Cautare

6466 de rezultate pentru "iohanis e presedinte" (3.30 secunde)
Potrivit deciziilor premierului, a fost eliberat Szakal Andras Zsolt din functia de presedinte al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici. ... De asemenea, Doina Ofelia Melinte a fost eliberata din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, in locul sau fiind numita Carmen Tocala.
‘Dl presedinte, mai incercati‘/ Domnului presedinte, daca ii dai o carte s-ar putea sa se simta jignit.
Intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PSD, premierul Victor Ponta a oferit un raspuns atacurilor venite din partea lui Traian Basescu, afirmand ca avand in vedere deschiderea si curajul presedintelui in exercitiu de a supune atentiei publice discutiile din CSAT, ar fi o buna idee desecretizarea stenogramelor pe marginea rapirii jurnalistilor romani in Irak "Foarte bine, e foarte bine daca o face, sigur ca da, eram vreo 20 de oameni acolo.
Vreau in Constitutie reguli clare pentru presedinte, sa nu mai ai de ce sa-l suspenzi Victor Ponta a declarat, marti, ca ar trebui introduse in Constitutie garantii prin care niciun presedinte sa nu aiba in viitor mai multa putere decat i se cuvine, pentru a se evita orice fel de conflict care ar putea duce la suspendare, scrie realitatea.net Fiind intrebat ce sanse da pactului pe care l-a semnat cu Traian Basescu si daca crede ca va fi respectat, Ponta a spus ca este nevoie de o societate in care sa ne ascultam mai mult si sa ne razboim mai putin.
Andrei Alexandru i-a cerut lui Victor Ponta sa-si dea demisia din functia de prim-ministru al Guvernului si sa nu mai candideze la functia de presedinte al PSD.
Precizez ca aceste cuvinte nu imi apartin, ele sunt exact ceea ce a spus actualul presedinte al tarii. ... GHINION!, domnule Presedinte al Romaniei!
Fostul presedinte al statului, domnul Traian Basescu, are dreptate macar intr-un punct. ... Da, domnul fost presedinte Traian Basescu stie sa faca spectacol.
In sedinta din aceesi zi a Comisiilor de Cultura reunite, Georgica Severin, fost senator PSD si presedinte al Comisiei de cultura din Senat a fost numit la conducerea Radioului Public.Votul a fost de 15 pentru si 2 impotriva.Plenul Camerelor reunitel-a validat pe Georgica Severin pentru functia de presedinte-director general interimar al Societatii Romane de Radiodifuziune cu 214 voturi pentru, 58 impotriva si 1 abtinere.
Dupa ce Consiliul National al Uniunii Generale a Industriasilor din Romania (UGIR) - 1903 a votat ieri in unanimitate excluderea societatilor lui Ovidiu Tender, acesta si-a dat in sfarsit demisia din functia de presedinte al organizatiei.
in editorialul ziarului "Adevarul”, intitulat "Tupeu prezidential” si semnat de redactorul sef Cristian Tudor Popescu, este luata in vizor "politica de cadre feminine” a presedintelui Basescu, capitol in care mesajul prezidential este sfidator, de genul celui adoptat de fostul presedinte Emil Constantinescu in primele luni de mandat:
Eu am fost ales presedinte al Romaniei sustinind programul Aliantei D.A. Cu siguranta, legatura politica intre presedinte si formatiunile politice care l-au sustinut a incetat odata cu depunerea juramintului.
Concret, dupa ce i-a incredintat partidul colegului Corneliu Ciontu si a devenit doar presedinte de onoare, Vadim Tudor a facut doua precizari care au diminuat caracterul senzational al evenimentelor de sambata si a readus lucrurile la normal:
Anuntarea, in sedinta publica, a hotararii de validare a alegerii lui Traian Basescu in functia de presedinte al Romaniei a fost facuta in prezenta a zecilor de apropiati ai viitorului presedinte, dar si altor lideri politici.
Ion Iliescu a declarat ieri ca Adrian Nastase i se pare cea mai potrivita persoana pentru functia de presedinte executiv al PSD.
• Sorin Oprescu il sustine pe Mitrea daca e nevoie, dar nu revine in partid. ... Adrian Severin s-a declarat onorat de faptul ca Mitrea si-l doreste in echipa sa dar ca nu e cazul sa discute in acest moment despre sustinerea unui candidat anume.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a fost ales sambata in functia de presedinte al PSD Timis, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie. ... Proteste fata de candidatul unic Singurul candidat pentru sefia PSD Bistrita, deputatul Emil Radu Moldovan, a fost ales tot sambata in functia de presedinte al organizatiei municipale.
- Astfel, dupa punerea sub acuzatie a Premierului, fara probe, de catre DNA, ulterior Victor Ponta fiind achitat de instanta, ceea ce creeaza puternica suspiciune ca punerea sub acuzatie a fost comandata politic de catre Presedinte, Presedintele i-a solicit acestuia demisia;
Unul dintre cei mai talentati si apreciati jurnalisti de televiziune din Romania, cu vechi state si in presa scrisa, a avut o polemica savuroasa cu Traian Basescu, fostul presedinte azi pensionar si care, neavand ce face a intrat intr-o polemica cu moderatorul de la Romania TV.
Liberalul Bogdan Olteanu este, incepand de ieri dupa-amiaza, noul presedinte al Camerei Deputatilor, luandu-i locul demisionarului Adrian Nastase.
Fostul presedinte liberal, actualul consilier prezidential Theodor Stolojan, s-a lansat in aceste ultime doua zile intr-o serie de declaratii mai mult decat deranjante pentru actuala conducere a PNL.
google-analytics.com