Cautare

1420 de rezultate pentru "interviu" (2.65 secunde)
(Continuare) Victor Opaschi, Secretar de Stat pentru Culte, a vorbit intr-un interviu pentru Q Magazine despre diplomatia religioasa, subiectivismul credintei si politica printre culte.
I-am luat atunci un interviu, pe care l-am predat redactiei, sub titlul: Crin Antonescu: Viata mea, in ce are ea esential, nu a fost schimbata de politica;
Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe.
Katy Perry a marturisit, intr-un interviu recent, ca a fost extrem de indragostita de actorul britanic Rusell Brand, atunci cand s-au casatorit, dar ca dragostea a disparut rapid, cei doi petrecand foarte putin timp impreuna din cauza carierelor.
Pe 17 iulie 2013 a aparut pe internet un interviu, luat lui Pope de catre Sebastian Haley din partea firmei GamesBeat, interviu din care rezumam mai jos cateva fragmente.
El avea obiceiul ca sa inregistreze pe banda orice interviu cu militarii veterani care descriau OZN-uri manevrand sau plutind deasupra silozurilor cu rachete balistice intercontinentale, zone de depozitare a armelor nucleare sau locatii similare.
In octombrie 2013, cu ocazia aniversarii a 40 de ani de la incident, agentia Associated Press i-a luat un interviu lui Calvin Parker, pentru a rememora strania intalnire.
Problema romilor se poate rezolva printr-o colaborare intre autoritatile europene si cele nationale Institutul European al Romilor urmeaza sa devina functional din primavara lui 2015 si va reprezenta un pilon fundamental al dezvoltarii identitare a comunitatilor de romi din Europa, mai ales acum cand atat atitudinile anti-rome, cat si discriminarea rasiala capata noi valente si devin instrumente de manipulare politica in mana extremistilor radicali de dreapta, afirma, intr-un interviu acordat AGERPRES, senatorul UNPR Damian Draghici, consilier onorific pe problematica romilor al premierului Victor Ponta.
In aprilie 2013, in cadrul unui interviu pentru agentia RIA Novosti, el a fost intrebat care este atitudinea bisericii ortodoxe ruse fata de ufologie.
Flavian:Serviciile in sine oferite de RPG sunt cele pe care , in mare parte , le ofera majoritatea firmelor de paza din Romania , cele mai solicitate fiind cele de monitorizare-interventie , instalare sisteme de alarma , CCTV , antiincendiu si de paza umana , nu neaparat in aceasta ordine.Totusi , exista atat numeroase elemente prin care se diferentiaza de competitori cat si elemente care le confera unicitate si care le imprima o amprenta serviciilor noastre.Lasand la o parte acceptiunea clasica a security , preluata din filme de actiune sau cu bodyguarzi , adevarul este ca , in realitate , este un domeniu destul de brut si anost , daca este sa vorbim de exemplu despre segmentul de paza umana , in care agentul are doar atributia de a numara cate masini intra sau ies dintr-o parcare sau a scrie intr-un registru datele celor care intra in obiectiv.Acesta este momentul unde RPG se diferentiaza de concurenta.De ani buni deja , am implementat cu succes un concept de intelligence in securitate , un alt mod de a privi , analiza si gestiona paza unui obiectiv , indiferent ca vorbim despre segmentul de monitorizare-interventie , paza umana sau alte servicii si acest lucru a venit in primul rand din evaluarea corecta a responsabilitatii pe care o purtam si a constientizarii increderii ce ni se acorda atunci cand suntem alesi ca si parteneri.Fiti siguri ca elemente de diferentiere si de unicitate mai exista , insa in primul rand ar fi redundant sa le expunem noi si in al doilea rand , incercam sa pastram si pentru un interviu ulterior.3.
FARCAS) Continuam sa rezumam, asa cum am facut si in cateva episoade anterioare, opiniile prezentate de ufologul veteran canadian Grant Cameron intr-un lung interviu despre OZN-URILE SI CONSTIINTA UMANA EXTINSA, acordat lui Alex Tsakiris, proprietarul podcastului Skeptiko.
Dimitrie Gerota, ne-a acordat in exclusivitate un interviu, inainte de acest eveniment editorial, in care relateaza, in premiera, cum a intrat in posesia unor documente unice, care l-au convins sa se aseze la masa de lucru pentru a scrie valoroasa monografi Profesor Doctor Dimitrie Gerota.
La inceputul anilor '90, el declara, intr-un interviu: ... Intr-un interviu televizat, dat de Edgar Mitchell postului NBC, in 1996, s-a rememorat ca astronautul interesat de perceptia extrasenzoriala s-a intors din Cosmos un om schimbat.
Interviu cu tine si medicul Interviu cu familia si apropiatii tai Examinare fizica Teste de diagnosticare (scale medicale specifice) Durata simptomelor Evolutia simptomelor + raspunsul la tratament PRIMUL EPISOD PSIHOTIC I.
LEGEA BINELUI (Un interviu de Dia Radu) FORMULA AS INFORMEAZA: Dr. Constantin Dulcan: Avem nevoie de bucurie ca de painea cea zilnica Gandul, cea mai puternica forta din univers - In Inteligenta materiei, prima dvs.
Interviu cu istoricul Constantin Corneanu.
Pe 21 martie 2018, jurnalistul Eric Benson, de la New York Magazine, i-a luat un interviu cu subiectul: CE STIE GUVERNUL AMERICAN DESPRE OZN-URI?
Intr-un interviu realizat, pe data de 24 iunie 2018, de George Knapp, reporter veteran, la emisiunea de radio: ... Eric Davis a subliniat in interviu ca un strat important in intelegerea fenomenului OZN este cel psihic.
Altfel, totul e un balon de sapun, care se poate sparge la cea mai mica adiere de vant. Interviu realizat de Mihai TATULICI (Sursa: literatorul.wordpress.com)
Interviu cu prof.univ.dr. Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. (Autoare: OANA BUGEAG) (continuare) IN TOATA ROMANIA, LA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, SUNT DOAR 25 DE ACCELERATOARE - Dupa caderea lui Ceausescu, nu v-ati gandit niciun moment sa va intoarceti in tara?
google-analytics.com