Intr-o seara de septembrie, in 1976, un obiect luminos a fost reperat deasupra Teheranului (Iran). A fost ridicat un avion F-4 pentru a-l intercepta, dar instrumentele de comanda si de comunicatii s-au blocat in preajma lui.
Autorul evoca in acest sens un caz tipic de langa Teheran, Iran. Acest incident a avut loc in noaptea de 18 septembrie 1976.
Subiectul dosarului este AERONAVE MILITARE NECONVENTIONALE. Un fisier din 1966 descrie un fenomen neobisnuit observat la orizont, la frontiera dintre Iran si fosta Uniune Sovietica.
Dupa cum a scria revista Der Spiegel, rapoartele care veneau din China, Danemarca, Germania, Iran, Italia, ori Suedia erau rezultatul unei zvonistici transatlantice, cu sursa intr-o America mereu avida de stiri iesite din comun.
Aceasta persoana cunostea toate tipurile de drone si alte aparate de zbor dezvoltate de SUA, Rusia, China, Iran, Coreea de Nord, de alti aliati, ori tari non-aliate, dar ceea ce a vazut a fost complet diferit de tot ce vazuse vreodata.
Acesta sustine ca Hayssam va fi intilnit in spatiul dintre Siria, Libia si Iran. a€žHayssam va fi intilnit in acest spatiu.
Iranul si Coreea de Nord baga spaima in tarile vecine Teama fata de Iran si Coreea de Nord a condus la cresterea interesului pentru rachetele de tip Patriot PAC-3 imbunatatite, a afirmat, miercuri, un oficial din conducerea Lockheed Martin Corp., principalul antreprenor.
Executia lui Saddam Hussein, cu putin timp inainte de sarbatoarea Eid al-Adha, efectuata de calai siiti mascati care l-au batjocorit, a realimentat temerile arabilor sunniti potrivit carora Guvernul irakian este condus de siiti razbunatori sustinuti de Iran.
Siria isi consolideaza fortele armate terestre si navale, cu ajutorul fondurilor generoase acordate de Iran, si pare sa comaseze trupele in apropiere de granita cu Israelul.
google-analytics.com