Cautare

1420 de rezultate pentru "interviu" (3.55 secunde)
Interviu cu prof.univ.dr. Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. (Autoare: OANA BUGEAG) (continuare) MEDIC DE TARA LA DITESTI - Erati absolvent de medicina, chiar ati si profesat cativa ani ca medic la tara.
Interviu cu prof.univ.dr. Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. (Autoare: OANA BUGEAG) Prof.dr. Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti.
In schimb, am citit in publicatia online Jurnal Spiritual, un interviu cu fizicianul Ancu Dinca, scris de doamna Loreta Popa.
Asa incepe un interviu interesant realizat, la mijlocul anului 2019, de Jeremy Corbell si George Knapp, cu comandorul David Fravor, unul dintre cei mai experimentati piloti de vanatoare din istoria americana.
Nemaifiind parlamentar si apropiindu-se de inteleapta varsta de 60 de ani, Petre Roman a declarat - intr-un interviu realizat de Mediafax - ca a inceput sa faca investitii in domeniul energiei si al constructiilor marilor complexe imobiliare si ca are mai mult timp pentru lecturi, cariera universitara si excursii in natura.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat luni, intr-un interviu acordat unui post de radio francez, ca este in favoarea unei republici parlamentare, in conditiile in care sistemul semiprezidential poate favoriza o situatie tensionata intre presedintie si executiv.
Putea sa o faca din prima clipa cand a citit acest interviu.
Intr-un interviu acordat unui ziar central, seful Executivului spune ca presedintele Romaniei se afla intr-o continua campanie electorala si ca a devenit autorul unor actiuni ostile. ... In acelasi interviu, Tariceanu ii cere presedintelui sa trimita la Parchet toate dovezile pe care le detine pentru a demonstra veridicitatea afirmatiilor facute.
Presedintele Traian Basescu a declarat duminica intr-un interviu Hotnews-BBC ca, din perspectiva propriilor asteptari, referendumul este un esec major, si nu exclude repetarea lui daca nu reuseste sa convinga partidele ca cele patru milioane de voturi trebuie valorificate printr-o lege.
Sunt un om care a facut politica asumat pana acum si voi continua la fel", a afirmat Elena Udrea, intr-un interviu acordat unui cotidian central.
Fostul vicepresedinte al PSD Ioan Rus se declara, intr-un interviu publicat luni in cotidianul "Ziua de Cluj", "dezamagit" de prestatia presedintelui partidului, Mircea Geoana, care nu s-a putut ridica la nivelul proiectului de modernizare a PSD si il acuza pe acesta de lipsa de barbatie.
Ileana Serban a fost eliminata dupa prima proba, obtinand la scris nota 2,60, in conditiile in care, pentru a fi admis la proba de interviu, un candidat ar fi avut nevoie de cel putin nota 7,00.
Evan Thomas a facut aceasta declaratie intr-un interviu pentru canalul american de televiziune MSNBC.Rugat sa compare perioada prezenta cu cea din timpul presedintiei lui Ronald Reagan, Thomas a spus ca "in 1984, noi eram baietii buni.
Eu sunt profesor si niciodata nu m-am indepartat de scoala si nu vreau sa legam reforma in invatamant de alegerile prezidentiale", a declarat ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, ca reactie la acuzatiile aduse de seful statului, intr-un interviu televizat.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, afirma, in cadrul unui interviu, acordat ziarului "Gandul", ca PD-L ar putea sa-l nominalizeze pe Boc si nu pe Basescu candidat la prezidentiale. ... In acelasi interviu, Vasile Blaga afirma:
Traian Basescu a declarat, intr-un interviu publicat, luni, in "Ziarul de Iasi", ca optiunea sa este sa formeze un Guvern de dreapta PD-L-PNL, ca in 2004 si in 2008, dar fara ca liberalii sa emita pretentii asupra postului de premier.
in celebrul interviu de acum mai bine de un deceniu, din revista "Ochiul soacrei", ea marturisea, cu o sinceritate emotionanta:
Omul de afaceri a declarat, in primul interviu dupa alegerile prezidentiale, ca a crezut ca Mircea Geoana poate fi un presedinte excelent, dar a negat faptul ca el a intors rezultatul turului 2, fiind la baza succesului prezidentiabilului sustinut de PD-L.
Ministrul de Interne, Vasile Blaga, a acordat recent un interviu ziarului Romania libera, in care afirma ca s-a incercat in ultimii trei ani transformarea DGIPI intr-un concurent al SRI.
Senatorul Gheorghe Marcu, presedintele organizatiei judetene a PSD Botosani, a criticat declaratiile ambasadorului Statelor Unite ale Americii, Mark Gitenstein, referitoare la efectele negative pe care le-ar avea neadoptarea legii Agentiei Nationale de Integritate, pe care acesta le-a facut intr-un interviu pentru HotNews, informeaza Agerpres.
google-analytics.com