Cautare

1421 de rezultate pentru "interviu" (3.07 secunde)
Machiavelli.ro publica un interviu Agerpres cu Adrian Nastase, intitulat "Vreau sa restabilim normalitatea in Romania", pe care il puteti citi in continuare.
un interviu postului public de televiziune de la instalarea noii conduceri a TVR. ... Ultimul interviu acordat de presedintele Traian Basescu postului public de televiziune a fost in data de 8 iulie, cand seful statului a raspuns intrebarilor adresate de Ramona Avramescu.
Vantu a declarat intr-un interviu acordat pentru ziarul Bursa ca PDL-istii au constientizat ca Basescu nu mai reprezinta un "activ", ci este un bolovan legat de picioarele partidului.
Victor Ponta il desfiinteaza pe predecesorul sau la conducerea PSD, afirmand despre Mircea Geoana ca era lipsit de viziune si dependent de patronii trusturilor de presa, potrivit unui interviu pentru evz.ro.
Intr-un interviu pentru Romania Libera, senatorul social-democrat spune ca viitorul premier ar trebui sa fie din partea PSD si ca Adrian Nastase nu e interesat de scaun. ... Este liderul celui mai mare partid, are toate defectele tineretii, dar si toate calitatile", spune Mitrea, intr-un interviu pentru Romania Libera.
Intr-un interviu acordat Evenimentului Zilei, Valeriu Stoica, fostul lider al PNL trecut la PDL, este critic cu Guvernul Boc, despre care spune ca a aplicat "lent si contradictoriu" masurile de austeritate si afirma ca Boc isi va reface credibilitatea doar daca va reusi sa performeze.
Intr-un interviu acordat "Evenimentului zilei", Valeriu Stoica le aminteste liberalilor ca Basescu va fi sef al statului si in 2012, asa ca ar fi "important sa aiba o formula de comunicare cu presedintele".
ce va face PSD dupa ce, cu ajutorul PNL , va reusi sa invinga PDL?", se intreaba, retoric, Stoica, intr-un interviu acordat "Evenimentului zilei".
Ministrul Mediului, Laszlo Borbely a lasat sa se inteleaga antr-un interviu pentru Romania Libera, ca problema Rosia Montana, a exploatarii aurului pe baza de cianuri, va fi inevitabila in cele din urma pentru ca este singura metoda avuta la indemana pentru astfel de exploatari.
Va citez dintr-un interviu oferit de Cristian Preda pentru Academia Catavencu: 'De curand, a venit Dan Andronic sa explice ce pedelist e el.
Dan Andronic vorbeste intr-un interviu acordat EVZ despre prezentul si viitorul PDL, despre strategia "radicala" a opozitiei si despre banii care au cumparat constiinte in presa.
Fostul secretar de stat in Ministerul de Interne, Dan Valentin Fatuloiu, a declarat, intr-un interviu acordat in exclusivitate Danei Grecu, la Antena 3, ca suspecteaza existenta unor legaturi intre ofiteri si mafie, dar ca, pana la proba contrarie, trebuie acordata prezumtia de nevinovatie.
Gandul publica un interviu cu fostul presedinte Ion Iliescu pe tema dosarelor secrete ale SUA. Potrivit analizei GANDUL din cele 250.000 de mesaje secrete schimbate intre diplomatii americani 830 provin de la ambasada SUA din Bucuresti.
Controlarea fluxurilor de imigranti si criminalitatea organizata sunt principalele motive care au determinat Parisul si Berlinul sa refuze intrarea, pe termen scurt, a Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen, a declarat ministrul francez al Afacerilor Europene, Laurent Wauquiez, intr-un interviu.
Premierul Emil Boc si-ar putea anunta in urmatoarele ore demisia din fruntea guvernului, dupa semnalul dat azi de Traian Basescu, intr-un interviu din "Romania libera", in care seful statului a spus ca liderul PDL si-a erodat autoritatea in partid din cauza activitatilor in executiv.
Senatorul PSD Daniel Savu, membru in comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI a declarat, miercuri, intr-un interviu pentru www.e-politic.ro ca tradatorii nu au ce cauta in comisia parlamentara de control a SRI.
• Niciodata n-ar avea curaj Basescu sa accepte un interviu live cu Radu Tudor. • Basescu: Am aflat-o si noi de la televizor, cum ati aflat-o si dv.
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare a patra parte.
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare a treia parte.
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare a doua parte.
google-analytics.com