Cautare

2718 de rezultate pentru "geoana" (2.99 secunde)
Bogdan Tiberiu Iacob explica, pe Inpolitics, cum l-au ajuns din urma pe Geoana propriile lucraturi. Mircea Geoana are de ales intre doua variante:
Ponta il impinge pe Geoana sa rupa PSD. ... Zilele lui Mircea Geoana in PSD sunt numarate Victor Ponta va cere azi excluderea presedintelui Senatului din partid pentru ca a refuzat sa se lase revocat din functie. Este exact ce asteapta Mircea Geoana:
Dan Ioan Popescu, liderul organizatiei, l-a infierat pe Mircea Geoana pentru esecul electoral al partidului in Capitala. ... Primul care l-a criticat pe Geoana a fost Dan Ioan Popescu.
Toate cele patru exit poll-uri comandate de televiziuni arata ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 6 decembrie, se vor confrunta Traian Basescu si Mircea Geoana, ambii obtinand peste 30% din voturile exprimate pana la ora 21.00, la o distanta de doar cateva procente.
Razboiul dintre Mircea Geoana si mass-media Trebuie sa spun de la bun inceput ca am urmarit lucrarile Consiliului, ca un ceta tean obisnuit, in presa.
Mircea Geoana e din ce in ce mai puternic in disputa cu Ion Iliescu. ... Imediat dupa instalarea lui Geoana la sefia PSD, intreaga conducere vorbea de calitatile fondatorului partidului si ii oferea acestuia postul de presedinte onorific.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a atras mania liberalilor pentru ca a luat apararea presedintelui Traian Basescu pe tema subordonarii CSAT. Vicepresedintele PNL, Teodor Melescanu, l-a comparat pe Geoana cu "stimabilul Farfuridi".
Liderul PSD, Mircea Geoana, a obtinut, ieri-seara, un nou mandat de presedinte al partidului, rezultatele preliminare aratand ca Geoana a intrunit 981 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Sorin Oprescu, a obtinut 395 de voturi.
Declaratiile din ultima perioada a familiei Geoana si a apropiatilor acesteia referitoare la faptul ca Traian Basescu a apelat la "flacara violet" si la "atacurile energetice" pentru a castiga alegerile prezidentiale submineaza pozitia de lider al PSD, si asa destul de subreda, a lui Mircea Geoana.
ImpactNews publica avertismentul lui Victor Ponta catre Mircea Geoana: ... Atat are la dispozitie Mircea Geoana sa se hotarasca daca mai vrea sau nu in PSD. Ultimatumul a fost dat de insusi Ponta si vine la scurt timp dupa replica lui Geoana la interviul dat de presedintele PSD pentru Evz.
Geoana, intr-o scrisoare adresata membrilor CEx al PSD:
El afirma clar ca 'discutiile in jurul lui Geoana sunt doar un pretext' si ca, de fapt, ar fi vorba de manevre obscure ale 'nucleului vechi de partid' (Iliescu & Co.), care ar dori 'sa-l submineze pe Ponta' si sa 'revina la putere' (?!?).
Au fost prezenti Mircea Geoana, presedintele PSD, Miron Mitrea, secretarul general al partidului, Cristian Diaconescu, senator de Constanta si purtatorul de cuvant al PSD, Rovana Plumb, presedinta femeilor social-democrate si vicepresedinte PSD, Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Invatamantului, Radu Mazare, Nicusor Constantinescu, Alexandru Mazare, Corneliu Dida si Edi Martin.
Raluca Dumitriu si Marian Sultanoiu publica in Gandul un articol intitulat "Geoana a castigat Congresul mic. ... 'Victor Ponta a anuntat, ieri, ca va candida la presedintia PSD, dupa ce Adrian Nastase s-a retras din competitia cu Mircea Geoana.
Dragnea si Nechita nu se vor la mana lui Geoana", pe care il puteti citi in continuare. ... Decizia luata de tabara Geoana nu este decat o deschidere cosmetizata a listei, lucru stiut de Liviu Dragnea si ieseanul Gheorghe Nichita.
" Geoana a fost un agent toxic si o cartita in PSD" Mircea Geoana a fost "un agent toxic" si "o cartita" in sanul PSD, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics, el sustinand ca excluderea fostului presedinte social-democrat va prinde bine lui Victor Ponta, PSD si USL.
Geoana il injura pe Ponta.
Mircea Geoana ii avertizeaza pe cei care pleaca din PSD ca nu vor mai fi primiti in partid. ... Sambata, Mircea Geoana, presedintele PSD, le-a atras atentia tuturor celor care demisioneaza din PSD ca, odata plecati, nu vor mai avea loc pe listele de la alegerile viitoare.
Liderul PSD, Mircea Geoana, detine, potrivit declaratiei de avere actualizata la data de 16 iunie 2008, in conturi bancare sumele de 53.653 lei, 222.674 USD si 1.010 Euro, activele fiind trecute pe numele sau sau pe numele sotiei, Mihaela Geoana.
Prezenta la guvernare a social-democratilor nu insemna sprijin neconditionat pentru initiativele premierului sau subordonare fata de presedintele Traian Basescu, iar actuala coalitie de guvernare nu trebuie inlocuita, chiar PSD este nemultumit de prestatia celor din PD-L, prea subordonati directivelor venite dinspre Cotroceni, a afirmat luni, liderul social-democrat, Mircea Geoana.
google-analytics.com