Cautare

3901 de rezultate pentru "iovici adrian" (3.31 secunde)
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, publica pe blog un text intitulat "Precizari", in legatura cu candidatura lui Adrian Nastase la sefia PSD.
Bursa zvonurilor colportate de HotNews coteaza cu sanse mari o intelegere intre Adrian Nastase si Miron Mitrea. HotNews.ro afirma ca surse social democrate ar fi declarat ca Miron Mitrea l-ar putea sustine pe Adrian Nastase pentru functia de lider al PSD, in schimbul presedintiei Senatului.
Mitrea a precizat ca si-ar dori sa ii aiba in echipa pe Adrian Severin, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, chiar si pe Sorin Oprescu, el mentionand despre primarul Capitalei ca acesta a facut o declaratie publica in care vorbea despre revenirea in partid.
Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, spune ca este din ce in ce mai hotarat sa candideze la presedintia partidului. ... Adrian Nastase spune ca este tot mai hotarat sa candideze, insa refuza sa nominalizeze care ii sunt contracandidatii la sefia partidului:
Presedintele Consiliului National al Partidului Social Democrat, Adrian Nastase, considera ca liderul formatiunii, Mircea Geoana, a fost "atacat" de recenta ancheta a Agentiei Nationale de Integritate in calitatea sa de presedinte al Senatului Romaniei si nu pentru ca va candida pentru un nou mandat la conducerea PSD.
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat joi ca il va sustine pe Adrian Nastase daca acesta, intr-un eventual tur doi al alegerilor, isi va disputa presedintia partidului cu Mircea Geoana.
Luminita Parvu publica pe HotNews.ro un comentariu intitulat "Adrian Nastase isi pregateste candidatura pentru sefia PSD.
Adrian Nastase despre actiunea din vami: ... Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, este de parere ca in spatele actiunilor in care sunt implicate vamile se desfasoara "o confruntare acerba pentru controlul PDL".
Un alt nume vehiculat sa se alature platformei lui Mircea Geoana este cel al europarlamentarului Adrian Severin. ... Adrian Nastase, Ion Iliescu si Victor Ponta urmeaza sa aiba o discutie decisiva saptamana aceasta cu Mircea Geoana pentru a se vedea ce masuri se impun.
Parlamentarii sa stea la balcon, invitatii in sala Vicepresedintele Camerei, Adrian Nastase, a venit cu o propunere "extravaganta" pentru a asigura caracterul public al dezbaterii in Parlament, dar si siguranta in plenul legislativului, sustinand ca senatorii si deputatii ar putea sa se mute la balcoane, iar cei invitati sa stea jos, in sala.
Adrian Nastase spera ca senatorul Sergiu Nicolaescu sa se razgandeasca in privinta demisiei din PSD. Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, si-a exprimat marti speranta ca senatorul Sergiu Nicolaescu sa se razgandeasca in privinta demisiei sale din partid.
Ponta, Nastase si Dragnea le-au cerut pesedistilor ca la 1 ianuarie "sa fie in dispozitiv" pentru campania electorala Liderii social-democrati Victor Ponta, Adrian Nastase si Liviu Dragnea s-au intalnit vineri cu organizatiile de Tineret, Femei, Pensionari si Diaspora si au cerut mobilizare generala pentru campania electorala.
Iliescu si Nastase au exprimat opinii personale, daca e necesar convoc CEx si congres Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Adrian Nastase si Ion Iliescu au exprimat opinii personale cand au afirmat ca PSD nu va insista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, decizia partidului fiind alta.
Ce acuzatii i-au fost aduse lui Ion Iliescu si Adrian Nastase EXCLUSIV Mircea Geoana le-a reprosat pe un ton virulent lui Adrian Nastase si Ion Iliescu in sedinta Comitetului Executiv al PSD ca gireaza actiunile lui Victor Ponta si nu spun nimic despre directia gresita in care se indreapta partidul.
L-a parasit pe Adrian Nastase in 2005 pentru Mircea Geoana, dupa care l-a slujit pe Mircea Geoana ca purtator de vorbe in campania prezidentiala, tragandu-i un sut in posterior dupa ce acesta a pierdut alegerile.
catre Adrian Nastase, dezvaluie fostul ministru al Muncii, intr-o postare pe pagina de Facebook.
Viitorul transportului public din Capitala va fi pe sine - interviu cu Adrian Crit, noul sef al AMT(Autor :
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat incalcarea regimului juridic privind conflictul de interese in materie administrativa de catre Ioan Adrian Duicu, consilier judetean in cadrul Consiliului Judetean Mehedinti.
Acesta a spus ca PSD nu va atribui nimanui functia de presedinte al Consiliului National al partidului, ocupat de Adrian Nastase, pana cand acesta va fi liber si va putea reveni in partid sau pana va decide sa renunte.
"Scarba de Basescu este atat de mare, incat romanii il plac pe Nastase!" Prestatiile deplorabile ale presedintelui Traian Basescu, cat si evidentele persecutii politice, l-au reinventat pe Adrian Nastase, la fel cum Ion Iliescu a cunoscut din nou gloria, dupa 2000, desi majoritatea specialistilor il numeau "cadavru politic", afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
google-analytics.com