Cautare

6466 de rezultate pentru "iohanis e presedinte" (2.67 secunde)
Social-democratii maramureseni, sustinatori ai lui Mircea Geoana, au anuntat ca nu accepta ca Ion Iliescu sa redevina lider al PSD, in schimb, acestia vor ca fostul lider PSD sa fie numit presedinte de onoare al partidului, desi ei cred ca Iliescu este o personalitate importanta pentru partid si pentru lumea politica in general, care mai are un cuvant de spus.
Tudor, il acuza pe presedinte de legaturi cu grupuri de interese "de la Golden Blitz, Vulpescu si Besiu".
In al doilea rand, este vorba de o atitudine nedemna de un presedinte.
"Nu cred ca putea fi cineva un presedinte mai catastrofal decat este Traian Basescu" Mai departe, liberalul afirma ca "Basescu are accese mai periculoase decat PSD-ul. ... "Nu cred ca putea fi cineva un presedinte mai catastrofal decat este Traian Basescu.
Radu Sarbu, ales presedinte PNTCD la Congresul extraordinar din 24 august, a declarat marti ca "fosta conducere" a partidului "nu reprezinta o tabara, ci o pana" si ca asteapta o decizie a instantei judecatoresti pentru a prelua, cu ajutorul "portareilor", sediul central.
 Noul presedinte ales nu va avea la dispozitie decât 77 de zile înainte de a-si prelua functia, explica AFP.
Am fost secretar executiv, vicepresedinte, presedinte executiv si acum sunt presedinte, deci este clar ca performanta nu se face decat prin munca si prin rezultate", a declarat Adrian Duicu.Acesta il inlocuieste in functie pe deputatul Eugen Nicolicea, caruia partidul i-a reprosat slabele rezultate la alegerile de anul trecut.
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
'Senatorii PD-L insista in demersul de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, desi sansele sunt zero. ... (2) Revocarea din functia de presedinte al Senatului poate fi propusa si de jumatate plus unu din numarul total al senatorilor.
Ipocrizia consultarilor dintre presedinte si partide s-ar putea spune ca este de-a dreptul ridicola, daca n-ar fi chiar periculoasa pentru democratie. ... La suprafata, s-ar putea spune ca e vorba de o hahaiala in plus si basta.
Replica lui Iliescu vine dupa ce Traian Basescu a lansat un atac la adresa fostului presedinte al Romaniei. "Cred ca e o obsesie a domnului Basescu.
E posibil sa preluam puterea cata vreme Basescu ramane presedinte, dar solutia e suspendarea sa/ Ponta: Inlaturarea lui Traian Basescu e o conditie".
In ultimele zile, insa, tanarul presedinte Victor Ponta a reusit o lovitura magistrala la temelia Partidului. ... Ponta a anuntat, peste noapte, ca doreste sa-l mazileasca pe Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului.
"Cred de principiu ca nu ar fi rau ca la un moment dat sa se aseze, daca nu la nivelul legii, dar macar ca o cutuma, ca cine a ajuns o data presedinte al Romaniei sa considere asta varful si capatul carierei sale politice, cumva dupa maniera americana, pentru ca nimeni n-a vazut un presedinte al SUA care dupa aceea sa fie din nou senator, deputat, sa se lupte acolo pentru o noua candidatura.
,,Nu mai este vremea presedintelui jucator’’ si ,,Este vremea unui alt gen de presedinte’’.
In aceasta perioada, raspunderea celui care ocupa functia de presedinte este imensa. ... N-au niciun vot in spate si nicio legitimitate sa dicteze oamenilor ce e bine si ce e rau.
Fostul presedinte al Romaniei a raspuns intrebarilor moderatorului emisiunii, Cristian Leonte si ale jurnalistilor Claudiu Pandaru(redactor-sef "Gandul") si Cristian Hostiuc (director editorial "Ziarul Financiar") referitoare la situatia politica actuala, dar si la evenimentele din decembrie 1989.
"Ceea ce ne intereseaza in primul rand e ca Dinamo sa gaseasca solutii pentru a se intari financiar si uman".
N-a fost bine Domnule Presedinte Basescu!, n-a fost bine! ... Sunt aproape convins ca aceasta declaratie politica nu e de interes pentru Domnul Traian Basescu.
Despre acest fenomen, fostul presedinte nu a spus nimic. ... Dar, mai cu seama, stimati colegi, fostul presedinte si-a expus cu multi nervi convingerile despre domnul Nitu. ... Acuzatia, de o gravitate aproape fara precedent, arata adevaratul caracter al fostului presedinte.
google-analytics.com