Cautare

2461 de rezultate pentru "iliescu" (2.83 secunde)
Concluzia aproape unanima la care s-a ajuns este ca Iliescu este principalul vinovat de aceste fapte abominabile, de bestialitatile si barbariile comise, de crimele care s-au intimplat. ... Oricum, situatia domnului Iliescu este extrem de delicata.
Iliescu a iesit la rampa. ... Iliescu - nemultumit de rezultatul congresului, care nu l-a lasat sa puna iar mina pe sefia partidului, se agita. ... Iliescu vrea o revansa. ... Iliescu se bucura de un tratament diferit. Geoana a declarat in acest week-end ca Iliescu trebuie tratat cu respect.
Ion Iliescu a vizitat ieri Barladul. Dincolo de acest enunt simplu, lucrurile se complica deoarece se pare ca in pomenita localitate s-au aflat, concomitent, cele doua entitati diferite - presedintele si candidatul PSD - care convietuiesc, pasnic si anticonstitutional, in persoana cunoscuta drept Ion Iliescu.
Presedintele Ion Iliescu considera ca nu este obligatoriu ca Mircea Geoana sa fie prim-ministru, asa cum il nominalizase UN PSD+PUR.
Tanasescu ameninta cu demisia Ministrul Finantelor, Mihai Tanasescu, a amenintat ieri ca va demisiona din PSD daca la conducerea partidului vine Ion Iliescu.
Ultima intalnire oficiala a presedintelui Ion Iliescu cu jurnalistii s-a dorit, initial, a fi o conferinta de presa, dar in ultimul moment s-a decis ca este mai bine sa fie doar o simpla declaratie la incheierea ultimului sau mandat la Cotroceni.
Iliescu, care a condus lucrarile Conferintei, a intrat in sala insotit de Adrian Nastase, cei doi lideri fiind aclamati indelung de catre delegati. ... Iliescu a condus lucrarile ca in vremurile “bune“:
Dupa o serie de tururi de forta prin toate judetele tarii, Adrian Nastase si Ion Iliescu au urcat impreuna la prezidiul Congresului, de unde au adresat mesaje de unitate si sustinere a ideilor PSD. ... In Internationala Socialista acest cuvint este inca folosit”, a precizat Ion Iliescu.
Mircea Geoana e din ce in ce mai puternic in disputa cu Ion Iliescu. Desi imediat dupa Congres parea dispus sa-i acorde lui Iliescu presedintia de onoare a PSD drept consolare, acum nu vrea sa-i dea mai mult de o simpla sinecura in partid.
Pe fondul crizei inundatiilor, provocata de slaba gestionare a situatiei de catre autoritati, Ion Iliescu a somat Guvernul sa revina asupra deciziei de a demisiona.
Dupa o perioada in care a lasat impresia ca vrea sa se pensioneze din politica, timp in care a lasat loc, pe de alta parte, de speculatii din partea celor care se temeau de o razbunare crunta din partea „Bunicutei“, debarcate cu forta din fruntea partidului „mult iubit“, Ion Iliescu revine in forta.
Mult trambitata plecare a lui Adrian Nastase din functiile de conducere pe care le detinea il are ca principal castigator pe nemuritorul social- democrat Ion Iliescu.
Ion Iliescu a facut ieri o greseala impardonabila pentru un politician cu experienta lui si, utilizand o veche si indragita tactica sovietica, a infierat principalul dusman al social-democratilor:
Aflat in vizita in judetul Arges, Ion Iliescu a tinut sa arate ca nimeni din conducerea PSD nu indrazneste sa-i impuna ceva. Intrebat daca este adevarat ca Mircea Geoana i-ar fi interzis sa mai vorbeasca in public despre Polul Social initiat de Petre Roman, Iliescu s-a dezlantuit:
Primul semn l-a dat Ion Iliescu, desemnat ieri liderul uneia din cele doua echipe social-democrate constituite pentru a promova in teritoriu pozitia PSD referitoare la suspendarea lui Basescu.
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat, marti, ca secretarul general al PDL Vasile Blaga este "un fatarnic si un insolent" si a precizat ca, in timpul mineriadelor din 1990, atat Blaga, cat si "seful sau", Traian Basescu, faceau parte din FSN.
Presedintele Traian Basescu a declarat la Craiova, in timpul unei intalniri cu reprezentantii administratiei locale din Dolj, ca el nu-l are drept contracandidat pe Mircea Geoana, ci pe Ion Iliescu, pe care il va invinge la alegeri.
Ma cauta de la Palatul Victoria, unde se afla, atunci, intreaga echipa instalata la carma tarii, seful de cabinet al lui Ion Iliescu. ... Abia am inchis telefonul si am fost sunat iarasi de la cabinetul lui Iliescu:
Ma cauta de la Palatul Victoria, unde se afla, atunci, intreaga echipa instalata la carma tarii, seful de cabinet al lui Ion Iliescu. ... Abia am inchis telefonul si am fost sunat iarasi de la cabinetul lui Iliescu:
Lunea trecuta, un cotidian publica informatia bomba ca Iliescu se retrage din PSD. ... Iliescu nu se resemneaza, vrea neaparat sa fie sef. ... Fireste, ziaristii au navalit pe Iliescu, sa confirme sau sa infirme ce se scrie la gazeta.
google-analytics.com