Cautare

17176 de rezultate pentru "grebla presedintele juridice senat" (3.93 secunde)
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Declaratia liderului de Grup PSD din Senat, senatorul Mihai Fifor, referitoare la declaratia domnului Catalin Boboc, presedintele Comisiei juridice din Senat, din partea PNL, potrivit careia in Biroul Permanent al Senatului nu s-a intrunit numarul necesar de voturi pentru varianta liberalilor, aceea de a se programa pentru plenul de maine subiectul Dan Sova” / Sursa:
• 16 ian 2007 - Presedintele Basescu face o vizita in Republica Moldova, unde se intalneste cu omologul sau moldovean Vladimir Voronin si cu reprezentantii ambasadei Romaniei la Chisinau.
Asa cum ne-au obisnuit realitatile mioritice, barfele au fost mai credibile decat afirmatiile oficiale din moment ce, la Senat (unde cele doua Comisii juridice parlamentare dezbateau problema articolelor respinse de Curtea Constitutionala), conservatorii au tinut partea PSD-ului.
Acest punct a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de marti la cererea liderului grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, infiintarea comisiei fiind aprobata cu 81 de voturi pentru, un vot impotriva si 4 abtineri.
Curtea Constitutionala a constatat miercuri ca exista un conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si Guvern, ca urmare a retragerii Legii educatiei din Senat, de catre Executiv.
"Mergem pe sesizarea depusa vineri de grupul PDL de la Senat pentru ca schimbarea domnului Vasile Blaga a fost impotriva oricaror regulamente.
• 24 iun 2009 - Presedintele moldovean in exercitiu sustine ca Procuratura de la Chisinau detine dovezi privind implicarea Romaniei si a Serbiei in protestele violente desfasurate in data de 7 aprilie in capitala R.Moldova.
Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, si-a dat ieri demisia din Senatul Romaniei, din cauza sentimentului de vinovatie creat de imposibilitatea de a-i ajuta pe pensionari, dupa respingerea initiativelor legislative care vizau imbunatatirea nivelului de trai al acestora.
Liderul democrat-liberal Emil Boc a anuntat, luni, ca deputatii PDL vor ataca la Curtea Constitutionala modificarile la Legea audiovizualului aduse prin initiativa senatorului PRM Gheorghe Funar si a deputatului PNL Ioan Ghise, votate saptamana trecuta in Senat.
La aceasta situatie contribuie si presedintele tarii, care il sustine pe procurorul sef al DNA, care ignora drepturile cetatenilor romani la un proces corect, cunoscute fiind prin exemplele clare de abuzuri in diferite dosare facute tinte neconvenabile celor care manevrau puterea din umbra.
MAI a facut legea pentru comasarea alegrilor Ministerul Administratiei si Internelor propune ca alegerile pentru autoritatile administratiei publice locale sa se desfasoare simultan cu alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat, la o data ce va fi stabilita prin hotarare a Guvernului.
Cristian Parvulescu, presedintele Pro-Democratia, a atras atentia asu¬pra derapajului democratic in care se ajunge din cauza nerespectarii legisatiei. ... 3 la Senat, 8 la Camera In prezent, la Senat, din totalul de 137 de mandate atribuite in urma alegerilor din 2008, sunt ocupate 134, 3 posturi fiind vacante.
La Senat, cele mai importante evenimente au fost, in acest an, adoptarea noului regulament intern si mutarea in sediul de la Palatul Parlamentului. ... Aceasta a fost inaintata de grupurile PSD din Senat si Camera Deputatilor, care au acuzat Guvernul Tariceanu de actiuni contrare interesului Romaniei privind integrarea europeana.
Partidul National Liberal a si facut-o deja, iar in continuare va vom prezenta colegiile din judetul Constanta - 10 pentru Camera Deputatilor si 4 pentru Senat -, cu toate ajustarile de ultima ora pe care guvernantii le-au facut in aceste zile, precum si candidatii PNL pentru fiecare colegiu in parte.
Opozitia vrea discutii in Senat cu UDMR pentru gasirea unei solutii la problema CSM.
Liderul senatorilor PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, ca senatorul social-democrat Sergiu Nicolaescu nu a explicat in cadrul sedintei grupului "gestul in sine" de a reveni asupra deciziei de a demisiona din formatiunea social-democrata.
80/2010 difera ‘‘fundamental‘‘ de cea adoptata de Senat si sustine ca in Camera Deputatilor au fost introduse o serie de prevederi ce depasesc cu mult sfera de aplicare stabilita de prima Camera sesizata.
Marti vom constata oficial reluarea majoritatii la Senat.
Pe 1 februarie, PNL anunta ca are, la Senat, o majoritate negociata. ... Acum cinci zile, o avea din nou, cel putin pe hartie, asa ca presedintele PNL, Vasile Blaga, le-a spus liberalilor ca luni, 16 februarie, poate incepe operatiunea Revocarea lui Tariceanu.
google-analytics.com