Cautare

4656 de rezultate pentru "ion stan" (3.43 secunde)
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului.
Apicultorii Vasile si Elena Stan spun: ... Apicultorii Vasile si Elena Stan abia asteapta sa se reia targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman. Pentru comenzi o puteti contacta pe Elena Stan la nr.
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR1, Iuliana Tudor, va fi prezenta la acest sfarsit de saptamana, mai precis vineri si sambata, la Targoviste, acolo unde va prezenta Festivalul National de Interpretare Ion Dolanescu.
De ce nu doreste Adrian Nastase sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Ion Iliescu?
Deputatul PSD Ion Stan, secretar al Comisiei parlamentare de control a SRI, a desfiintat ieri printr-o declaratie politica ultima ordonanta de urgenta emisa de Guvernul Tariceanu privind modificarea si completarea Legii Ticu.
Raportul conform caruia cei vizati de cele 13 note ale Grupului de Evidenta al SRI sunt politicieni antipatizati de "factorul de decizie" este un raport preliminar, intocmit de secretarul Comisiei SRI, Ion Stan, si neasumat de ceilalti membri ai comisiei.
Presedintele Ion Iliescu a semnat, miercuri, decretul de gratiere al fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma. ... Gratierea nu ii schimba cazierul, nu-l disculpa de cele facute ", a declarat Ion Iliescu, care a precizat ca l-a gratiat pe Cozma "prin argumentele actului gratierii ".
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
Octavian Stireanu publica un comentariu despre atitudinea lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, intitulat "Diferenta de atitudine si altitudine", pe care il puteti citi in continuare.
Concret, legea compusa de PSD-istii Stan Ion (fost presedinte al Comisiei SRI), Gabriel Oprea, Eugen Bejenariu si George Maior prevede trecerea comunitatii de informatii in subordinea premierului - fapt care serveste de minune cauza liberalilor dar contravine flagrant vointei lui Traian Basescu.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
Deputatul Ion Stan sustine ca daca desecretizarea se va face legal si integral, va oferi suprize de proportii.
Deputatul PSD Ion Stan, secretar al Comisiei SRI, a adresat ieri conducerilor celor doua Camere o scrisoare in care avertizeaza ca SRI si alte autoritati din sistemul securitatii nationale sunt puse de CSAT in situatia de a incalca legile.
Bogdan Tiberiu Iacob) Portavocea SRI, cum mai e cunoscut deputatul Ion Stan, aduce acuzatii de o gravitate ieșita din comun formatiunii conduse de fostul ministru al Apararii, Gabriel Oprea, in legatura cu bani murdari storsi din industria de aparare a Romaniei, prin intermediul unor afaceri derulate cu infractori urmariti de FBI, ori prin spagi cerute pe fata unor seici arabi.
Mircea Geoana, Titus Corlatean, Ion Rus, Marian Sirbu, Vasile Dincu, Gheorghe Nichita, Dan Nica, Ion Stan, Ilie Sirbu, Cristian Diaconescu, Victor Ponta sunt, toti, oameni adusi de Adrian Nastase fie in guvern, fie in atat de hulitul Birou de Coordonare care a inlocuit in iulie 2004 - in disperare de cauza - Delegatia Permanenta la conducerea Partidului Social Democrat.
Dupa o serie de tururi de forta prin toate judetele tarii, Adrian Nastase si Ion Iliescu au urcat impreuna la prezidiul Congresului, de unde au adresat mesaje de unitate si sustinere a ideilor PSD. ... In Internationala Socialista acest cuvint este inca folosit”, a precizat Ion Iliescu.
Dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere in avans, la sediul PSD din Strada Atena, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a organizat o petrecere asta seara, la implinirea a 80 de ani.
Ion Stan, presedintele filialei PSD Dambovita, a declarat ieri ca prefectul judetului profita de situatia creata in localitatea Morteni, prin aparitia celui mai recent focar de gripa aviara, si incearca sa convinga primarul din localitate sa treaca din tabara PSD in cea a PD.
"Un balast legislativ" Ceva mai devreme, secretarul Comisiei SRI, deputatul PSD Ion Stan, a declarat ca legile sigurantei initiate de Guvern sunt un "balast legislativ" elaborat de "ageamii" care incurca termenii, omit prevederi esentiale, adaugand altele neconstitutionale, serviciile secrete devenind astfel dependente politic.
Lista PD-L pentru Consiliul Local Constanta este deschisa de senatorul Dorel Onaca, avocatul Ion Popescu si deputatul Mircea Iustian. ... Onaca si Iustian se intorc in Parlament, in timp ce Ion Popescu a ales sa fie consilier judetean, el deschizand, de altfel, lista PD-L pentru Consiliul Judetean.
google-analytics.com