Cautare

2718 de rezultate pentru "geoana" (2.61 secunde)
Si totusi, nu neaparat impunerea excluderii lui Mircea Geoana il face puternic pe Victor Ponta. Caci, ca sa fim cinstiti, orice alt presedinte, cu mult mai slab, l-ar fi putut exclude pe Mircea Geoana, mai ales dupa ne-performantele sale din ultimii ani.
Evacuarea lui Mircea Geoana din vila va incepe inainte de privatizarea imobilelor RA-APPS In 24 ianuarie, de Ziua Unirii, nu va fi sarbatoare in casa lui Mircea Geoana. ... Exact pe 24 ianuarie trebuie sa inceapa procesul de evacuare a familiei Geoana din vila RA-APPS.
E vorba de Mircea Geoana. ... E vorba de desemnarea ca premier a lui Mircea Geoana, cu mandatul de a organiza alegeri corecte, din postura unui politician cu oarece coloratura de tehnocrat, aflat la o distanta egala de opozitie si putere, cel putin declarativ.
Cocotat, ca prin minune, pe inalte culmi electorale, Mircea Geoana isi face titlu de glorie din vizite prin tara, la intalniri cu oameni de afaceri si, inevitabil, cu poporu'.
Mircea Geoana, actualul lider al PSD, se comporta exact ca un chel, care ar vrea viitorul Pol Social drept tichie de margaritar pentru partidul sau.
Nu stiu altii cum sunt, dar Mircea Geoana cum are o problema in partid, cum indreapta toate privirile spre Cotroceni. Numarate pe degete, problemele lui Geoana in PSD – ... Saptamana trecuta, Geoana striga sus si tare ca motiunea vine.
Realitatea Romaneasca Nu stiu altii cum sunt, dar Mircea Geoana cum are o probleme in partid, cum indreapta toate privirile spre Cotroceni. Numarate pe degete, problemele lui Geoana in PSD - cele din plan apropiat - ar fi Nastase, Mitrea, Iliescu.
"Geoana s-ar putea sa castige iar daca va castiga Iliescu scorul va fi foarte strans!". ... Conform celor mai multe opinii, troica urma sa fie formata din Geoana, Nastase si Mitrea.
Pedelista este convinsa de faptul ca acuzatiile care i se aduc, privind cheltuirea banilor publici, sunt tentative ale lui Mircea Geoana de a "murdari" orice este legat de presedintele Traian Basescu, pentru a-si spori sansele in cursa pentru presedintia Romaniei.
Putea avea functia de prim-ministru, i-au oferit-o si Basescu, si Geoana. ... Cine il sustine pe Geoana? ... Pentru coalitia Crin-Geoana-Johannis. ... Ce ne aduce votul pentru Geoana? ... Prin proiectul Johannis, alegatorii lui Crin obtin guvernarea, in principiile si valorile pe care le sustin, iar Mircea Geoana le-a garantat prin protocolul incheiat:
Abia astazi, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Mircea Geoana, Dan Ioan Popescu si Miron Mitrea isi vor depune propriile dosare de candidaturi la functiile pe care le vizeaza fiecare.
La numai o zi dupa ce si-a dat demisia din PSD, senatorul Ioan Talpes il acuza pe presedintele social-democratilor, Mircea Geoana, de “manifestari de pustism“ in declaratiile acestuia la adresa lui Ion Iliescu.
Astfel, Mircea Geoana a declarat ca ministrii democrati ar putea parasi cabinetul in doua saptamani, pentru a forta alegerile anticipate.
Mircea Geoana, presedintele PSD, si-a exersat abilitatile de psiholog si portretist literar luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate. ... Despre Ion Iliescu, Geoana a avut numai cuvinte de lauda, prezentandu-l drept „cel mai experimentat om politic din Romania, creatorul PSD“.
Anuntul a fost facut de presedintele social-democrat Mircea Geoana, care a anuntat ca decizia sa va intra maine in discutia Comisiei de Integritate Morala.
Liderul PSD, Mircea Geoana, se afla in plina campanie electorala, desi pana la alegeri, fie ele si anticipate, mai este cale lunga.
Liderul PSD, Mircea Geoana, si-a adunat ieri ostenii de prin judete si a inceput "un nou capitol" in lupta impotriva guvernarii portocalii, asigurandu-i pe cei 700 de alesi locali adunati la Bucuresti ca social-democratii vor castiga viitoarele alegeri parlamentare, dar si pe cele prezidentiale din 2009.
Presedintele PSD, Mircea Geoana (foto), a anuntat miercuri seara la Conferinta extraordinara a PSD Bucuresti ca termenul-limita pentru depunerea candidaturilor la conducerea partidului a fost prelungit pana la 5 decembrie, in loc de 1 decembrie, cum fusese stabilit initial.
Comitetul Executiv National al PSD a decis ieri sa sprijine in Parlament validarea noului guvern remaniat propus de premierul Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, la finalul sedintei, presedintele formatiunii, Mircea Geoana.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a infirmat, ieri, speculatiile cu privire la o intrare a PSD la guvernare alaturi de PNL, considerandu-le "o intoxicare grosolana" si a precizat ca in acest moment nu exista niciun fel de discutie pe aceasta tema cu liberalii.
google-analytics.com