Cautare

4656 de rezultate pentru "ion stan" (3.99 secunde)
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa zilele acestea la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti) organizat in curtea MTR. ... Am avut un caz care s-a vindecat de cancer de col luand 25 de picaturi de tinctura de propolis dimineata, pe stomacul gol", ne-a spus Vasile Stan, apicultor.
Elena Stan, apicultor, a participat recent la targul de la MTR cu produse apicole. ... De Florii vom fi la Muzeul Satului, iar saptamana viitoare vom fi la MTR si la Ateneul Roman", ne-a spus Elena Stan.
Elena Stan, apicultor, a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participat ieri la Ziua Portilor Deschise de la Fabrica de Magiun din Topoloveni.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la expozitia Body Mind Spirit de la Sala Palatului. ... La acest targ au mers bine mierea si toate suplimentele de miere", ne-a spus Elena Stan, apicultor.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta perioada la targul de Craciun Bucharest Christmas Market organizat la Universitate. ... Toata mierea naturala e buna si atunci omul isi ia pentru el ce are nevoie", ne-a spus Elena Stan.
Peste cateva zile, Alexandra Stan va fi mana dreapta a lui Mos Craciun pentru cativa copii nevoiasi din localitatea Valul lui Traian, din judetul Constanta.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa la targul organizat de Martisor, la MTR, cu produse apicole, deschis intre orele 9.00 - 18.00.
Elena Stan este prezenta zilele acestea la targul de la MTR cu diverse produse apicole precum: ... 0723079251 - apicultorul Vasile Stan.
Apicultorii Elena si Vasile Stan au participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR, cu produse apicole.
La Consiliul Judetean, pesedistul Nicusor Constantinescu a castigat cu 49, 58%, urmat fiind de Ion Popescu (PD-L)- 22,33%, Gheorghe Dragomir (PNL)- 15, 73%, George Mandila (PNG-CD)- 2,5%, Nicolae Rahau (PRM)- 2,3%, Tudorel Chesoi (PNTCD)- 1,3% si Viorel Pana (PC)- 1,2%.
Presedintele Partidului Alternativa Ecologista preciza ieri faptul ca, in cateva zile, vom sti exact daca va mai merge pe mana lui Marius Stan in lupta pentru Primarie sau va prefera o alta persoana.
Smuls de valtoarea meandrelor PSD-iste din sinergia conducerii partidului creat de el, Ion Iliescu si-a acceptat infrangerea si a anuntat ca locul sau nu poate fi alaturi de actuala echipa aleasa de Congres.
Pierderea sefiei PSD in fata lui Mircea Geoana l-a afectat profund pe Ion Iliescu. ... Vicepresedintele PSD Nicolae Vacaroiu a confirmat ieri intentia lui Ion Iliescu, liderul grupului senatorial al social-democratilor, de a renunta la aceasta pozitie.
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
Becali (48,2%) ii devanseazaa astfel in clasamentul general pe Ion Tiriac (37,3%) si pe Traian Baasescu (34,3%), aflati pe locurile doi si trei, acestia fiind urmati de Dinu Patriciu (21,8%), Theodor Stolojan (15,1%), Caalin Popescu-Taariceanu (13,9%), Ion Iliescu (12,8%), Adrian Naastase (10,9%), George Copos (10,5%) si pe locul 10 de Corneliu Vadim Tudor (9,6%).
Presedintele executiv al PSD Gorj, Ion Calinoiu, i-a cerut in mod public liderului PD Gorj, Ionel Mantog, sa precizeze de unde au fost luati banii cheltuiti de democratii gorjeni in perioada sarbatorilor de iarna, in diferite actiuni specifice sezonului, spectacole si cadouri.
Presedintele Traian Basescu a declarat la Craiova, in timpul unei intalniri cu reprezentantii administratiei locale din Dolj, ca el nu-l are drept contracandidat pe Mircea Geoana, ci pe Ion Iliescu, pe care il va invinge la alegeri.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat, marti, la Antena 3, ca se retrage din "toate functiile detinute in partid". Ion Iliescu are o functie onorifica in partid, cea de presedinte de onoare, dar, in aceasta calitate, este invitat permanent in structurile de conducere ale PSD.
Bogdan Tiberiu Iacob (BTI) se mira si el de bazaconiile pe care le emite in ultima vreme Ion Cristoiu, trecut cu arme si bagaje in tabara lui Traian Basescu. BTI scrie pe Inpolitics articolul "Ipoteza-bomba lansata de Ion Cristoiu:
google-analytics.com