Cautare

3849 de rezultate pentru "gheorghe marcu" (3.50 secunde)
Senatorul Gheorghe Marcu, Presedintele Departamentului pentru mediul de afaceri, piata de capital si IMM, a transmis un comunicat de presa:
Senatorul Gheorghe Marcu a sustinut o declaratie politica intitulata: "De ce privatizam patrimoniul energetic acum, cand piata este la un nivel scazut?" Este recunoscuta apetenta noastra pentru instrainarea patrimoniului tarii.
Senatorul Gheorghe Marcu l-a interpelat pe Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Lucian Bode. Obiectul interpelarii: Situatia contractelor incheiate de Hidroelectrica.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
60, la care erau asociati fiul Mitel Munteanu si tatal Gheorghe Munteanu, si ambele avindu-l ca administrator pe Florin Bilteanu - un contract de investitii in care era stipulat ca SC OIL GRUP va sustine financiar construirea benzinariei amintite de catre SC DAGMAR COM, urmind ca, la finalizarea investitiei, SC DAGMAR sa cedeze constructia catre OIL GRUP.
Mircea Aionesei, director la grupul de firme Omicron, si Gheorghe Odae, patronul societatii Tanamuro Impex, sint noile propuneri ale PNL pentru ocuparea functiei de prefect.
Cat despre candidatul aliantei, liberalul Gheorghe Iorov, acesta a obtinut 13 voturi, unul din cele 37 de voturi (adica numarul de consilieri alesi prezenti in sala) fiind anulat.
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat. ... Lucrarile concepute insa de celebrul profesor Gheorghe Mencinicopschi pana acum sunt pe cale sa-i aduca liberarea mai devreme din penitenciar.
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti.
Astfel, debutul acestor proiecte grandioase il reprezinta spectacolul celui ce a definit conceptul de ,,muzica si poezie" in alaturare, intr-o poveste armonioasa, incontestabilul TUDOR GHEORGHE - ,,PELERINI DIN TARA NIMANUI".
"Marcu e un pervers, a crezut ca noi suntem copii si ne prosteste cu bombonele. ... Gheorghe Marcu, presedintele PSD, a spus ca reprezentantii PNL au facut o gafa schimbandu-si strategia si o vor regreta mai tarziu.
La Arad, primarul PDL Gheorghe Falca are, conform sondajelor PSD, peste 60% in intentia de vot, desi USL ar obtine, la votul politic, peste 50% in judet.
Narciz Amza, Madalina Popa, Danut Moisoiu, Catalin Gabriel Filisan, Florin Gheorghe, iar in eventualitatea in care vor fi 6 mandate va deveni consilier local si Mircea Banias. ... Un alt consilier local al democrat-liberalilor este Florin Gheorghe, reprezentant al tineretului PD-L.
Gheorghe Albu, seful Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a fost numit secretar de stat la ministerul de resort. ... In cadrul unei conferinte de presa organizata, la sfarsitul saptamanii, la sediul directiei, Gheorghe Albu a promis ca va continua sa sprijine interesele agricole ale judetului Constanta.
Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016 Nici nu-l luasera pe sus mascatii pe Gheorghe Nichita si, potrivit abuzului anticonstitutional, Binomul SRI-DNA si trimisese presei din cadrul Diviziei Rechizitoriul prin care se cerea arestarea preventiva a primarului de Iasi.
La acest mod de desfasurare a sedintei au protestat viceliderul Grupului Parlamentar UDMR, Arpad Marton, si deputatul PRM, Marcu Tudor. Cu privire la brambureala creata de prezidiu, Marcu Tudor a subliniat ca nu ii alearga nimeni pe deputati si ca Rusanu ar trebui sa-i lase sa inteleaga ce voteaza.
Directorul Directiei de Taxe si Impozite din cadrul Primariei Craiova, Sorin Marcu, sustine ca in zilele urmatoare se va incepe executarea silita a persoanelor fizice si juridice care nu si-au platit, pana pe 31 martie, prima transa a impozitelor si taxelor pe anul 2011.
Romica Marcu participa la toate targurile Piata Taraneasca si Mester(esti) organizate in curtea MTR. la ultima editie, acesta a venit cu:
Primarul comunei Breasta, Marin Marcu, a declarat ca ieri a avut loc receptia tehnica a lucrarii, iar locuitorii localitatii pot deja sa se aprovizioneze de la reteaua executata prin fonduri guvernamentale.
Ne asteptam ca tot mai multi fumatori sa fie tentati sa treaca la tigari de contrabanda, astfel ca pe termen lung, procentul ar putea ajunge la 50,4%, respectiv 19,3 miliarde tigarete pe an", a afirmat Marcu.
google-analytics.com