Cautare

6466 de rezultate pentru "iohanis e presedinte" (3.35 secunde)
Fostul presedinte Ion Iliescu considera ca actualii guvernanti sunt cei care au luat masurile catastrofale, ducand tara de rapa, astfel ca Basescu nu are niciun drept sa-l catalogheze pe el drept "presedinte "antireformator". ... Drept urmare, fostul presedinte face o analiza economica a guvernarilor post-decembriste.
- profesor Nicolae Popa, fost presedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, despre necesitatea respectarii Constitutiei si procesele de revizuire; - profesor Valer Dorneanu, fost presedinte al Camerei Deputatilor, fost presedinte al Consiliului Legislativ;
Dar mi-as fi pus intrebarea dupa ce criterii isi organizeaza presedintele judecatile, de vreme ce poate spune ca Regele Mihai a fost tradator de tara si sluga la rusi, iar Ceausescu, in primii zece ani de mandat, a fost un bun presedinte.
Dar aici nu e vorba de puterea mea, aici este vorba despre un partid care, ca sa fie eficient, trebuie sa isi ia niste decizii statutare - eu nu am luat de capul meu acea decizie, ci am discutat-o in BPN si in grupul de la Senat - si mai ales trebuie sa fie consecvent.
A ocupat functiile de presedinte al CFSN (Consiliul Frontului Salvarii Nationale) Stei si vicepresedinte al CFSN Bihor pana in anul 1991, cand a devenit presedinte al FSN Bihor. ... Vasile Blaga este membru fondator al Partidului Democrat (1991), detinand functia de presedinte al Organizatiei Judetene Bihor a PD (1991-1997).
Viceprimarul Radu Moisin concureaza singur si este reales presedinte al OT-PDL Cluj. ... Februarie Gavrila Iuga este reales, tot din pozitia de unic candidat, presedinte al TNL Cluj. ... Crin Antonescu, presedinte, Victor Ponta, premier. ... Primarul Sorin Apostu se alege presedinte al PDL Cluj-Napoca, fara vreun adversar.
De la purtator de cuvant si vicepresedinte al organizatiei locale a partidului, in 2000 devine Presedinte al Consiliului Judetean Timis si Vicepresedinte al Forumului Presedintilor Consiliilor Judetene al PDSR.
Fost presedinte PNL: Nu cred ca romanii il vor vota pe Antonescu Radu Campeanu, fost presedinte al PNL, considera ca in acest moment proiectul Crin Antonescu presedinte nu este unul viabil, mai ales in contextul mandatului lui Traian Basescu.
In ceea ce priveste persoana care nu ar fi potrivita pentru a fi lider al PDL, Scripcaru a spus ca nu este potrivit "cine nu e bun", fara a da vreun exemplu.
Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, copresedinte al Uniunii Social Liberale, a fost ales marti presedinte al Senatului, in cadrul unei sesiuni extraordinare a camerei superioare a Parlamentului. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost propus marti de catre grupurile USL pentru functia de presedinte al Senatului.
Inclusiv sa distruga Romania" Premierul Victor Ponta a acordat un interviu in exclusivitate pentru Jurnalul National in care il acuza pe Traian Basescu ca este primul presedinte care si-a atacat tara pentru a ramane in functie.
Biografia actualului presedinte este extrem de controversata si a facut sa curga tone de cerneala dupa revolutie, pentru ca ea ascunde suspect de multe "gauri".
Pentru postul de presedinte va candida premierul Victor Ponta, fiind singura candidatura validata la sefia partidului.
(Bogdan Tiberiu Iacob) Daca analizam ultimele iesiri ale presedintelui precum si derularea mult comentatei coabitari, in ultimele luni, putem spune fara echivoc ca Basescu nu are vis mai fierbinte decit sa-l vada presedinte pe Victor Ponta in dauna "raului" Crin Antonescu.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata 'Inca un ,,cine zice, ala e’’!', pe care o puteti citi in continuare.
un presedinte care sa uneasca, sa evite conflictele, sa dea solutii si sa genereze bunastare. Avem nevoie de un presedinte mandru de originile sale, de un presedinte implicat, corect, impartial, care sa gaseasca de fiecare data cai de dialog intre puterile statului si societate.
Si-a respectat angajamentele, a respectat demnitatea functiei de Presedinte. ... Se pot spune multe despre lipsa de performanta a mandatului dlui Constantinescu, dar nu despre corectitudinea si demnitatea cu care a exercitat functia de presedinte al tarii. Si el a respectat demnitatea functiei de Presedinte al Romaniei.
Interventiei dure a lui Liviu Dragnea de joi seara, inclusiv amenintarea cu iesitul in strada, i s-a adaugat semnalul de alarma tras de Servicii ca starea de spirit a natiei e cea de revolta.
Scrisoare (intre)deschisa, dar foarte sincera Catre Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei Domnule presedinte, Va scriu in multipla calitate de cetatean Roman si American, de editorialist la ziarul Cotidianul (fondat de marele patriot roman Ion Ratiu), si de editor/fondator al celei mai vechi publicatii de limba roman in activitate la New York, New York Magazin.
Septimiu Stoica, actualul presedinte al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), a anuntat luni ca isi va da demisia din aceasta functie. Totodata, Septimiu Stoica propune si unificarea functiilor de presedinte si director general la BVB.
google-analytics.com