Cautare

16 de rezultate pentru "hristu tararache2121121121212 1" (3.16 secunde)
Cu toate ca locuitorii comunei Cogealac erau pe punctul de a strange semnaturi pentru organizarea unei referendum de schimbare a primarului taranist Cati Hristu (foto), acum lucrurile par sa fi intrat in normal de cand edilul se gandeste sa devina membru al Partidul Democrat Liberal.
Politistii constanteni au intrat aseara in alerta maxima, fiind anuntati ca persoane inarmate si periculoase vor sa-l impuste pe primarul din Cogealac, Cati Hristu (foto), chiar in sediul primariei.
Tot mai multi cetateni si-au aratat nemultumirea fata de primarul Cati Hristu (foto), pe care acum, la un an de la alegeri, nu-l mai vor.
Un altul este, din cate se pare, actualul edil al comunei Cogealac, Cati Hristu.
Dupa ce a aflat din cotidianul nostru vestea ca va fi mazilit, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral, Hristu Uzun, s-a gandit sa-si linga ranile la un pahar de alcool rafinat.
In urma prestarii de servicii de salubrizare a plajelor cu mijloace mecanice, precum si a altor facilitati pe care concesionarii plajelor erau obligati prin contracte sa le puna la dispozitia turistilor (salvamar, etc.), Directia Apelor Dobrogea Litoral a obtinut in cursul verii trecute 24 miliarde lei, in timp ce cheltuielile s-au cifrat la 21 miliarde lei, a precizat Hristu Uzun, directorul DADL.
In schimb, spun democrat-liberalii constanteni, primarul comunei Cogelac, taranistul Cati Hristu este "cu un picior in PD-L", in conditiile in care PD-L Constanta s-a bucurat din plin de ajutorul edilului mai-sus amintit la alegerile europarlamentare.
Organizatia PDL Constanta o injura printre dinti pe fosta sefa a Loteriei Romane, in conditiile in care omul pe care pedelistii il vor la sefia Centrului de Profit Constanta - Loteria Romana se numeste Hristu Tararache (foto).
Pirloaga Marian) 30820 metri patrati de teren proprietate publica au ajuns in 2013 in proprietatea lui Geambazu Hristu zis si YTU, un recunoscut om de afaceri, patron al S.C.
subprefect - Adrian Nicolaescu, schimbari la nivelul OJPC - unde s-a vehiculat numele democratului Hristu Tararache, ISJ sau Directia de Apeā€¦ Cat de adevarate erau discutiile, ramane de vazut.
Numele democratului Hristu Tararache, cel vehiculat in prima faza pentru sefia OJPC, a fost inlocuit cu cel al nimanui altul decat Gheorghe Trandafir, actualul director adjunct al aceleiasi institutii si fost director executiv al Oficiului.
In acelasi context, trebuie mentionat faptul ca in privinta Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral, majoritatea democratilor a cazut de acord ca Hristu Uzun este potrivit pe functie si ca, spre deosebire de multi altii, si-a vazut de treaba.
Printre acestia se numara Cornelia Beres (21 voturi impotriva), Petre Chirobocea (10 voturi impotriva), Gelu Dae (14 voturi contra), Ion Dumitrache (15 voturi contra), Gheorghe Martin (11 voturi contra), Petre Stanca (11 voturi contra), Marin Topai (11 voturi contra) si Hristu Uzun (10 voturi contra).
Ar putea fi cazul Directiei Apelor Dobrogea Litoral, prin persoana fostului director Hristu Uzun. Tot aici este si varianta liberala reprezentata de adjunctul lui Manafu, Gheorghe Babu.
Mai raman in joc SC C&D Impex SRL, firma controversatilor frati Hristu si Constantin Chicheanu, respectabili vanzatori de tigari si cafea si absolut anonima SC Diro General SA.
Atunci, prin hotarare de consiliu local, lacul de agrement, peninsula si o parte din parcul aferent din zona fostului restaurant Orient - aflat acum in stare avansata de degradare - au fost inchiriate omului de afaceri Geambazu Hristu, pe care toti calarasenii il cunoastem drept YTU.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com