Cautare

2461 de rezultate pentru "iliescu" (3.34 secunde)
Insotit doar de Corina Cretu si de cei doi SPP-isti, Ion Iliescu a iesit joi noaptea de pe scena politica. ... Recent altoit pe tufa celor trei trandafiri PSD-isti si beneficiar al unei conjuncturi fericite, Mircea Geoana l-a pensionat pe Ion Iliescu.
Pierderea sefiei PSD in fata lui Mircea Geoana l-a afectat profund pe Ion Iliescu. In ultimele zile, au circulat insistent zvonuri potrivit carora Iliescu isi va parasi biroul de la Senat si va renunta la functia de lider de grup al senatorilor.
Octavian Stireanu publica un comentariu despre atitudinea lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, intitulat "Diferenta de atitudine si altitudine", pe care il puteti citi in continuare.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat, marti, la Antena 3, ca se retrage din "toate functiile detinute in partid". Ion Iliescu are o functie onorifica in partid, cea de presedinte de onoare, dar, in aceasta calitate, este invitat permanent in structurile de conducere ale PSD.
Elena Vijulie, sef departament Politica la ziarul "Romania libera", a publicat un interviu sub titlul 'Iliescu: ... "Geoana si Iliescu", "Votezi Geoana, votezi Iliescu". ... Nimeni cu minte limpede din aceasta tara nu poate sa accepte o campanie aberanta care cauta sa-i atribuie lui Iliescu responsabilitati pentru diversiunea terorista.
Ion Iliescu a iesit din nou la rampa cu o serie de critici adresate baronilor social-democrati.
Iliescu sa faca exercitii zoologice in ferma proprie, adica la PSD Ion Iliescu sa faca referiri zoologice la ferma sa proprie, adica la PSD, a reactionat dur, liderul PNL, Crin Antonescu la catalogarea de "carlan obraznic" formulata de seniorul social-democrat la adresa sa.
Disidenta anticomunista a lui Ion Iliescu Hydepark.ro: ... Cu Ion Iliescu, intre 1997 si 2000, la Senat, cand domnia sa era liderul grupului PDSR, iar subsemnatul consilierul sau politic si de presa. ... Intrebarea adresata lui Ion Iliescu:
De ce nu doreste Adrian Nastase sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Ion Iliescu?
Presedintele Ion Iliescu a vizitat ieri Oltenita, raspunzand S.O.S.-ului lansat de primaria din urbea sa natala, ai carei locuitori erau amenintati ca nu vor avea caldura in aceasta iarna.
Conform statisticilor finale, trei pesedisti de rand - Mircea Geoana, Serban Nicolae si Dorinel Soare - ravnesc la presedintia partidului si au indraznit sa candideze impotriva marelui guru Iliescu.
Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - a spus Mircea Dinescu, inaintea audierii de la Parchetul Militar din dosarul crimelor impotriva umanitatii.
Ion Iliescu a anuntat ieri ca se retrage din "toate functiile detinute in partid". Ion Iliescu, in varsta de 80 de ani, are o functie onorifica in partid, dar, in aceasta calitate, este invitat permanent in structurile de conducere ale PSD.
Florin Ciocotisan publica pe ImpactNews un articol intitulat "Iliescu: ... 'Ion Iliescu a anuntat ca se va retrage din toate functiile pe care le detine in PSD. ... Daca cineva mai are nevoie de un sfat de la mine, asta e altceva", a spus Ion Iliescu.
se rediteaza conflictul Iliescu-PSD din 2002? ... Conflictul Basescu-PDL incepe sa semene tot mai mult cu razboiul derulat timp de cateva luni intre Iliescu si PSD, incepand cu vara lui 2002 si terminand cu prima parte a lui 2003.
Crin Antonescu este o LICHEA, si-a incheiat cariera politica "O lichea si un om lipsit de substanta", il descrie Ion Iliescu pe Crin Antonescu, despre care sustine ca si-a incheiat cariera politica din cauza jocului pe care l-a facut la europarlamentare.
Adriana Iliescu refuza ajutorul celor din jur! ... Desi este cunoscuta in toata tara ca fiind cea mai batrana mama din lume si peste 3 ani va implini 80 de ani si va fi octogenara, Adriana Iliescu are mandria sa.
PSD nu mai are nevoie de Iliescu, in conditiile in care acesta nu se linisteste si nu-si accepta soarta - da de inteles Geona. Pe de alta parte, se zice ca Iliescu isi pregateste alt partid.
Demisia deputatului Mihai Malaimare, combinata cu cea a fostului consilier prezidential Talpes din PSD, aduce in scena posibilitatea ca Ion Iliescu sa nu vrea sa se retraga, ci sa faca un partid cum stie el.
Concluzia aproape unanima la care s-a ajuns este ca Iliescu este principalul vinovat de aceste fapte abominabile, de bestialitatile si barbariile comise, de crimele care s-au intimplat. ... Oricum, situatia domnului Iliescu este extrem de delicata.
google-analytics.com