Cautare

798 de rezultate pentru "guvernarea pudmindependenti" (2.67 secunde)
Presedintele PSD, Adrian Nastase, va utila salile de sport care au fost construite sub guvernarea sau cu banii obtinuti din pariuri.
Daca USL gafeaza cam la fel cum gafa A.D.A., la fel de adevarat e ca si guvernarea PDL a luat-o prin porumbi inca mai rau decit PSD in 2004.
Miscarea "Occupy Wall Street" este o forma de protest, in traditia revoltelor antiglobaliste, fata de guvernarea economico-financiara transnationala oculta de factura oligarhica.
Ce poate solicita, fara indoiala, cu succes, este neutralitatea acestor structuri pana la alegerile parlamentare. O relatie ostila ar putea torpila guvernarea foarte rapid. 8.
Guvernarea Ponta va fi probabil mult prea scurta pentru a se incerca. Ca atare, se vor plimba variante pe hartie, se vor schimba stampile, se va pierde urma deselor modificari ale actelor normative si haosul legislativ in care legile sunt facute la plezneala va continua.
El a precizat ca PSD va face o opozitie constructiva si va critica guvernarea actuala daca temele integrarii nu vor fi respectate.
a fost PNL, ca alternativa de dreapta la guvernarea autoritara de stanga Nastase-Iliescu, in conditiile in care PD era departe de a fi perceput public ca o formatiune de dreapta).
El crede ca asumarea raspunderii se poate face pe un pachet de sase legi din domenii diferite, din moment ce sub guvernarea PSD a fost creat un precedent la pachetul legislativ anticoruptie, care a modificat 26 de acte normative.
Este prima data, de la guvernarea Tariceanu, cand se face un gest concret pentru acesti martiri si a urmasilor lor - care in spiritul legii sunt exclusiv sotiile lor - si care, in urmatorii 10-15 ani, vor parasi aceasta lume.
Au folosit guvernarea ca pe o rampa de lansare in lupta electorala. In loc sa guverneze, au facut politica pe sub masa.
Guvernarea lui s-a hranit si a trait exclusiv din osanza de idei si proiecte adusa de profesorul Florin Georgescu, numit vicepremier tocmai pentru a nu lasa sandramaua din Palatul Victoria la indemana smecherilor.
Dupa Colectiv au pierdut guvernarea dar apoi a recastigat-o. A adus noi lideri, a adus echipa de consultanti din Israel, foarte redutabila, ceea ce nimeni nu fusese in stare.
Sub guvernarea Dancila, chiar si in conditiile in care primul ministru este obligat sa functioneze cu o echipa impusa de prioritatile luptei pentru putere din si dintre partidele de guvernamant, Romania a inregistrat o crestere economica trimestriala dintre cele mai mari din UE, potrivit Eurostat.
El a obtinut aceasta functie cu voturile PPRM si ale fostului PUR, acesta din urma votand in favoarea lui Nastase desi intrase in Coalitia care a preluat guvernarea.
Aceeasi soarta ca a taranistilor Pe de alta parte, liderul PSD sustine ca PNL risca sa aiba aceeasi soarta ca si PNTCD dupa guvernarea 1996-2000, deoarece isi asuma responsabilitatea aproape totala pentru ce se intampla in tara, iar partenerii se vor disocia de ei.
In cazul in care nu se va intampla acum ceva, va dauna mult PNL pentru ca guvernarea inseamna erodare si, raportat la ceea ce se intampla astazi, nu este favorabila PNL“, a mai spus Rusu.
El a precizat ca membrii PSD doresc sa realizeze “un numar mult mai mare de initiative legislative“, cuprinse in programul legislativ, pe care l-au anuntat in campania electorala si care trebuia sa fie fundamentul legislativ pentru guvernarea lor.
Asta s-ar putea face, la un moment dat, prin chiar retragerea ministrilor PD din Guvern - solutie care a mai fost promovata de PD in guvernarea CDR -, ceea ce l-ar putea forta pe Tariceanu sa demisioneze.
Referitor la imaginea PNL, Andronache spune ca „atat imaginea PNL, cat si cea a PD sunt pozitive si trebuie lasat electoratul sa decida daca framantarile actuale din PNL influenteaza guvernarea si imaginea partidului“.
Catalin Micula a mai spus ca „numai in acest fel se vor putea elimina nedreptatile instituite de catre guvernarea PSD, prin care mamele care nu aveau nici un venit nu erau sustinute“.
google-analytics.com