Cautare

1420 de rezultate pentru "interviu" (3.60 secunde)
Iorgus, intr-un interviu pe care ni l-a acordat, ca de exemplu Maftei, care si el candideaza pentru Primaria Mangalia, este "trompeta" dvs. ... Cum decurg intalnirile cu cetatenii, din cauza carora ati si intarziat - dupa cum sustineti - la interviu?
- Nu am dat interviu, va rog sa credeti; ... Domnule presedinte, nu am dat interviu, va rog sa credeti; numai mimam.
In cursul unui interviu realizat la Casa Alba, Obama a reusit sa prinda o musca. Initial, presedintele a incercat sa alunge musca sacaitoare.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul:
Intr-un interviu acordat cotidianului Romania libera, prim-vicepresedintele PDL spune ca democrat-liberalii isi vor vor lansa candidatul la prezidentiale, imediat dupa alegerile generale din 2012.
La un an de cand sta departe de fotoliul de edil-sef al Craiovei din cauza acuzatiilor de coruptie pe care i le aduc procurorii DNA, Antonie Solomon explica intr-un interviu acordat GdS ce planuri de viitor are pentru primarie si marturiseste ca viata lui este monotona acum.
“Marii rechini“ sunt deja in colimatorul Justitiei, a anuntat presedintele Traian Basescu, intr-un interviu publicat de cotidianul francez “Le Figaro“.
Acelasi lucid Ion Cristoiu remarca, in iunie 2005, intr-un interviu acordat ziarului "7 Plus", ca: ... Intr-un interviu acordat ulterior "Jurnalului national", Cristoiu avertiza:"Dictatura lui Carol al II-lea a fost posibila pe fondul unei realitati valabile si acum.
Interviu cu politologul Cristian Parvulescu, coordonatorul Forumului constitutional - Domnule profesor, ce aduce nou forumul constitutional pe care il conduceti in raport cu precedentul, din anul 2002?
Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare. Declaratii: Despre perioada petrecuta in inchisoare:
Potrivit lui Talpes, liderul PSD ar fi declarat intr-un interviu ca trebuie intrebati doctorii daca Ion Iliescu mai este in masura sa faca un partid. ... La randul sau, Mircea Geoana a declarat ca nu stie la ce interviu face referire Talpes.
Intr-un interviu pentru ReporterIS, Alexandru Muraru, prim-vicepresedinte PNL Iasi, cercetator in Stiinte Politice si profesor asociat la Univ. Al.I.Cuza a anticipat desemnarea Vioricai Dancila in functia de premier si sustine ca in 2019 PSD va fi mult mai puternic decat a fost vreodata.
Deputatul social-democrat Victor Surdu, seful Departamentului de agricultura al PSD, a acordat in luna martie un interviu agentiei Agerpres. Romania Libera publica interviul cu Victor Surdu:
Deputatul social-democrat Victor Surdu, seful Departamentului de agricultura al PSD, a acordat in luna martie un interviu agentiei Agerpres. Romania Libera publica interviul cu Victor Surdu:
majoritatea saracilor Europei traiesc in zonele rurale romanesti Cei mai multi dintre saracii Europei traiesc in zonele rurale din Romania, ceea ce ar recomanda agricultura ca sector prioritar intr-o viitoare strategie de dezvoltare a Romaniei, a declarat marti Peter Harrold, directorul Bancii Mondiale pentru Europa Centrala si de Est, intr-un interviu acordat AGERPRES.
Vlad Manolache) Intr-un interviu acordat ziarului "ring", europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare, dezvaluie adevarata imagine facuta de politicienii romani la Bruxelles, legaturile sale cu Securitatea si "blestemul juratului pe Biblie" al presedintelui Romaniei.
Vor fi facilitati militare simple, cu un numar redus de efective, dar care vor fi in permanenta in legatura cu Armata romana, vor exista programe comune de antrenament si vor fi intotdeauna gata sa descurajeze actiunile ostile in zona“, a declarat presedintele Traian Basescu in cadrul unui interviu acordat miercuri seara pentru EuroNews.
Vedeta Antenei 3 foloseste un limbaj suburban la adresa fostului sau bun prieten Oreste, dupa un interviu al acestuia. "Acum am vazut ca ultima jigodie declara intr-un interviu ca nu-mi poarta ranchiuna pentru ca m-a insultat, calommniat, injurat pe mine, pe camarazii mei si, desigur, si pe familia mea.
AGERPRES /INTERVIU Ministrul Finantelor: ... Planul de relaxare fiscala din proiectul de Cod Fiscal urmareste, in ceea ce priveste populatia, reducerea unor taxe si introducerea mai multor deduceri, pentru a alinia nivelul taxelor cu nivelul salariilor din Romania, a declarat ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, intr-un interviu acordat AGERPRES.
de pilda, cineva a spus chiar ca Pentagonul a cheltuit cate 22 de milioane de dolari in fiecare an, pe durata oficiala a proiectului (2007-2012) Reid, care s-a retras din Congres in 2017, a declarat intr-un interviu ca este mandru de acest proiect.
google-analytics.com