Cautare

6466 de rezultate pentru "iohanis e presedinte" (3.29 secunde)
- Vladimir Tismaneanu - din functia de presedinte al Consiliului Stiintific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc; - Ioan Stanomir - din functia de presedinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc;
Intr-o saptamana atat de plina de evenimente politice - doar suntem, nu-i asa, in precampanie electorala -, dar atat de goala de invataminte, o anumita declaratie a domnului presedinte Traian Basescu mi-a atras in mod deosebit atentia.
Liderul PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a anuntat sambata ca va candida la functia de presedinte al PSD la Congresul din 10 decembrie, urmand a-l infrunta pe Mircea Geoana, dupa ce in 2005 s-a "batut" cu Adrian Nastase pentru functia de presedinte executiv al partidului.
Iliescu si Nastase au exprimat opinii personale, daca e necesar convoc CEx si congres Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Adrian Nastase si Ion Iliescu au exprimat opinii personale cand au afirmat ca PSD nu va insista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, decizia partidului fiind alta.
"Domnul presedinte se afla la o conferinta de presa si avea dreptul sa spuna ca nu comentez intrebarea dumneavoastra sau nu doresc sa raspund la intrebarea dumneavoastra si sa treaca mai departe.
Ce urmeaza e un soi de ghiveci: ... Intrebarea e insa: ... Plecand de la asta, este important ca viitorul presedinte sa fie convins de un un adevar, probat in tarile cu democratii consolidate:
Astfel, Viorel Hrebenciuc a fost ales din nou presedinte al Organizatiei judetene PSD Bacau, dupa ce in iunie anul trecut, asumandu-si rezultatele slabe inregistrate in alegerile locale, demisionase. Dintre cei 332 de votanti in cadrul conferintei judetene, doar zece nu l-au vrut presedinte pe Hrebenciuc pentru urmatorii doi ani.
Monica Margineanu Carstoiu, CșI - Institutul de Arheologie "Vasile Parvan" al Academiei Romane, presedinte al Asociatiei "Arhitectura. ... Mircea Babes, CsI - Institutul de Arheologie "Vasile Parvan" al Academiei Romane, presedinte al asociatiei "Vasile Parvan" prof. ... Ioan Piso, presedinte al Fundatiei Culturale "Rosia Montana" prof.
A murit Ion Diaconescu Fostul presedinte al PNTCD Ion Diaconescu a murit in aceasta seara, la varsta de 94 de ani, scrie Mediafax.
Gheorghe Funar a fost ales presedinte al partidului Gheorghe Funar a fost ales presedinte al PRM, sambata, la Congresul partidului de la Alba Iulia, cu 530 de voturi din cele 667 valabil exprimate, in timp ce fostul lider al formatiunii Corneliu Vadim Tudor a fost exclus, prin vot deschis.
Sedinta a fost condusa de Valer Dorneanu iar atmosfera dominanta a fost de nepasare din partea celor care stiau dinainte rezultatul alegerilor si de vadita speranta din partea celor care credeau ca se va produce in sfirsit o schimbare, tinind cont de faptul ca de data aceasta, desi si-a anuntat candidatura doar inainte de impartirea buletinelor de vot, Gheorghe Ciocan nu a fost singurul candidat la functia de presedinte a Organizatiei Judetene a PSD, ci l-a avut drept contracandidat pe Dorel Coica.
Vicepresedintele PSD Victor Ponta se opune infiintarii functiei de presedinte executiv al partidului, care, dupa decizia Biroului Executiv Central, i-ar reveni actualului presedinte, Adrian Nastase. ... Apoi, el a lansat bomba si a spus ca nu este de acord cu introducerea in statut a functiei de presedinte executiv.
Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a remis o scrisoare deschisa societatii civile cu titlul: "Un presedinte demn pentru o Romanie europeana: ... In scrisoare, fostul presedinte al Romaniei il invinovateste pe actualul presedinte Traian Basescu pentru degradarea morala a societatii romanesti.
"bai, e clar. ... Aici e o problema. Cine iese in strada, domnule presedinte? ... Doi, ies in strada oameni care oricum stiu - orice bugetar in sinea lui stie ca e platit mai bine ca la privat, ceea ce e anormal, ca sunt prea multi pentru statul asta numit Romania.
Candidatul la prezidentale va fi stabilit in urma sondajelor, iar premierul va fi dat de partidul care nu va detine candidatura pentru functia de Presedinte al Romaniei. ... • PSD va nominaliza 21 de candidati pentru functiile de presedinte al consiliului judetean, iar ACD 20 de candidati pentru aceste functii.
presedinte PSD Comisia buget-finante: ... presedinte PDL Comisia economica: ... presedinte PNL Comisia de politica externa: ... presedinte PSD Comisia de aparare: ... presedinte PNL Comisia pentru munca: ... presedinte PDL Comisia pentru cultura: ... presedinte PSD Update 4: ... presedinte - PDL Comisia pentru munca,protectie sociala:
Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate.
Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate.
Secretarul general al Guvernului, Radu Stroe (foto, dreapta), se afla in incompatibilitate de functii, el fiind si presedinte al Comisiei parlamentare de control a SRI.
Demis miercuri din functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, pesedistul Marian Oprisan a convocat ieri-dimineata o sedinta cu sustinatorii sai din judet, insa la iesire a fost intampinat de noul presedinte al CJ, liberalul Eduard Lambrino, si el insotit de sustinatori.
google-analytics.com