Cautare

1378 de rezultate pentru "gheoghe stefan" (3.01 secunde)
Fosta jurnalista Mara Stefan, noua purtatoare de vorbe a UNPR La nici o jumatate de ora dupa ce a fost instiintat de Carmen Moldovan in legatura cu forfaitul ei, Gabriel Oprea a si dat un comunicat prin care anunta presei noul purtator de cuvant al UNPR:
cazul Stefan Deaconu", pe care il puteti citi in continuare. ... Potrivit fostului ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu, cel desemnat de guvern, la solicitarea presedintelui, a fost consilierul prezidential Stefan Deaconu.
Stefan Tarca, liderul CNSLR "Fratia", sustine ca romanii sunt revoltati si dezorientati, deoarece se confrunta cu cea mai dificila perioada de dupa Revolutie. ... E jale pentru cei care traiesc doar din salariu sau pensie si nu au rezerve financiare", a declarat Stefan Tarca.
Presedintele PDL Neamt, Gheorghe Stefan, spune ca nu s-a decis inca ce candidat va avea partidul pentru locul de deputat ramas liber dupa decesul lui Surdu. ... Vom lua o decizie impreuna cu conducerea centrala", ne-a declarat Gheorghe Stefan, liderul PDL Neamt.
Marti, Oana a votat invers" a declarat, miercuri, intr-o conferinta, presedintele Ion Stefan. ... Vom pune in discutie atitudinea adoptata de presedinta partidului, urmand a convoca apoi Comitetul Executiv unde vom propune suspendarea din functie, pe timp de un an" a mai adaugat primvicepresedintele, Ion Stefan.
Augustin Zegrean, Petre Lazaroiu, Mircea Stefan Minea, Iulia Antoanella Motoc, Valentin Zoltan Puskas Jurnalul National informeaza:
Social-democratii din Calarasi se asteptau ca Oana Niculescu-Mizil sa demisioneze din partid "Demisia doamnei Oanei Niculescu-Mizil era de asteptat atat pentru mine, cat si pentru multi dintre colegii mei", a declarat luni presedinte organizatiei municipale a PSD Calarasi, Ion Stefan.
Liderul PNL, deputatul Stefan Alexandru Baisanu, a enumerat trei dintre cele mai importante argumente prin care militeaza ca Suceava sa nu formeze aceeasi regiune cu Iasul.
Consilierul liberal Alexandru Panea a fost cel care a dat tonul, reprosandu-i presedintelui stefan Szabo ca nu a alocat Consiliului Local Crucisor cele 50 de milioane promise, "pe cuvant de onoare”, pentru organizarea competitiei sportive "Cupa Codrului”.
Seful Serviciului Acces al Distrigaz Sud Craiova, Stefan Constantin, spune ca, in afara de participarea sa la Comisia de acord unic constituita la nivelul municipalitatii, pentru emiterea avizului preautorizare, Distrigaz Sud Craiova nu detine nici o parghie in controlul acestor firme.
Credem ca nu ar trebui sa ne refuze pentru ca, dintre membrii nostri, jumatate sint pensionari si 'colegi' de generatie cu edilul sef”, a declarat presedintele AJPS Galati, Ion Stefan.
Asociatia Judeteana a Vinatorilor si Pescarilor Sportivi (AJVPS) se afla in conflict deschis cu Compania de Administrare a Fondului Piscicol dupa ce aceasta din urma a incheiat un nou contract peste cel aflat in derulare, avind acelasi obiect de gestionare a bazinelor piscicole, cu o noua asociatie de profil condusa de Ion Stefan.
Fostul director general al societatii Apa Canal, Ion Stefan, considera ca discutiile purtate in cadrul sedintei Consiliului Local pe marginea majorarii salariale negociate intre sindicalisti si actuala administratie a unitatii sint total lipsite de sens.
Fostul director al SC Apa-Canal, Ion Stefan, a cerut Tribunalului sa anuleze un raport intocmit de Curtea de Conturi in vara anului 2006 vizavi de situatia economica a societatii. ... Si la alte societati s-au facut controale, dar numai la Apa-Canal s-au luat astfel de decizii", ne-a declarat Ion Stefan.
Reprezentantii Sindicatului Crescatorilor de Taurine din Romania au semnat un protocol prin care se stabileste un pret de referinta la lapte pe baza caruia fermierii vor vinde lapte cu 1,3 lei pe litru, a declarat presedintele sindicatului Agrostar, Stefan Nicolae.
Presedintele sindicatului Agrostrar, Stefan Nicolae, a declarat ca intalnirea cu ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, a fost anulata, astfel incat sindicalistii vor picheta sediul ministerului saptamana viitoare.
Vom cere conciliere, dupa care va urma avertismentul si greva generala", a declarat reprezentantul filialei galatene a Confederatiei Nationale a Sindicatelor Libere din Romania - Fratia, Stefan Frunza.
Cresterea pretului gazelor va influenta in mod direct pretul produselor alimentare care se vor scumpi cu pana la 10 %, estimeaza presedintele Agrostar, Stefan Niculae.
Presedintele Federatiei Agrostar, Stefan Niculae, a declarat ca agricultorii sunt decisi sa blocheze aprovizionarea marilor magazine, pentru a le detemina sa cumpere produse din Romania.
Un roman consuma, in medie, 5,5 kilograme de peste pe an in conditiile in care consumul mediu anual de peste in Uniunea Europeana (UE) este de 20 kilograme pe cap de locuitor, a precizat, vineri, la Neptun, presedintele Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA), Gheorghe Stefan.
google-analytics.com