Cautare

17176 de rezultate pentru "grebla presedintele juridice senat" (4.62 secunde)
Cererea USL privind suspendarea presedintelui a fost prezentata in plenul Parlamentului Cererea USL privind suspendarea presedintelui este citita joi, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, de senatorul PSD Toni Grebla, in prezenta sefului statului.
La Camera Deputatilor trebuie sa ramana 300 de alesi In Camera Deputatilor trebuie sa ramana 300 de parlamentari, iar la Senat, in functie de sistemul de vot ales, sa ramana nu mai mult de 100, a declarat, luni, premierul Victor Ponta, care a facut un apel la membrii comisiei si la senatori sa nu plece in vacanta fara textul de modificare a Constitutiei adoptat in Senat.
Conducerea Senatului si Camerei a decis ieri ca situatia senatorului UMDR György Frunda (foto) si solicitarile PSD, PRM si PIN, de a fi demis din functia de sef al delegatiei romane la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE), sa fie analizate de comisiile juridice comune si dezbatute in plenul reunit al Camerelor.
In ceea ce priveste o posibila demitere sau revocare din functie, ca urmare a adoptarii motiunii simple anti-Macovei, in Senat, Tariceanu nu s-a exprimat in niciun fel, asteptand verdictul Curtii Constitutionale, sesizata oficial de PNL.
USL va avea majoritate la Senat!
De astazi, PSD poate face, matematic, majoritate fara PNL Trecerea senatorului Stefan Stoica, ales intr-un colegiu din Ialomita, de la PP-DD la PSD, oficializata luni, pune partidul lui Victor Ponta intr-o pozitie de superioritate in Senat, fata de PNL, grupul social-democratilor avand astfel la indemana o majoritate alternativa, fara liberali.
Comisia juridica a Senatului a votat favorabil pentru incuviintarea arestarii senatorului Catalin Voicu, a anuntat presedintele comisiei, Toni Grebla. Grebla a spus ca in favoarea cererii DNA s-au inregistrat opt voturi pentru, in timp ce trei senatori s-au impotrivit, iar votul a fost secret.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat la Radio France International ca modificarea Constitutiei nu reprezinta o prioritate absoluta.
Avocata firmei ARC este Mihaela Grebla, nimeni alta decat sotia vicepresedintelui PSD Gorj, Toni Grebla, fost prefect si bun prieten cu Clement Mocanu.
Astfel, intre cei mai aprigi contestatari ai actului normativ a fost senatorul PSD Toni Grebla care a acuzat-o pe ministrul Elena Udrea ca doreste sa centralizeze sub egida ministerului principalele lucrari de infrastructura si sa prioritizeze astfel programele nationale de dezvoltare in functie de preferintele politice.
Ministerul de Interne le-a pus gand rau Daca veti vedea prostituate cu grebla in mana la spatii verzi sau adunand gunoaie de pe strada sa nu fiti surprinsi.
Si pentru ca lucrurile sa devina clare pentru cei care nu intelesesera aluziile, a urmat corectia aplicata judecatorului Grebla. ... Ancheta in cazul Grebla poate constitui un studiu de caz pentru cumulul de abuzuri si ilegalitati la care poate fi supusa o persoana atunci cand interese asa-zis superioare o cer.
Prefectul Capitalei, Toni Grebla, ar urma sa fie numit maine in fruntea Autoritatii Electorale Permanente.
Principalul amendament care a starnit dispute s-a referit la propunerea PSD de eliminare a cadrelor militare in activitate si politistii din noua Lege, care n-ar mai trebui sa aiba obligatia de a contribui la fondul din sistemul de asigurari sociale, dupa cum a explicat presedintele Comisiei juridice din Senat, social-democratul Toni Grebla.
Senatul a votat miercuri Legea ANI in varianta gandita de comisiile de specialitate ale Camerei superioare - Comisia Juridica condusa de senatorul PSD Toni Grebla si Comisia pentru drepturile omului, condusa de senatorul UDMR Gyorgy Frunda -, cu 115 voturi pentru si 2 abtineri.
10 pentru Camera Deputatilor si 4 pentru Senat. Pe liste se regasesc nume cunoscute ca Puiu Hasotti, Alexandru Mazare, Nicolae Moga, Mircea Banias, care candideaza pentru Senat, sau Remus Cernea si Manuela Mitrea, care candideaza pentru Camera Deputatilor.
Presedintele Comisiei juridice a Senatului, Norica Nicolai, a declarat miercuri ca senatorii care cerceteaza cazurile Paul Pacuraru si Codrut Seres vor propune o solutie plenului, si nu se va proceda ca la Camera Deputatilor, unde comisia a lasat plenul sa decida.
Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat, in cadrul unei emisiuni televizate, ca marti va sesiza Comisia de Integritate a partidului referitoare la incalcarea deciziilor partidului de catre Mircea Geoana, sanctiunile putand merge pana la datul afara al fostului lider social-democrat.
presedintele Traian Basescu a anuntat joi ca legile privind reforma sanatatii, asistenta sociala si numirile de judecatori la Inalta Curte vor fi adoptate prin asumarea raspunderii de Guvern, pentru ca s-a dovedit ca nu pot fi trecute prin Parlament.
Potrivit presedintelui Comisiei Juridice din Senat, Toni Grebla (PSD), senatorului i s-ar fi facut rau in timp ce urca scarile de la Senat si a plecat cu ambulanta la spital.
google-analytics.com