Cautare

3759 de rezultate pentru "gheorghe" (8.87 secunde)
Tractorul Brasov, lichidat de trei de Gheorghe In anii de glorie, la Brasov se fabrica un tractor la fiecare 9 minute, intr-o uzina cu 25.000 de angajati. ... Gheorghe Apostu, lider sindical pana in 2007, cand s-a inchis uzina, face o sinteza:
Candidatul Aliantei „Dreptate si Adevar“ PNL-PD la Primaria Techirghiol, liberalul Gheorghe Zamani, s-a nascut si a crescut in acest oras, unde locuieste si in prezent alaturi de familia sa.
Cert e ca de cand cu aceste fantani care au fost folosite la irigat, satul s-a inaltat binisor, mi-a spus Gheorghe David care si-a initiat unul din fii, pe Ion, de 28 de ani, in aceasta frumoasa meserie. Povestea modului cum a descoperit Gheorghe David acest mestesug e simpla;
Interviul a aparut in ziarul National, in anul 2002, cand maestrul Tudor Gheorghe implinise 57 de ani. Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe. Tudor Gheorghe:
Gheorghe Caralicea Marculescu, presedintele PNG Gorj, a parasit ieri dupa-amiaza sediul partidului. ... Contactat telefonic, Gheorghe Caralicea Marculescu a refuzat sa ofere informatii legate de mutarea de la sediul partidului pe care il conduce.
Comitetul interimar de conducere al filialei PNL Neamt a propus suspendarea pentru un an din partid a primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.
Reamintim ca validarea lui Iancu Boldea a fost contestata la Tribunalul Galati imediat dupa alegeri de varul sau, Gheorghe Boldea, pe diverse motive, pornind de la fraudarea alegerilor si pana la incalcarea legii electorale.
Pedelistii Gheorghe Grivei si Gheorghe Neata au devenit ieri consilieri in cadrul CJ Gorj.
Gheorghe Albu, directorul executiv al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta. ... Si cum sa nu fie de bun augur acest proiect al ministrului Gheorghe Flutur, de vreme ce a copt ideea la Constanta, cu "ajutorul" specialistilor si cercetatorilor de aici!
Astfel ca, dupa ce a trecut de la PSD la PNL, special pentru a avea o sansa la scaunul de director, Catalin Gheorghe, sef Serviciu Autorizare Plati, a incercat nu numai sa sfideze, ci si sa dea dovada de o mare lipsa de bun simt, mai apreciaza Mircea Solomon.
Catalin Gheorghe - caci despre el este vorba - a reusit sa-i puna pe ganduri pe toti angajatii Agentiei SAPARD Constanta cu toate aceste ilegalitati, spune Mircea Solomon.
(Radu Gheorghe) Distributie: ... Radu Gheorghe decor: Radu Gheorghe muzica: Radu Gheorghe costume: ... Radu Gheorghe, Razvan Popa, Mihai Bisericanu, Anca Sigartau, Georgeta Ciocarlan regizor: Radu Gheorghe Data:
Gheorghe Mencinicopschi a elaborat tratate de specialitate in domeniul alimentului, alimentatiei, nutritiei umane, biotehnologiei, publicand peste 300 de lucrari stiintifice in tara si strainatate.
Pentru Gheorghe Penea ziua de 15 aprilie 2000 si profesorul Irinel Popescu sunt principalele date pe care le-ar inscrie intr-un nou certificat de nastere. ... Gheorghe Penea nu prea intelegea ce se petrece cu el, cum va fi viata lui cu un nou ficat .
A murit Andrei Gheorghe. Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia, conform unor surse judiciare.
A inceput numaratoarea inversa pentru prefectul Gheorghe Martin. ... In plus, inca prefectul Gheorghe Martin este ferm convins ca "nu doarme lumea la sedinte”.
Presa a dovedit ulterior ca presedintele a eludat adevarul, intrucat proiectul legislativ a fost semnat de ministrul de stat Gheorghe Pogea (PD). ... De asemenea, el i-a cerut premierului sa preia conducerea operatiunilor pentru prevenirea raspandirii gripei aviare, sustinand ca Gheorghe Flutur, ministru al Agriculturii, nu are suficienta autoritate.
"Pana la sfarsitul anului dorim sa infiintam 28 de organizatii de cartier”, a declarat Gabriel Caciuloiu, Gheorghe Dragomir adaugand faptul ca saptamanal au loc intruniri ale Biroului Permanent PNL cu organizatiile din judet.
A fost transferat de la Arad la Satu Mare dupa ce, in perioada decembrie 2010 - martie 2011, am facut mai multe declaratii si interpelari in Senat cu privire la trecutul scolar si bisnitar al ministrului Igas, dar si la adresa primului adjunct al acestuia, chestorul Ioan Dascalu, si a directorului Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (serviciul secret al MAI), Cristian Gheorghe Latcau.
Primarul din Sfantu Gheorghe: ... Fotografia a fost postata de Antal Arpad, primarul municipiului Sfantu Gheorghe, pe contul sau de Facebook. ... Ce a scris Antal Arpad pe Facebook Fotografia a fost insotita si de o postare scrisa de Antal Arpad, primarul orasului Sfantu Gheorghe.
google-analytics.com