Cautare

4656 de rezultate pentru "ion stan" (3.35 secunde)
Ion Ruset a devenit presedinte interimar al PDL Gorj, in urma deciziei luate de Biroul Permanent National al partidului. ... Senatorul Ion Ruset a fost numit, ieri, presedinte interimar al Organizatiei Judetene a PDL Gorj.
A murit Ion Diaconescu Fostul presedinte al PNTCD Ion Diaconescu a murit in aceasta seara, la varsta de 94 de ani, scrie Mediafax.
Crin Antonescu este o LICHEA, si-a incheiat cariera politica "O lichea si un om lipsit de substanta", il descrie Ion Iliescu pe Crin Antonescu, despre care sustine ca si-a incheiat cariera politica din cauza jocului pe care l-a facut la europarlamentare.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... Ion Iliescu: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... ION Iliescu: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU:
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... De data aceasta a fost invitat fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.
Miercuri, 31 august 2005, Ion Iliescu si-a lansat o noua carte in Bucurestii gata sa cada in poalele toamnei. ... Din prefetele iscalite de Ion Iliescu la televizor, am aflat ca reeditarea acestei carti nu-i intimplatoare.
Miercuri, 31 august 2005, Ion Iliescu si-a lansat o noua carte in Bucurestii gata sa cada in poalele toamnei. ... Din prefetele iscalite de Ion Iliescu la televizor, am aflat ca reeditarea acestei carti nu-i intimplatoare.
La vot au fost inregistrate doar 7 abtineri, acestea apartinand primarului secto- rului 5, Marian Vanghelie, consilierului general Victor Stan si altor cinci membri apartinand organizatiei PSD Bucuresti sector 5.
Mihai Tanasescu (fost ministru al Finantelor) si Ion Calea (PSD Valcea) vor candida pentru functia de vicepresedinte pe domeniul Economie, competitivitate si mediu de afaceri. ... Ion Stan (PSD Dambovita) si Constantin Nicolescu (PSD Arges) candideaza pentru functia de vicepresedinte regional pe zona de sud.
Marian Sarbu, Ilie Sarbu, Corina Cretu, Rovana Plumb, Ion Vasile, Ion Stan, Lia Olguta Vasilescu, Iulian Iancu, Nicusor Constantinescu sau Ana Birchall.Dintre apropiatii lui Ponta au fost alesi vicepresedinti doar Titus Corlatean, Valeriu Zgonea, Robert Negoita.Primii dezertori din era PontaIn ciuda repetatelor apeluri la unitate, ieri s-au inregistrat si primele dezertari din partid.
Comitetul Executiv National al PSD a aprobat, joi, constituirea a 31 de departamente ale partidului, Adrian Paunescu, Bogdan Niculescu Duvaz, Nicusor Constantinescu, Victor Surdu, Olguta Vasilescu, Ion Vasile, Octavian Stireanu fiind printre cei care vor conduce aceste departamente.
"Rol activ in numirea sefilor serviciilor" Proiectul propus de Ion Stan prevede, printre altele, ca membrii comisiilor parlamentare de control au acces la informatii secrete de stat si exercita un rol activ in numirea sefilor serviciilor de informatii.
Secretarul Comisiei, deputatul PSD Ion Stan, a precizat ca SRI trebuie sa prezinte o informare privind prezenta pe teritoriul Romaniei a unor grupari care desfasoara activitati conexe fenomenului terorist, preocupate de strangerea de fonduri pe care sa le transmita in afara tarii pentru sponsorizarea actiunilor teroriste.
Presedintele avea obligatia sa prezinte Parlamentului, in sase luni de la investire, Strategia Nationala de Aparare, insa a preferat sa se lanseaza in constructii legislative “fara relevanta“, a declarat ieri Ion Stan, secretarul Comisiei SRI.
Comisia va initia un control la unitatile centrale ale Serviciului Roman de Informatii, una dintre temele vizate fiind cea a interceptarilor ilegale efectuate de societatile de protectie si paza, detectivi particulari, sau alte firme, a precizat secretarul Comisiei SRI, deputatul PSD Ion Stan.
E vorba atit de interviuri "cu mesaj" ale lui Virgil Magureanu, cit si de unele declaratii politice incendiare facute in parlament de porta-vocea SRI, deputatul Ion Stan.
Astfel, printre cei 5 actionari se afla senior managerul Combinatului, Ionel Bors, directorul Directiei Juridice, Mirela Gatin, precum si directorii Radu Nicu, Ion Ungureanu si Ion Mocanu.
Ion Iliescu vrea sa plece din PSD. ... "Cine a spus ca Ion Iliescu ar fi elementul vulnerabil sa judece singur daca prezenta lui Iliescu pe liste a fost cea care a daunat imaginii PSD in alegeri.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ca apreciaza gestul de a da bani pensionarilor care au participat, miercuri seara, la o intilnire cu el si cu o serie de lideri PSD, nefiind vorba despre "mita electorala”.
Continutul scrisorii adresata de Ion Iliescu celor trei lideri ai PSD a€“ Mircea Geoana, Adrian, Nastase, Miron Mitrea a€“ este catalogat de acestia ca unul constructiv.
google-analytics.com