Cautare

2718 de rezultate pentru "geoana" (2.71 secunde)
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
Luminita Parvu publica pe HotNews.ro un grupaj intitulat "Revocarea lui Geoana, o cauza pierduta pentru PD-L. ... 'Senatorii PD-L insista in demersul de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, desi sansele sunt zero.
Mircea Geoana si-a pastrat ieri scaunul la sefia Senatului, la finalul unei sedinte de plen in care puterea a fortat prin toate modalitatile debarcarea sa.
Biroul Permanent National al PSD a decis luni ca, timp de 6 luni, presedintele Senatului, Mircea Geoana, sa nu mai aiba pozitii publice contrare partidului si, daca nu va respecta aceasta decizie, va fi exclus din PSD, a anuntat presedintele social-democratilor, Victor Ponta.
Conducerea PSD a decis ieri sa ii impuna lui Mircea Geoana ca timp de sase luni sa nu faca declaratii care sa nu fie in acord cu linia partidului.
Fostul presedinte al PSD, Mircea Geoana, a declarat ca el, Ion Iliescu si Adrian Nastase sunt personalitatile marcante ale acestui partid si ca formatiunea social-democrata pierde prin faptul ca acestea nu sunt folosite mai bine.
Presedintele organizatiei PSD Constanta, Radu Mazare, a declarat, joi, ca nu-l intereseaza discutiile purtate de cei din conducerea partidului referitoare la o eventuala masura impotriva presedintelui Senatului, Mircea Geoana, dupa ce acesta a dat explicatii publice cu privire la vizita sa la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, inaintea alegerilor prezidentiale.
Geoana a ratat o sansa uriasa sa taca;
Victor Ponta recunoaste ca nu a mai vorbit cu Mircea Geoana de un an.
Geoana vrea un Forum Constitutional in Senat cu personalitati europene.
Geoana ia in calcul formarea unui nou partid. Fostul lider al PSD, Mircea Geoana, a revenit, potrivit unor surse bine informate din partid, la ideea sa de acum cateva luni de a-si lansa propria formatiune, in prezent el fiind in pregatiri febrile pentru eveniment.
"De ce nu il schimba Puterea pe Geoana de la Senat?" Senatorul PSD Ilie Sarbu a aruncat, miercuri seara, o sulita otravita in directia lui Mircea Geoana, intrebandu-se retoric, intr-o emisiune la Realitatea TV, de ce nu mai vrea puterea sa il schimbe pe Geoana de la sefia Senatului si sugerand ca ar exista un interes ocult pentru mentinerea acestuia in functie.
Mircea Geoana:
INTERVIU - Geoana:
"Voi demisiona daca nu se aplica decizia din BPN in privinta lui Geoana" Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, la emisiunea "Ultimul Cuvant" difuzata de B1 TV, ca presedintele Senatului, Mircea Geoana, nu mai are sprijin politic din partea USL, dar si ca nu poate accepta ca o decizie luata in Biroul Permanent National al PSD sa nu fie aplicata.
Vad ca Victor Ciutacu este in profund dezacord cu modul in care a fost tratat azi Mircea Geoana. ... Pana la excluderea lui Geoana mai e. ... Geoana nu risca nici macar un sut in cur. ... PSD a fost cat se poate de rabdator cu Geoana.
Debarcarea lui Geoana de la Senat e adevaratul motiv al declaratiilor liderilor USL Anuntul liderilor USL privind posibilitatea de declansarea a procedurii de suspendare a presedintelui Traian Basescu i-a luat prin surprindere pe pesedisti si liberali.
La finalul unei sedinte extrem de tensionate, Comitetul Executiv National al PSD a decis, marti, excluderea lui Mircea Geoana din partid. ... Geoana a asistat la vot. ... In PSD domneste o mentalitate bolsevica, cine are alta parere trebuie exclus", a spus Geoana, la sfarsitul sedintei.
Scandalul Mircea Geoana este doar varful aisbergului. ... De fapt, inainte de a pleca in Statele Unite ale Americii, Traian Basescu, evaluand corect unde se afla o veriga semnificativa dar slaba din PSD, s-a intalnit cu Mircea Geoana.
Mircea Geoana este un perdant, nu a invatat nimic din viata Presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, a analizat, intr-un interviu acordat in exclusivitate Q Magazine, cauzele care au dus la excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
google-analytics.com