Cautare

2718 de rezultate pentru "geoana" (4.98 secunde)
Pesedistii bucuresteni, perdanti la alegerile de la Congres, incep sa faca demersuri pentru a se impaca cu Mircea Geoana, care acum a devenit presedintele PSD.
Presedintele Traian Basescu dezvaluie inclinatia liderului PSD, Mircea Geoana, spre “jocurile de culise“ la care a facut referire fostul sef al statului, Ion Iliescu, la ultimul Consiliu National al PSD.
Convins ca va castiga alegerile anticipate din 2007, presedintele PSD, Mircea Geoana, a lansat, la ßcoala de vara de la Vatra Dornei a social-democratilor, "marsul spre guvernare", mentionand ca partidul pe care il conduce este singura alternativa la guvernarea portocalie.
Geoana si-a ales deja vicepresedintii. ... Mircea Geoana si-a intarit puterea in PSD in urma Consiliului National de la Targu-Mures. ... Desi Geoana isi va pune in joc mandatul de presedinte mai devreme, este putin probabil ca se va ivi pana atunci un challenger suficient de puternic.
Social-democratii nu se tem sa depuna o motiune de cenzura si nu cred ca anticipatele ar fi o problema pentru ei, a sustinut Mircea Geoana ieri, in fata PSD-istilor din teritoriu veniti la Bucuresti.
Prim-vicepresedintele PDL, Theodor Stolojan, l-a acuzat pe liderul PSD, Mircea Geoana, ca are "mintea ratacitoare si schimbatoare", pentru ca a pledat pentru mentinerea cotei unice, dar si pentru aplicarea unor cote de impozitare diferentiate, si pentru ca sustine ca in SUA ar fi invins socialismul.
Pentru ca a auzit de la televizor ca este concert Goran Bregovic pe litoral - dupa cum el singur a declarat-o -, Mircea Geoana s-a aflat, duminica, in statiunea Mamaia, fapt care n-a ramas netaxat de pedelisti, semn ca tensiunile in coalitia de guvernamant sunt destul de mari.
Una calda, una rece pentru presedintele Senatului, Mircea Geoana, aflam din presa locala sibiana. ... Vizita a inceput marti, la Sibiu, de unde Mircea Geoana alaturi de persoanele care il insoteau au pornit intr-o deplasare spre Ocna Sibiului, Slimnic si Loamnes.
Adversarii sunt ingrijorati ca liderul social-democrat Mircea Geoana, contracandidatul lui Basescu, ar putea fi prea bland in materie de reforme.
'Pesedistii anti-Geoana vor incerca sambata sa forteze impreuna respingerea candidaturii pe liste la Congres cu aportul delegatilor partidului, sustin surse social-democrate.
In acest moment, soarta lui Geoana nu-i mai intereseaza prea mult pe romani. Interesul nemanifestat in privinta problemelor lui Geoana nu se confunda insa cu interesul si asteptarile destul de mari pe care romanii le au in privinta si perspectiva unui partid puternic de stanga.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics articolul "Sirena Geoana da termen PSD: ... E vorba, ati ghicit, de Mircea Geoana, care a postat un auto-interviu pe propriul blog, o premiera politico-mediatica, la noi.
"Mircea Geoana ar putea fi suspendat din partid" Apele s-au agitat in ultimele zile in PSD dupa ce presedintele Senatului a postat pe blogul sau o inregistrare in care explica motivele vizitei sale la casa lui Vintu, in ultimele zile ale campaniei electorale.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat miercuri ca gestul presedintelui Senatului, Mircea Geoana, de a povesti despre alegerile din 2009 a fost unul "total nefericit", fapt care l-a compromis in ochii lumii pe fostul candidat la prezidentiale din partea PSD.
Geoana poate ajunge la Cotroceni pentru cinci ani daca este suspendat Basescu Varianta suspendarii pana in 2012 a presedintelui Traian Basescu ar fi cea mai probabila sa il aduca pe Mircea Geoana in functia de sef al statului pentru un mandat de cinci ani, sustine, intr-o postare pe blog, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.
Conducerea PSD a luat in discutie situatia excluderii lui Mircea Geoana din PSD, scrie MEDIAFAX.
Geoana acuzat de PSD ca vrea sa rupa partidul. Fostul lider al PSD, Mircea Geoana, este la un pas de excludere dupa ce s-a aflat ca lucreaza de zor la crearea unui nou partid, dupa cum v-a informat Inpolitics intr-un material difuzat pe 17 februarie.
"Mircea Geoana ii invrajbeste pe nemultumiti si ataca unitatea partidului" Vicepresedintele PSD Valeriu Zgonea, deputat de Dolj in Colegiul Segarcea, reprezentat in Senat de catre fostul presedinte al PSD, Mircea Geoana, sustine, intr-un material postat, duminica, pe blogul sau, ca Geoana face in acest moment ceea ce condamna la altii atunci cand era seful PSD:
Miza reala a schimbarii din functie a lui Geoana Miscarea de astazi a liderilor PSD, privind schimbarea din functie a lui Mircea Geoana, are o miza clara: demonstrarea legaturilor stranse dintre Geoana si PDL.
Miza reala a schimbarii din functie a lui Geoana Miscarea de astazi a liderilor PSD, privind schimbarea din functie a lui Mircea Geoana, are o miza clara: demonstrarea legaturilor stranse dintre Geoana si PDL.
google-analytics.com