Cautare

6466 de rezultate pentru "iohanis e presedinte" (3.07 secunde)
Dupa un clovn, vom avea ca presedinte nimicul Charles Gave este unul ditre cei mai importanti analisti economici ai lumii, presedinte al Think tank-ului liberal INSTITUT DES LIBERTES, consultant a 800 de institutii de pe glob Macron e un urias costum gol. Asta e el.
Monica Frassoni, copresedinte al grupului ecologist, a obtinut 145 de voturi, comunistul francez Francis Wurtz, presedinte al grupului Stanga Unita Europeana/Stanga Verde Nordica, 48 de voturi, iar danezul Jens-Peter Bonde, presedintele factiunii eurosceptice Independenta si Democratie, 46 de voturi.
Citeva fundatii si ONG-uri din orasul nostru au format Liga pentru Presedinte, care va avea rolul de a-l sprijini pe presedintele Traian Basescu.
Partidul va fi condus de un presedinte, un presedinte executiv, un presedinte al Consiliului National de Coordonare si sapte vicepresedinti, alesi pe domenii de activitate. ... Dupa cum era de asteptat, Theodor Stolojan va candida pentru postul de presedinte al partidului.
Judecatorii Curtii Constitutionale au validat ieri hotarirea adoptata de Parlament privind suspendarea lui Traian Basescu din functia de presedinte al tarii.
Astazi (joi - n.r.) era programata alegerea noului presedinte. Din pacate, nu s-a reusit alegerea unei noi conduceri, a unui nou presedinte, din lipsa cvorumului.
Consiliul de Coordonare a Uniunii si Consiliul Reprezentantilor Unionali ai UDMR l-au ales, la sfarsitul saptamanii trecute, in functia de presedinte executiv al Uniunii pe deputatul Kelemen Hunor, care il inlocuieste astfel pe Takacs Csaba.
Faptul ca singura viziunea a fostei conduceri era sa mergem pe listele altui partid pentru ca asa am avea mai multe sanse de supravietuire e iluzorie", a adaugat Ciuhandu.
In calitate de presedinte al PSD, afirm ca 'Parteneriatul pentru Romania', al carui rost este sa asigure Romaniei o guvernare stabila si puternica intr-o perioada de criza financiara si recesiune economica, ramane in vigoare cu toate prevederile sale, mai putin cea referitoare la functia de vicepresedinte al CSAT", se precizeaza in comunicatul de presa transmis de liderul PSD, Mircea Geoana.
A fost prim-ministru al Romaniei intre anii 2000-2004, iar in perioada 2005-2006 a fost presedinte al Camerei Deputatilor si presedinte executiv al PSD. ... Ulterior, in februarie 2008, Nastase si-a recastigat pozitia fruntasa in PSD, unde ocupa acum functia de presedinte al Consiliului National.
Cine vrea sa candideze sa candideze, nu e nevoie de oprelisti. ... In legatura cu propunerea de introducere a depozitului minim pentru candidatii la functia de Presedinte al Romaniei, biroul de presa este abilitat sa transmita punctul de vedere al primului-ministru Emil Boc:
Traian Basescu sustine ca anii 2007 si 2008 au reprezentat un rateu in mandatul sau de presedinte, deoarece din cauza relatiei sale cu premierul Tariceanu a pierdut instrumentele pentru a declansa procesele de reforma.
Sunt la curent cu evenimentele din tara si, fiinca am revenit doar aseara din delegatie, azi voi pleca la Bucuresti, unde voi avea o discutie comuna cu domnul presedinte Mircea Geoana si domnul presedinte Crin Antonescu. ... "Domnul presedinte m-a sunat si am avut o discutie.
"Atat timp cat toti cei prezenti la Congres si toti colegii mei de partid respecta votul care s-a dat sambata la functia de presedinte, cu atat mai mult eu respect votul dat pentru vicepresedinti.
Pare ca nu mai doreste sa fie un presedinte jucator, ci antrenorul Nationalei. ... Prezenta "independentilor" este rezultatul dorintei personale a d-lui presedinte, stapanul lor politic.
A treia diversiune este permanenta culpabilizare a PSD, care "n-a fost in stare" sa faca reforma statului, confundata cu modificarea Constitutiei, pe care Basescu (devenit presedinte cu voturi aduse din strainatate) si portocalii ar fi obligati s-o realizeze, intrucat "asa vor rrromanii si Poporul, cu P mare", cum tot propovaduieste acelasi domn Basescu (care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei)...
Intre cei care sunt nou-veniti se afla numai sustinatori ai actualului presedinte al PSD Gorj. Pesedistii gorjeni au inlocuit aproape jumatate din conducerea partidului inainte de conferinta judeteana in care va fi desemnat noul presedinte al organizatiei PSD Gorj.
Cu 13.415 vizualizari si 34 de comentarii, primul sondaj din seria speciala cotidianul.ro l-a aratat pe actualul sef al statului roman, cu majoritatea voturilor cititorilor Cootidianului, drept cel mai slab presedinte.
Adevaratul initiator al UNPR, Oprea va fi totusi numarul doi, ca presedinte executiv, intr-un triumvirat in care Marian Sarbu va fi presedinte, iar Cristian Diaconescu - presedinte de onoare.
Senatorul PSD Adrian Tutuianu a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Un presedinte care umileste cere sa nu fie umilit", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com