Cautare

4416 de rezultate pentru "ion cristoiu" (2.69 secunde)
Ion Cristoiu: ... Intr-un interviu acordat in exclusivitate Evenimentului zilei, analistul politic Ion Cristoiu a facut o radiografie a alegerilor locale de ieri. ... Cat priveste rezultatele alegerilor, Cristoiu spune ca o victorie importanta nu-i "a buna" pentru USL. ... - Ion Cristoiu:
ION CRISTOIU, dupa FUZIUNEA PDL-PNL: ... A CITIT DE PE O HARTIE!" Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit la REALITATEA TV despre fuziunea dintre PNL si PDL, precizand ca cel mai probabil "nu va tine". "Cred ca va merge pana la prezidentiale", a spus Cristoiu.
Cristoiu scrie despre plecarea de la Cotroceni a nerodului Este greu sa mai auzi in aceste zile ceva de bine despre presedintele Romaniei Klaus Iohannis. ... In Gandul de miercuri, jurnalistul Ion Cristoiu continua sa scrie cu mult curaj despre ce inseamna Klaus Iohannis pentru Romania.
Ziaristul Ion Cristoiu nu-i vede pe Victor Ponta sau Mircea Geoana drept candidatii ideali la presedintie! ... In opinia lui Ion Cristoiu Victor Ponta sau Mircea Geaona nu sunt cele mai inspirate alegeri pentru o eventuala candidatura la scrutinul prezidential din noiembrie.
Cristoiu: Intors la Cotroceni, Basescu va fi un presedinte mort In cazul in care Traian Basescu nu va fi demis la referendum si se va intoarce la Cotroceni, va fi "un presedinte mort", a declarat Ion Cristoiu, duminica seara la B1 TV.
Cea mai respectabila voce a taberei anti-USL, l-am numit pe analistul Ion Cristoiu, scrie azi, in "Evenimentul zilei", ca USL a venit la guvernare cu ajutorul SRI si al unei mafii transpartinice dornica sa puna Justitia cu botul pe labe.Nimic nou sub soare.
Ion Cristoiu: ... Primul numar al revistei "Historia Special" este scris integral de Ion Cristoiu si analizeaza o teza absurda chiar si pentru comunisti: ... Redam mai jos argumentul ce l-a indemnat pe Ion Cristoiu sa abordeze o asemnea tema.
Grupul Evenimentul Romanesc, ai carui actionari sunt jurnalistii Ion Cristoiu si Vlad Pufu, a cumparat Editura Eminescu de la scriitoarea Silvia Cinca. ... Potrivit paginademedia.ro, Grupul Evenimentul Romanesc este detinut de jurnalistii Vlad Pufu (51%) si Ion Cristoiu (49%).
un grup de intelectuali, evrei si neevrei, intre care Dorin Tudoran, Radu Ioanid si Dinu Adam, au trimis, zilele trecute, o scrisoare presedintelui TVR, Alexandru Lazescu, in care ii cer acestuia sa ia atitudine fata o emisiune realizata de Eugenia Voda, cu Ion Cristoiu invitat, in care acestia sustin ca s-ar fi facut apologia lui Corneliu Zelea Codreanu.
Zece personalitati, intre care Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu, Cristian Mungiu, Cristi Puiu si Silviu Purcarete acuza CNA de dubla masura." 'Zece personalitati din lumea culturala acuza CNA de dubla masura, dupa sanctionarea TVR din cauza editiei Profesionistii, realizata de Eugenia Voda si difuzata de postul public pe 13 noiembrie, in care, printre altele, invitatul Ion Cristoiu a vorbit pozitiv despre fondatorul miscarii legionare din Romania, Corneliu Zelea Cordreanu, sugerand ca fost si "un erou romantic".
Analistul politic Ion Cristoiu isi detaliaza pe blog de cateva ori pe zi, dimineata, la pranz si seara, gandurile sale despre evenimentele politice ale zilei.
Ion Cristoiu a publicat pe blog un articol cu titlul: ... - Ion Cristoiu mi-a luat-o inainte: ... Cititi-l pe Cristoiu si o sa vedeti ce inseamna un analist care nu-i trompeta!
Ion Cristoiu spune ca PSD are nevoie de un prezidentiabil ca Olguta Vasilescu: ... Ionel Dancu) Jurnalistul Ion Cristoiu a apreciat, duminica, la Antena 3, ca daca PSD va alinia la alegerile prezidentiale un candidat care spune ca nu vrem crize, atunci va pierde scrutinul.
Life Cristoiu ii da la temelie lui Iohannis: ... Votul romanilor, rezultatul unui Referendum de suspendare Jurnalistul Ion Cristoiu taxeaza dur in Gandul de vineri derapajele tot mai evidente ale lui Klaus Iohannis.
Becali (48,2%) ii devanseazaa astfel in clasamentul general pe Ion Tiriac (37,3%) si pe Traian Baasescu (34,3%), aflati pe locurile doi si trei, acestia fiind urmati de Dinu Patriciu (21,8%), Theodor Stolojan (15,1%), Caalin Popescu-Taariceanu (13,9%), Ion Iliescu (12,8%), Adrian Naastase (10,9%), George Copos (10,5%) si pe locul 10 de Corneliu Vadim Tudor (9,6%).
INPOLITICS informeaza: Ion Cristoiu: ... (Ion Cristoiu â€" EVZ)
Ce se va intampla cu Ion Cristoiu Postul B1 TV va face cateva schimbari in cursul saptamanii. Sabin Orcan, fost prim redactor-șef adjunct la Adevarul, va avea o emisiune, iar Ion Cristoiu va fi invitat permanent la Andrei Badin, scrie Pagina de Media.
Octavian Stireanu) Nu stiu daca dl Iohannis soarbe cu zgomot ciorba fierbinte de perisoare, gatita cu patos de ravasitoarea Prima Doamna, cum o numeste Ion Cristoiu, sau o inghite discret, sa nu se auda nici musca.
Cirtitorul de serviciu Presedintele a cules ceea ce a semanat de Ion CRISTOIU Ion CRISTOIU Ion CRISTOIU Propensiunea noastra pentru intrigile politiste nu s-a dezmintit nici in reactia la interviul lui Traian Basescu.
Dialog Crstoiu - Basescu Dupa ce Ion Cristoiu a recunoscut ca a fost interesat de carțile din biblioteca de la Palatul Cotroceni, in special de volumul "Romania in anii celui de-al Doilea Razboi Mondial" scrisa deIoan Talpes si aparuta de Editura Militara in 1989, Traian Basescu i-a spus ca i-o ofera cadou.
google-analytics.com