Cautare

17176 de rezultate pentru "grebla presedintele juridice senat" (3.74 secunde)
Motivarea ICCJ in cazul Toni Grebla Procurorii DNA au suferit o infrangere in Cazul Toni Grebla, fost judecator al Curtii Constitutionale care a demisionat dupa ce a fost acuzat de DNA de infractiuni de coruptie, scrie B1.ro.
Actiuni in perioada 9-13 noiembrie 2012 Senatorul Toni Grebla, insotit de staful sau de campanie, s-a intalnit in perioada 9-11 noiembrie cu alegatorii din Jupanesti, Carbunesti, Turburea, Scoarta, Albeni si Prigoria.
Toni Grebla (PSD): ... Toni Grebla si Ioan Chelaru, membri ai comsiei de redactare au dat raspunsuri contradictorii, diferite de cele ale liderilor USL, demonstrand lipsa de comunicare si de asumare a unor responsabilitati. ... Informati de noi despre aceste doua anunturi, uimitor, nici Chelaru, nici Grebla nu stiau de ele.
Pedofilii nu vor fi castrati Propunerea legislativa prevede ca faptuitorul gasit vinovat de violenta si Comisia juridica din Senat nu este de acord: ... Presedintele Comisiei juridice, Toni Grebla (PSD), a subliniat ca aceasta problema este "extrem de delicata".
Presedintele Comisiei Juridice din Senatul Romaniei, Toni Grebla, a declarat ca ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, ar trebui sa isi asume un eventual raport de tara negativ al Comisiei Europene.
Senatorul Toni Grebla catalogheaza declaratiile lui Sebastian Lazaroiu drept "stiintifico-fantastice" Declaratiile consilierului prezidential Sebastian Lazaroiu, referitoare la o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu, au iscat reactii in interiorul PSD si PDL.
Ziare.com - Toni Grebla (PSD): Nu este cazul sa reducem varsta de vot la 16 ani Senatorul PSD Toni Grebla nu este de acord cu propunerea deputatului PNL Alina Gorghiu ca varsta de vot sa fie redusa de la 18 la 16 ani.
Presedintele Comisiei juridice din Senat, Toni Grebla, afirma ca decizia premierului de a-si asuma raspunderea pe cele trei legi in aceeasi zi este neconstitutionala. ... Este o fortare nepermisa a textului constitutional, situatie care, practic, anuleaza rolul Parlamentului de unica autoritate legislativa a tarii", afirma Grebla, intr-un comunicat de presa.
Toni Grebla:
La finele saptamanii trecute, senatorul Toni Grebla a primit confirmarea faptului ca drumul rapid Calafat-Craiova-Targu Jiu-Sebes a fost inclus in strategia europeana de transport rutier. Ideea realizarii acestui drum a fost lansata de Toni Grebla chiar in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2008.
Colegiile uninominale la Senat sunt formate din doua sau mai multe colegii uninominale de la Camera Deputatilor, astfel: ... 1 Senat format din: ... 4 Colegiul uninominal nr 2 Senat format din: ... 3 Senat format din: ... 4 Senat format din Colegiul uninominal pentru alegerea Camerei Deputatilor nr.
Acesta i-a dat in vileag si pe colegii lui de partid, Ion Vulpe, consilier judetean si fost director al Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO), si pe vicepresedintele PSD Gorj, Toni Mihail Grebla, fostul prefect al judetului Gorj:
Multumiti de discutii Marin Condescu, presedintele FNME, s-a declarat multumit de discutii: ... Senatorul Toni Mihai Grebla, seful Comisiei Juridice din Senat, principalul sustinator al proiectului Autostrada Sudului, a declarat ca intalnirea de la Ranca a adus foarte multe lucruri bune:
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca se retrage din functia de vicepresedinte al Consiliului Suprem de Aparare al Tarii (CSAT), nemultumit de vizita presedintelui Traian Basescu in Irak, pe care o considera electorala.
20/2009 care prevede reorganizarea unor unitati din subordinea Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) va fi retrasa de la promulgare, in urma solicitarii facute de comun acord de presedintele Comisiei juridice a Senatului, social-democratul Toni Grebla, si ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas.
investigatul zilei este judecatorul Toni Grebla, adus la audieri sub acuzatia de trafic de influenta si activitati neconforme cu statutul. ... - Geaba spune Tony Grebla ca n-a participat la constituirea nici unui grup infractional: ... - Dat afara din PNL, Chiuariu sta pe ganduri daca sa-si dea demisia din Senat.
Membrii Comisiei juridice propusesera, prin amendamente adoptate in comisie, ca nu pot adoptate prin ordonante unele acte normative pe care Ministerul Educatiei a vrut sa le emita in domeniul cercetarii, respectiv ordonante prin care sa se modifice Legea 206/2004 privind buna conduita in cercetarea stiintifica, respectiv Legea 287/2004 a consortiilor universitare si a Ordonantei de urgenta 75/2005 privind asigurarea calitatii educatiei.
Evenimentul Zilei publica articolul "Dileme in Senat la declararea averilor. ... Al doilea vinovat indicat de Senat:
Senatorii Opozitiei l-au acuzat - prin vocea social-democratului Toni Grebla, presedinte al Comisiei juridice - pe Alexandru Peres ca "deschide o practica periculoasa, aceea a nerespectarii Regulamentului Senatului", prin faptul ca a resupus votului proiectul de lege privind parteneriatul public-privat care fusese respins.
Partidele de la Putere vor sa-si asigure majoritatea in Birourile Permanente de la Camera Deputatilor si Senat prin introducerea cate unui membru in acest for de la grupul parlamentar al independentilor.
google-analytics.com