Cautare

3901 de rezultate pentru "iovici adrian" (3.37 secunde)
Deputatul liberal de Mures Eugen Nicolaescu a declarat ieri ca PNL va continua sa actioneze cu fermitate pentru schimbarea din functie a lui Adrian Nastase. ... „PNL considera inadmisibil comportamentul lui Adrian Nastase, care a incalcat regulile constitutionale privind convocarea unei sesiuni extraordinare de catre o treime din parlamentari.
Adrian Nastase, presedintele executiv al PSD, a declarat ieri ca tine de evidenta faptul ca se pregateste o anumita schimbare in conducerea Ministerului Justitiei, luandu-se in calcul, potrivit informatiilor sale, numirea Monicai Macovei ca procuror general si a lui Emil Boc ca ministru.
Adrian Stan, directorul adjunct al Agentiei Domeniilor Statului, a prezentat sambata, la Constanta, cateva aspecte legate de derularea programelor Renta Viagera Agricola si Fermierul.
Camera Deputatilor a respins cererea de perchezitie a caselor lui Adrian Nastase dupa ce biroul permanent al Camerei a stabilit, cu 6 voturi pentru si 4 impotriva, ca cererea trimisa de ministrul Justitiei prin care se solicita incuviintarea efectuarii a doua perchezitii la Cornu si Bucuresti incalca un paragraf din Constitutia Romaniei.
Adrian Nastase are tot mai multi contestatari in partid din cauza problemelor sale cu justitia.
Liderul PSD Bihor, Mihai Bar (foto), a votat pentru alungarea din partid a protectorului sau politic, Adrian Nastase.
Zeci de artisti reprezentativi la un moment dat pentru cultura romaneasca i-au ridicat lui Adrian Nastase, inaintea alegerilor generale din 2004, osanale care l-ar fi bagat in mormant de rusine pana si pe Nicolae Ceausescu.
- Povestea lui Traian Basescu nu este chiar atat de simpla, pentru ca noi tot timpul il invinuim doar pe el pentru sistemul concentrationar creat in mandatele lui, uitand ca inca din perioada lui Adrian Nastase deja era moda in care celor care erau incomozi in partid li se pregateau dosare prin celebrul nou infiintat PNA.
Fostul prim-ministru Adrian Nastase a implinit ieri 56 de ani. ... De ziua lui, Adrian Nastase a primit foarte multe carti, tablouri, flori si un geam termopan, daruit de colegul sau, deputatul Valeriu Zgonea, in amintirea dosarului Zambaccian in care este implicat.
Incoltit de DNA, fostul lider al PSD Adrian Nastase risca sa piarda si sustinerea politica a partidului.
Desi s-a aratat profund revoltat de linsajul mediatic pe care il traieste in aceste zile, deputatul social-democrat Adrian Nastase, recent trimis in judecata de catre DNA, a declarat ieri ca nu demisioneaza si nici nu se autosuspenda din PSD.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat luni, la finalul Biroului Politic Central, ca liberalii l-au desemnat pe senatorul Adrian Cioroianu ca succesor al lui Razvan Ungureanu la conducerea Ministerului de Externe.
In cel mai scurt timp, viceprimarul Adrian Vlad isi va intra in drepturi, iar Stefan Galbau isi va strange jucariile si va pleca acasa din Primaria Navodari, sunt de parere social-democratii.
Traian Basescu, Emil Boc, Varujan Vosganian, Paul Pacuraru, Ludovic Orban, Bogdan Olteanu, Adrian Nastase, Lasylo Borbelz, Marko Bela, Cristian David, Crin Antonescu, Mihai Voicu, Adrian Cioroianu, Andrei Chiliman, Marian Vanghelie, Adriean Videanu, Ovidiu Silaghi, Ilie Sarbu, Cristian Diaconescu, Marius Oprea, Ion Iliescu.
Duminica seara, la inchiderea urnelor si numararea voturilor exprimate pentru desemnarea primarului orasului Techirghiol, a reiesit ca invingator in acest tur doi este candidatul PDL Florea Constandin, la un vot distanta de contracandidatul liberal Adrian Stan.
Liberalii si-au adjudecat duminica primaria orasului Beius, un fief traditional al PSD, Adrian Domocos reusind sa treaca de Silviu Odobasian.
Comsiai juridica a decis, miercuri, sa renunte la subcomisia de raportori pentru cele doua noi dosare vizandu-l pe Adrian Nastase, hotarand ca fiecare membru al comisiei sa studieze individual materialele si sa isi formeze un punct de vedere in termen de doua saptamani.
Tudor, Vasile Blaga, Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Lavinia Sandru, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Crin Antonescu, Viorel Hrebenciuc, sunt printre parlamentarii care, intre 2006-2008, au votat cel mai putin in plen.
Sedinta in cazul lui Adrian Nastase a fost suspendata, ieri, de doua ori.
Anca Alexandrescu, fosta consiliera a lui Adrian Nastase, a declarat ca il sprijina in campania pentru prezidentiale pe Sorin Oprescu "pentru ca este dezamagita de unii lideri ai PSD" si crede ca Mircea Geoana nu-l poate invinge pe Traian Basescu.
google-analytics.com