Cautare

3763 de rezultate pentru "gheorghe" (2.58 secunde)
Ne spune medicul ortoped Gheorghe Popescu / Autoare: ... Gheorghe Popescu, seful sectiei de ortopedie si traumatologie a Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, pentru o consultatie de specialitate.
Se intalneste Gheorghe cu Vasile: ... - Tot, mai Gheorghe!, zise Vasile nemultumit. ... Se duc amandoi la John, iar Gheorghe il intreaba: ... - Stii mai Gheorghe, a venit criza, a intrat baiatul meu cel mic la facultate, au crescut cheltuielile, bani sunt mai putini, asta e viata, e greu!
Daca acestia au lasat bani din proprie initiativa, deseori si fara stirea mea, i-am folosit pentru a cumpara mancare pentru cadrele medicale, care stateau alaturi de mine in operatii, peste program, spune, printre altele, Profesorul Gheorghe Burnei, intr-un comunicat remis Bugetul.ro.
Statuia monseniorului Vladimir Ghika din Bucuresti, opera turnata in bronz a sculptorului Gheorghe D. Anghel, a fost instalata in anul 2004 in Piata Monseniorul Vladimir Ghika, aflata in Sectorul 1, la intersectia strazilor Gheorghe Demetriade si Emil Pangratti. ... Sculptor Gheorghe Anghel Arhitecti Liliana si Romeo Belea.
Limba folosita in cadrul procesului de educatie era cea greaca, pana in 1818, cand la initiativa lui Gheorghe Lazar, invatamantul a inceput sa se faca in limba romana la toate nivelele.
Livia Gheorghe, avocat de meserie, dar si o tanara creatoare de pantofi, a fost prezenta recent la evenimentul dat in cadrul Etajului Designerilor Romani, pe Bd.
Lui Gheorghe Dontu, fostul presedinte al Organizatiei Municipale a PSD Constanta si ex-viceprimar al urbei noastre, i s-a urcat democratia la cap. ... Domnule Gheorghe Dontu, nu va este dor de activitatea de dinainte? ... Gheorghe Dontu:
Partidul National Liberal filiala Constanta a luat act cu dezamagire de demisia lui Gheorghe Flutur din functia de vicepresedinte al PNL si considera gestul ministrului Agriculturii drept "unul lipsit de onoare si demnitate politica, cu atat mai mult cu cat domnia sa nu a fost strain de deciziile conducerii partidului".
El a adunat 11 voturi, in timp ce consilierul judetean Gheorghe Sorescu, cel sustinut de senatorul Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani, a obtinut doar noua voturi.
Fost membru marcant al PD, fostul primar al municipiului Constanta, Gheorghe Mihaiesi se gandeste in ultima perioada sa revina in partidul care l-a consacrat.
Deputatul Gheorghe Dragomir:
Plingerea victimelor In plingerea penala, formulata in 1997, AVM ii acuza pe Miron Cozma, Nicolae Camarasescu, Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Gheorghe Diamandescu, Mihai Chitac, Traian Basescu si Gheorghe Robu de "organizarea, instigarea si transportarea minerilor din centrele miniere importante ale tarii in Capitala, precum si de comiterea actelor de barbarie ale minerilor, care s-au folosit de diferite unelte apte de a produce moartea (securi, topoare, rangi, tirnacoape, lanturi, cabluri electrice), distrugind lacasuri de invatamint, laboratoare etc.".
Consilierul local liberal Ioan Solomon a declarat ieri ca stema municipiului Sfantu Gheorghe, votata saptamana trecuta de consiliul local, este ilegala si discriminatorie. Potrivit lui Solomon, stema municipiului Sfantu Gheorghe nu indeplineste prevederile legale deoarece nu sunt reflectate realitatile referitoare la convietuirea dintre maghiari si romani.
Partidul lui Gheorghe Ciuhandu, care de-a cerut instantelor judecatoresti schimbarea numelui din PN¥CD, in PPCD -, ramane la titulatura initiala, dupa ce acestea au respins inregistrarea acestei modificari.
Gheorghe Ciuhandu, liderul PPCD, fostul partid taranesc, a criticat oportunismul partidelor care au trecut cu multa usurinta de la doctrinele lor originare la mult mai ispititorul curent popular.
Alianta PNL-PD ar putea efectua, la inceputul saptaminii, prima remaniere a actualului Guvern, printre cei care ar putea sa-si piarda posturile figurind Mircea Cinteza, Ionut Popescu si Cristian David (PNL), precum si Sulfina Barbu, Ene Dinga, Gheorghe Dobre si Gheorghe Seculici (PD).
In baza acestor argumente, PRM si PSD au solicitat demiterea ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur, pentru „gestionarea necorespunzatoare“ a problemelor din domeniu.
Constantinescu, Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan. ... Din colectivul redactional faceau parte Constantin Dragan, Razvan Barbulescu, Dan Dumitrescu si Gheorghe C.
Firma SUCIDAVA, condusa de Gheorghe Sucitu si Ion Gelatu, a facut o sponsorizare de 50 de milioane de lei. ... Gheorghe Sucitu a reusit sa scoata alte citeva miliarde de lei dintr-o alta afacere cu o unitate economica de stat, Complexul Energetic Rovinari.
Andrei Gheorghe revine in difuzoare. Andrei Gheorghe va fi din nou la Pro FM, din 15 septembrie, intre orele 6:30 si 10:00, anunta postul de radio.
google-analytics.com