Cautare

6466 de rezultate pentru "iohanis e presedinte" (2.82 secunde)
Prestigiosul sociolog Dimitrie Gusti, omagiat la Academia Romana Cu ocazia implinirii a 140 de ani de la nasterea lui Dimitrie Gusti - prestigios sociolog, membru marcant al Academiei Romane si Presedinte al Academiei Romane (1944-1946) - in Aula Academiei Romane (Calea Victoriei 125) va avea loc joi, 13 februarie 2020, ora 10,00, conferinta omagiala Dimitrie Gusti - profesor, statistician, muzeograf.
Ca doar rolul de presedinte este, in sine, foarte plictisitor si trebuie condimentat dupa gustul actorului care se plictiseste in timpul mandatului jucandu-l.
Dupa ce la Congresul PNL desfasurat cu numai patru luni in urma, congres la care a fost ales presedinte al partidului, s-a hotarit ca fuziunea PNL cu PD nu este de actualitate, fiind pasata intr-un viitor nedeterminat, premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat ca fuziunea dintre liberali si democrati trebuie realizata cit mai rapid.
Traian Basescu a intrat ieri, fix la 9.58, pe poarta principala a Palatului Cotroceni pentru prima oara in calitate de presedinte al Romaniei. ... Presedintele Basescu a fost intampinat de fostul presedinte Ion Iliescu, insotit de vechii si noii consilieri de stat.
Referendumul prin care romanii au decis sambata, 19 mai a.c., soarta lui Traian Basescu nu reprezinta victoria nici uneia dintre parti si nici incheierea razboiului dintre presedinte si partidele parlamentare, cu exceptia PD si a PLD.
isi doreste functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ). ... Reprezentantii PNL si PD ar fi contactat unul sau mai multi consilieri judeteni PSD pentru a-i convinge sa sustina o initiativa in cadrul CJ de schimbare a actualului presedinte.
In Constanta, 14 candidati se bat pentru sefia legislativului judetean, fiecare cu sanse mai mari sau mai mici, dar este aproape axiomatic faptul ca viitorul presedinte al Consiliului Judetean va fi ales din randul principalelor patru partide parlamentare:
Ca urmare, Iliescu si-a pus condurul de imperator social-democrat in pragul adversarilor lui Nastase si a decretat hotarat nu numai ca este de acord cu functia de presedinte executiv, dar si ca ea s-ar asorta cu persoana lui Adrian Nastase - fost premier si actual presedinte al Camerei Deputatilor.
Simtiti ca Romania e familia dumneavoastra? ... E bine ca ati precizat. ... dl presedinte a promis desfiintarea taxei de prima inmatriculare. ... Nu stiu cand ati promis, dar e posibil sa... ... taxa pentru TVR, platita de firmele private, chiar daca nu au televizor, este considerata de presedinte morala?
Dar nu e si vina lor ca tac si inghit, cand stiu ca sefii lor tolereaza la stat, pe bani publici - jumatate din colectiv poate sa fie numai pile, cu lefuri mari?
Adrian Nastase a declarat sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca “PSD va fi mai puternic cu Ion Iliescu in functia de presedinte si, eventual, Adrian Nastase - presedinte executiv“.
Grupul PSD a decis la propunerea lui Victor Ponta sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului. ... "Aici e vorba de faptul ca domnul Geoana a folosit functia politica de la Senat in interes personal.
Pentru ca cele trei functii trecute in revista pana acum - presedinte, presedinte executiv si secretar general - reprezinta varful ierarhiei PSD-iste, este cazul sa amintim ca Ion Iliescu si Miron Mitrea sunt considerati favoritii curselor in care s-au inscris.
In cursul zilei de sambata, 24 septembrie a.c., in cadrul alegerilor pentru conducerea Organizatiei Municipale a fost reconfirmat in functia de presedinte Mircea Stoian, fost deputat PRM.
Simbata are loc conferinta judeteana de alegeri si, cu toate ca actualul presedinte, senatorul Mihai Tabuleac, este singurul care si-a anuntat oficial candidatura, in filiala s-a declansat o adevarata lupta pentru dobindirea sefiei.
Fostul presedinte Emil Constantinescu, a fost audiat marti de CNSAS dupa ce Consiliul ceruse dovezi in legatura cu acuzatiile fostului presedinte referitoare la faptul ca Traian Basescu, Theodor Stolojan si Adrian Nastase ar fi colaborat cu fosta Securitate.
In concluzie, puterea de acum este reprezentata de „un presedinte care nu mai incape in haina constitutiei” si un premier „contestat de propriul partid”.
Steaua e campioana, Gigi e la puscarie! Petrolul ia Cupa, Rapid ajunge in B iar Mitica nu mai e la Liga!
Grupul PSD de la Cluj este impartit in privinta desfiintarii functiei de presedinte executiv al partidului.
In consecinta, consilierii democrati si liberali au parasit intempestiv sala, anuntand in acelasi timp ca vor contesta din nou alegerea noului presedinte al CJC.
google-analytics.com