Cautare

6466 de rezultate pentru "iohanis e presedinte" (4.08 secunde)
Romanii incearca, pe 22 noiembrie, sa aleaga un alt presedinte pentru a debloca grava situatie politica si financiara, ce a condus la deprecierea leului, a alungat investitorii straini si a determinat institutiile internationale sa amane plata imprumutului extern, insa demersul lor ar putea esua, cred analistii internationali.
Fara prezenta la OTV Traian Basescu nu era presedinte astazi.
De ieri, Jobs este presedinte al Consiliului de administratie al Apple. ... In noul său rol, de presedinte al Consiliului, va continua să
De ieri, Jobs este presedinte al Consiliului de administratie al Apple. ... In noul sau rol, de presedinte al Consiliului, va continua sa serveasca Apple cu intuitia, creativitatea si inspiratia sa", a declarat Art Levinson, in numele Consiliului de administratie al Apple.
Unde ati fost, domnule presedinte Traian Basescu, timp de 8 ani?, pe care o puteti citi in continuare. Unde ati fost, domnule presedinte Traian Basescu, timp de 8 ani?
Adevarat, nu e prima oara cand dl. ... "E prea tanar, ce sa-i faci". ... (Este doar o "recomandare‘‘ dle presedinte, prevazuta doar in Regulamentul de ordine interioara.
Dupa aproape 6 ani de rezultate remarcabile in dezvoltarea pieței romanesti de arta si in consolidarea grupului Artmark (culminand cu premierea in 2012 de catre Business Review drept Antreprenorul roman al anului 2012” sau cu includerea in 2014 de catre Tefaf Art Market Report intre cele mai semnificative case de arta din Europa), Manuela Plapcianu se retrage din functia de CEO si Presedinte Artmark, pentru a se dedica antreprenoriatului social in domeniul educatiei.
Fostul presedinte american George H. ... Bush a murit la varsta de 94 de ani, a anuntat, vineri fiul sau, de asemenea ex-presedinte, George W. ... George Herbert Walker Bush a fost cel de-al 41-lea presedinte al SUA.
Daca dupa primul tur de scrutin PSD era sigur de victorie si se apucase deja sa faca guvernul, iata ca din nou Basescu le da planurile peste cap si in urma alegerii lui ca presedinte al tarii.
Traian Basescu merita o lectie pentru modalitatea de "jucator" in care a inteles sa se manifeste pe durata mandatului de presedinte.
Pentru Romania, suspendarea unui presedinte si referendumul care-i urmeaza reprezinta un precedent sanatos. ... nene Presedinte, ai facut ce ai promis? ... Suspendarea lui Basescu e un exercitiu pentru viitor. Sa ne imaginam, prin absurd, ca presedinte al Romaniei ajunge Vadim Tudor sau Gigi Becali.
Ideea de anticipate e doar pentru a ne juca de-a anticipatele, e o idee lipsita de sens... ... "E dupa... ... E si convenabila freza asta", sustine Bogdan Olteanu.
Vicepresedintele PSD Sorin Oprescu a declarat ca i-a informat, ieri, pe membrii Delegatiei Permanente in legatura cu decizia sa de a candida pentru functia de presedinte executiv al partidului. ... "Am explicat inca o data si am spus ca doresc sa-mi depun candidatur " pentru presedinte executiv, a precizat el.
La finalul lucrarilor, dupa ce au fost prezentate mai multe rapoarte ale organizatiei, delegatii au adoptat o rezolutie de sustinere a candidaturii lui Ion Iliescu pentru functia de presedinte al partidului, rezolutie care a fost precedata de altele asemanatoare la sectoare, unde, potrivit presedintelui PSD Bucuresti, liderii de filiale au prezentat aceste mesaje de sustinere.
Deocamdata, functia de presedinte executiv, vizata de Nastase, a ramas inca in seturile de propuneri pentru modificarea statutului. ... In ceea ce priveste functiile de conducere, Titus Corlatean, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat ca varianta principala este cea cu presedinte, presedinte executiv si secretar general.
“Un fost presedinte al Romaniei (Emil Constantinescu - n.r.) a spus atunci cand s-a retras:
o brosura din care sa rezulte ca Iliescu nu este presedinte fondator al PSD. ... De ce nu candideaza Nastase Presedintele PSD, Adrian Nastase, a dat de inteles sambata, intr-o conferinta de presa, ca nu candideaza pentru postul de presedinte din grija pentru partid.
"N-am intentia nici sa dau mai multa putere Parlamentului, nu-mi doresc nici mai multa putere pentru presedinte. ... Votul obligatoriu pentru cetatenii Romaniei Victor Ponta, presedinte PSD:
De presedinte al Romaniei? De fost presedinte al PD? ... "Nu e suficient sa te intalnesti cu grupurile parlamentare si cu conducerea partidului si sa le spui: ... Eu cred ca acesta e un mare deserviciu", a explicat Alexandru.
Fostul presedinte al Filialei Gorj a PSD, Nicolae Mischie, anunta cu doua saptamani in urma ca intentioneaza sa revina in politica.
google-analytics.com