Cautare

798 de rezultate pentru "guvernarea pudmindependenti" (3.16 secunde)
In urmatoarele saptamani vor exista atacuri si provocari la adresa PSD, care nu au nimic in comun cu guvernarea si cu prioritatile economice din acest moment.
Liderul PSD, Mircea Geoana, i-a transmis premierului Emil Boc, cu care s-a intalnit miercuri, sa nu "distruga guvernarea de dragul campaniei electorale".
PSD trebuie sa ne sustina pentru ca trebuie sa inteleaga ca guvernarea a esuat. ... "Acest episod Nica a fost generat de la Cotroceni de catre Traian Basescu prin intermediul lui Boc si a urmarit eliminarea PSD-ului si guvernarea partidului personal al lui Basescu", a acuzat penelistul.
Am decis sa pun capat unei asemenea stari de incertitudine si sa avem, pe aceasta perioada de interimat, ministri care sa fie responsabili de deciziile care vor fi luate. (...) Guvernarea tarii insa nu poate sta pe loc. Guvernarea merge mai departe", a afirmat premierul Emil Boc.
Adrian Severin publica in "Jurnalul national" un articol intitulat "Basescu, Partidul, Guvernarea - ipoteze", pe care il puteti citi in continuare. ... Care va fi relatia cu guvernarea?
Guvernarea a mers din esec in esec. Din scandal in scandal. Criza continua sa isi lase apasat amprenta asupra Romaniei.
Liderul PSD nu avea decat 17 ani la Revolutie, n-a participat la episoadele controversate din istoria PSD, a facut parte din guvernarea performanta a lui Adrian Nastase si, in general, nu poate fi agatat cu nimic.
"Dupa cum am declarat ieri de la Tribuna Senatului, imi exprim dezamagirea si regretul ca motiunea simpla pe transporturi, in care am prevazut si faptul ca se va ajunge la o astfel de situatie in ceea ce priveste autostrada Comarnic - Brasov, a fost respinsa de catre guvernarea de dreapta.
"Adversarul PSD este acelasi cu adversarul PNL si se cheama Traian Basescu si guvernarea PDL. Nu exista un conflict in interiorul Opozitiei.
De pe 17 octombrie 2010, PSD este capabil sa dea tarii o guvernare de o mie de ori, cu modestie spun, mai buna decat guvernarea Boc", spunea, vineri, presedintele PSD, Victor Ponta.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a solicitat, sambata, Delegatiei Permanente (DP) sa ii acorde un mandat explicit pentru stabilirea guvernului din umbra care sa fie prezentat alaturi de noul program politic al formatiunii in discutiile viitoare privind guvernarea, propunerea sa fiind acceptata cu unanimitate de voturi.
"PSD se simte deja partidul castigator". Puteti citi in continuare opinia analistului politic despre dorinta PSD de a prelua guvernarea de la PDL.
"Guvernarea de acum atinge recordul de insatisfactie a populatiei". ... Guvernarea PDL-UDMR de acum atinge recordul de insatisfactie a populatiei fata de actul de guvernare.
Cea mai buna solutie pentru Traian Basescu in acest moment ar fi sa-i lase pe Antonescu si Ponta sa preia guvernarea si sa reziste la o incercare a acestora de a-l suspenda.
Nu mai conteaza ca vizatul ar fi guvernatorul BNR sau alt "independent", agenda publica a fost facuta de Basescu, care oricum avea o alta parere despre guvernarea cu tehnocrati. ... Alesi ai poporului, ne asumam guvernarea.
El a precizat ca documentul care consfinteste parteneriatul ce sustine guvernarea va fi finalizat si probabil semnat in aceasta saptamana. Potrivit lui Gheorghe Flutur, protocolul are ‘ca obiectiv major si ambitios‘ castigarea de catre actuala coalitie a alegerilor din 2012 si guvernarea dupa acest an electoral.
Pe langa toate aceste realizari economice marete ale epocii de aur Boc PDL, guvernarea actuala are toate sansele sa ne prezinte in viitorul apropiat noi succese in politica interna a Romaniei, caci de cea externa nu are sens sa pomenim.
PDL iese total de sub controlul sau, iar guvernarea se va eroda si mai puternic. ... "PDL analizeaza toate solutiile, insa cu un premier politic, PDL coordoneaza mai bine guvernarea, iar coalitia este mai strans unita.
Organizatia TSD a PSD de Dambovita a venit cu mic cu mare sa ocupe locurile senatorilor si sa asiste la o prelegere a parlamentarului Adrian Țutuianu despre guvernarea Boc si Basescu. ... guvernarea dezastroasa a lui Boc si Basescu.
"Guvernarea PSD a fost una dintre cele mai bune si a facut asta nu prin descurajarea muncii, ci tocmai prin incurajare si eficienta.
google-analytics.com