Cautare

155 de rezultate pentru "iran" (3.37 secunde)
Un important cotidian conservator din Iran a salutat marti "legitimitatea divina" a lui Mahmoud Ahmadinejad (foto), inainte de investitura oficiala a presedintelui iranian care, potrivit presei, ar putea fi boicotata de opozitie.
impreuna cu Ambasada Republicii Islamice Iran au organizat astazi un eveniment de caritate: ... La Crowne Plaza Hotel, intr-un spatiu superb amenajat, doritorii au venit si au cumparat diverse obiecte create de copiii bolnavi de cancer, dar si diverse obiecte de artizanat si covoare din Iran.
Iran Khodro, cel mai mare producator iranian de automobile, companie care produce Logan in Iran, vrea sa exporte in Romania automobile produse in Belarus.
Iranul ar putea suspenda duminica exporturile de petrol catre statele UE Parlamentul de la Teheran ar putea deja duminica sa aprobe un proiect de lege privind suspendarea completa a exporturilor de petrol din Iran catre tarile membre ale Uniunii Eu¬ro¬pene, inainte ca embargoul european asupra petrolului iranian sa intre complet in vigoare, relata in editia sa de ieri "Financial Times", citand o declaratie facuta de Emad Hosseini, reprezentantul Comitetului pentru Energie din Mejlis (legislativul iranian).
Duminica au aparut o serie de informatii potrivit carora mai multe ambasade din Iran au primit e-mailuri sau mesaje de la ONG-uri sau persoane private prin care li se cere sa-si deschida portile pentru ca manifestantii opozitiei sa-si poata gasi un refugiu, insa nu a fost confirmata nicio cerere efectiva de acordare de azil.
Nicio banca comerciala din Romania nu mai face in prezent transferuri de bani catre Siria si Iran. ... Intrebati daca se pot efectua transferuri de bani catre Iran, reprezentantii unei agentii BCR ne-au declarat ca astfel de operatiuni nu se mai pot face de catre nicio banca din Romania.
De pilda, relatia Turciei cu Iranul este contra naturii, pentru ca in primul rand e o dusmanie istorica de 300-400 de ani intre Iran si Turcia. ... Pentru ca Turcia nu doreste un Iran prea puternic, nu doreste un Egipt prea puternic.
Iran — Nigeria, la Curitiba, in Grupa F • Marti 17 iunie: ... Argentina — Iran, la Belo Horizonte, in Grupa F 22,00: ... Bosnia-Hertegovina — Iran, la Salvador, in Grupa F 23,00:
Atacantul spaniol l-a lovit pe Pepe inainte sa suteze, dar arbitrul a validat reusita desi a apelat la tehnologia video.Pana la pauza, Portugalia a reusit sa treaca in avantaj, in urma reusitei lui Ronaldo din minutul 44, cu largul ajutor al lui David de Gea, care a scapat mingea din maini.Spania a revenit mult mai agresiva de la vestiare si a intors scorul intr-un interval de doar trei minute.Diego Costa a facut 2-2 in minutul 55 dupa o recentrare excelenta a lui Busquets, iar Nacho a prins sutul carierei trei minute mai tarziu, cand "bomba" din afara careului a atins ambele bare laterale inainte sa intre in poarta.Portugalia nu s-a lasat insa si a revenit in joc tot datorita eroului ei permanent, Cristiano Ronaldo, care a punctat magnific in minutul 88 din lovitura libera, printr-un sut ce a trimis mingea in vinclu.Dupa acest rezultat, Iran ocupa primul loc in Grupa B, cu 3 puncte, urmata de Spania si Portugalia cu cate un punct.
Broadcasting Board of Governors (BBG), agentia americana care administreaza programele informative finantate de autoritati, precum Voice of America, a anuntat ca va elabora un sistem tehnic care sa combata programele de cenzura a internetului aplicate in tari precum China si Iran.
Presa din Iran a transmis ca alte 6.650 de persoane au fost ranite in timpul cutremurului, care a fost resimtit pana in Turcia si Pakistan. ... Seismul devastator produs la granita dintre Irak si Iran a provocat moartea a peste 325 de oameni, arata cel mai recent bilant.
SUA si Iran reiau discutiile pe acordul nuclear. ... Doi diplomati europeni spun ca Iran vrea doar sa castige timp.
Iran protesteaza de 10 zile. Tulburarile violente din Iran, din cauza moartei Mahsei, au continuat si ieri noapte. Demonstratia s-a incheiat in mod pasnic cu melodia "Bella Ciao" in fata Turnului Eiffel.
Un petrolier prins intr-o disputa anul trecut dintre Statele Unite si Iran a fost sechestrat joi de barbati inarmati, in largul coastei Omanului, si pare sa-si fi schimbat cursul spre Iran, potrivit surselor maritime britanice, transmite Reuters.
Politica externa domina dezbaterea publica in Iran. Ultimele declaratii ale lui Ahmadinejad privind Holocaustului au provocat reactii dure din partea altor candidati.
Conflictul Israel-Iran - Un conflict intre Israel si Iran ne afecteaza consistent avand in vedere interesele noastre in regiune si relatiile noastre cu Israelul si Iranul.
Nicolae Ceausescu pleaca in vizita oficiala in Iran, lasandu-i la conducerea tarii pe Elena Ceausescu, Emil Bobu si Manea Manescu.
Blair, care a facut aceasta declaratie in contextul eliberarii marinarilor britanici din Iran, a spus ca s-au deschis linii de comunicare noi si interesante cu Iranul.
Vineri au loc alegerile prezidentiale in Iran, iar sursa de provenienta a banilor nu este cunoscuta. ... Campania prezidentiala in Iran a ajuns sa coste zeci de milioane de dolari, dati pe DVD-uri, postere, spoturi ale principalilor candidati, Mahmud Ahmadinejad (foto) si reformistul Mir Hossein Mussavi.
Mir Hossein Moussavi (foto), conservatorul moderat care a pierdut alegerile din Iran in fata presedintelui in exercitiu, ultraconservatorul Mahmoud Ahamdinejad, a declarat ca a depus duminica la Consiliul Gardienilor Constitutiei o cerere de anulare a rezultatelor scrutinului, invocand nereguli.
google-analytics.com