Cautare

2461 de rezultate pentru "iliescu" (3.46 secunde)
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... Ion Iliescu: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... ION Iliescu: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU:
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... De data aceasta a fost invitat fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.
Intr-un moment in care se vorbeste exasperant de mult despre stabilitate politica, Ion Iliescu gaseste de cuviinta sa-si incheie cariera de presedinte al romanilor cu gratierea capeteniei tuturor mineriadelor, Miron Cozma.
Daca aceasta masura ar fi fost aplicata, poate n-am fi ajuns in aceasta situatie halucinanta, in care presedintele Iliescu emite miercuri un decret de gratiere, in aceeasi zi premierul Nastase semneaza documentul, dar vine joi si spune ca nu stie nimic, pentru ca vineri s-o dea la intors cu motivul pueril ca n-a citit cu atentie hartia pe care si-a pus apostila, iar cateva minute mai tarziu sa aflam ca seful statului s-a razgandit si a revocat actul prin care Miron Cozma fusese deja pus in libertate.
Nu oricum, ci chiar in momentul ales de candidatul la presedentia tarii, Ion Iliescu, sa viziteze electoral Botosanii, obtinind astfel efectul sinergic din unirea popularitatilor lor.
Cu gafa asta, spusa la tribuna congresului PSD, si-a cam incheiat Ion Iliescu cariera politica.
Presedintele Ion Iliescu a fost prezent ieri la Senat pentru a-si lua ramas-bun de la parlamentarii PSD care-si incheie mandatul, dar si pentru a-l felicita pe Nicolae Vacaroiu de ziua sa.
Dupa aflarea rezultatelor oficiale ale turului al doilea al prezidentialelor, Ion Iliescu, inca presedinte al Romaniei, este de parere ca, deocamdata, nimeni nu are majoritate parlamentara, nici ca partid luat separat, nici ca Alianta.
Conform unuia dintre zvonurile care sustine ca Ion Iliescu nu a fost informat de intalnirea de luni dupa-amiaza - s-ar parea ca popularitatea lui Ion Iliescu in randurile social-democratii crescuti chiar de el este in continua scadere, in pofida pacii incheiate cu Adrian Nastase.
El a adaugat ca mesajul comun al sau si al lui Ion Iliescu este de unitate si responsabilitate. ... Iliescu, simplu observator La sedinta Biroului Executiv municipal a participat si fostul lider al partidului, Ion Iliescu.
Vicepresedintele PSD ßerban Mihailescu considera ca tandemul Iliescu-Nastase este ca si instalat in fruntea PSD, chiar daca unele grupuri minuscule din interiorul partidului, care nu se pot impaca deloc cu aceasta idee, incearca sa forteze o ruptura intre cei doi lideri.
Inainte de a fi reales in fruntea Organizatiei PSD Bucuresti - dar optimist in privinta reusitei sale -, Dan Ioan Popescu s-a grabit sa-l desemneze pe Ion Iliescu drept candidatul acestei filiale pentru presedintia PSD-ului.
Prins intr-un acces de sinceritate, Alin Teodorescu - fost cancelar al lui Adrian Nastase si recunoscut apropiat al acestuia din urma - s-a spovedit intr-un talk-show radiofonic si a recunoscut ca Ion Iliescu i-a cerut demisia lui Nastase, imediat dupa alegerile locale.
Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990 Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990, sub aspectul savirsirii mai multor infractiuni, printre care instigare la tratamente neomenoase, cercetare abuziva si arestare nelegala, ne-au informat surse judiciare.
Dupa un timp indelungat, senatorul Ion Iliescu a participat ieri la sedinta Biroului Permanent National al PSD, prezenta sa la aceasta reuniune fiind, potrivit declaratiilor sale, o consecinta a scrisorii pe care a adresat-o saptamana trecuta liderilor partidului.
Elena Ceausescu a facut ce-a vrut din sotul ei, Ion Iliescu nu a cracnit niciodata in fata misterioasei sale Nina si a adoptat-o ulterior pe Corina Cretu, Emil Constantinescu nu a iesit din vorba Zoei Petre, iar Traian Basescu s-a blindat efectiv de femei frumoase si puternice - Elena Udrea, Adriana Saftoiu, Monica Macovei, Mioara Mantale.
Presedintele fondator al PSD, senatorul Ion Iliescu, a recunoscut faptul ca partidul se afla intr-o criza profunda si a declarat ca Adrian Nastase "este principalul responsabil pentru devierile partidului". ... "Disparitia PSD-ului este un lucru periculos pentru tara", a declarat Ion Iliescu la Antena 3.
Nume grele pe lista Ion Iliescu, Corneliu-Vadim Tudor, Adrian Paunescu, Walter Roman (tatal fostului premier Petre Roman), Gisella Vass (bunica lui Bogdan Olteanu) si Dinu Sararu sunt numele mentionate in Raportul Comisiei Tismaneanu. De altfel, numele lui Ion Iliescu figureaza la mai multe capitole ale documentului.
Jurnalista Corina Dragotescu a relatat ca a primit un telefon din partea presedintelui de onoare al PSD Ion Iliescu, in care acesta a facut-o "ticaloasa".
Liderul PSD Mircea Geoana i-a multumit, miercuri, la depunerea candidaturii pentru functia suprema in stat, fostului sef de stat, Ion Iliescu, pentru sfatul si sprijinul ireprosabile pe care i le-a acordat, el indemnand la transferul de stafeta intre Iliescu si persoana sa, la Presedintia Romaniei.
google-analytics.com