Cautare

403 de rezultate pentru "gelu oltean" (2.79 secunde)
La randul sau, presedintele filialei Bistrita-Nasaud a PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, intr-o alta conferinta de presa, ca a aflat cu stupoare in timpul vizitelor electorale prin judet ca actualul presedinte al Consiliului Judetean, Gheorghe Marinescu (PSD), le-a spus oamenilor din satul Orosfaia ca au o biserica frumoasa datorita lui, care le-a alocat bani.
Acesta a acuzat si lasitatea celorlalti membri ai BPN, laudandu-i in schimb pe Ioan Oltean si Cezar Preda, cei care au votat impotriva excluderii sale. ... Doar Ioan Oltean si Cezar Preda au dovedit ca au coloana vertebrala, ca au ceva in pantaloni", a mai spus deputatul Stelian Dutu.
Contactat in legatura cu acest subiect, vicepresedintele PDL Ioan Oltean a declarat ca nu are informatii in legatura cu o posibila trecere a vreunui parlamentar PDL la PSD. "Ei spun multe, nu cred nimic pana nu vad", a declarat Oltean.
Venind din judetul dominat de vicepresedintele PDL Ioan Oltean, deputatul Ioan Botis intra si el in galeria de succes a ministrilor necunoscuti ai noului guvern Boc. ... Din 2008 este deputat de Bistrita, adica din fieful vicepresedintelui PDL Ioan Oltean.
Sedinta a fost condusa in ritm alert de pedelistul Ioan Oltean, bucuros ca pentru prima data dupa cateva saptamani ca cvorumul era intrunit.
Dupa votul pe articole dat pe textul propriu-zis al legii, fara anexe, presedintele de sedinta Ioan Oltean (PDL) a suspendat lucrarile pana marti dimineata. ... Conform intelegerii intre liderii de grup, sedinta se suspenda aici", a anuntat Oltean precizand ca lucrarile se reiau marti, de la ora 9.00.
Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a declarat azi ca un premier politic ar fi mai potrivit. "PDL analizeaza toate solutiile, insa cu un premier politic, PDL coordoneaza mai bine guvernarea, iar Coalitia este mai strans unita", sustine Oltean intr-un comunicat de presa.
Actualul Parlament e cel mai slab - de vina, uninominalul si banii Fostul sef de stat, Ion Iliescu, si secretarul general al PDL, Ioan Oltean, considera ca parlamentul actual e cel mai slab din ultimii 20 de ani, iar primul parlament ales, cel dintre anii 1990 si 1992, a fost cel mai bun.
Ioan Oltean ne-a facut bolsevici pe noi, cei din Opozitie, atunci cand am criticat vehement furtul Robertei Anastase la Legea Pensiilor. Nu hotia colegei sale il deranja pe domnul Oltean, ci faptul ca hotia era criticata.
S-a venit a doua zi cu alta propunere, cu dl Comaniciu care se spune ca sponsorul lui a intrat in acea seara la Parlament, se vede pe camere video, persoana respectiva, un om insemnat, cu o geanta pe care Ioan Oltean a dat dispozitie SPP sa nu o controleze", a spus, la The Money Channel, Sorin Bota.
Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a lipsit si el la aproape trei sferturi din sedinta. ... Pentu a rezolva problema comunicarii, liderii PDL au decis ca prim-vicepresedintele Teodor Baconschi sa se ocupe de consultarile cu structurile civice, secretarul general Ioan Oltean cu sindicatele, iar Emil Boc cu partidele.
Pedelistii nu renunta la comasarea alegerilor PDL are in vedere alegeri comasate in luna noiembrie a acestui an si asteapta motivarea deciziei Curtii Constitutionale pentru a vedea care articole din legea privind comasarea alegerilor sunt neconstitutionale, a declarat recent, la Bistrita, secretarul general al democrat-liberalilor, deputatul Ioan Oltean.
USL contraataca fata de afisele PDL Social-democratul Emil Radu Moldovan a prezentat, vineri, un afis cu pozele lui Traian Basescu, Emil Boc, Elena Udrea si Roberta Anastase pe care scrie "Revenim in Parlament doar cand pleaca Anastase", in replica la afisele prezentate, saptamana trecuta, de secretarul general al PDL, Ioan Oltean, cu pozele parlamentarilor USL, numiti "chiulangii" Emil Radu Moldovan a declarat ca, spre deosebire de Ioan Oltean, care a avut bani sa tipareasca afisele, USL nu poate face acest lucru, astfel ca le va transmite doar in format electronic publicatiilor care vor sa le publice.
De exemplu, despre domnul Ioan Oltean am putea spune ca a avut o "contributie" directa la faptul ca pe programul POSDRU, Romaniei i-au fost suspendate fondurile. ... In loc sa dea explicatii pe aceasta problema extrem de grava, domnul Oltean umbla pe la tipografii sa faca afise cu parlamentarii opozitiei.
Anuntul de parasire a lucrarilor a fost facut de catre liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa, dupa ce presedintele de sedinta, Ioan Oltean (PDL), a anuntat ca solicitarea USL privind revocarea din functie a Robertei Anastase se trimite Biroului Permanent al Camerei.
Oltean: ... Secretarul general al democrat-liberalilor, Ioan Oltean, recunoaste totusi ca o oarecare emotie exista. "Nu avem o liniste totala, dar avem o liniste normala vizavi de motiune", a spus el adaugand optimist "Va asigur la modul cel mai serios ca motiunea nu va trece".
UPDATE 16:13 Secretarul general al PDL Ioan Oltean este decis sa demisioneze din conducerea partidului, decizia fiind luata irevocabil de ieri, au declarat pentru gandul surse din PDL UPDATE 15.46.
Aberatia e glasuita de Ioan Oltean, dupa ce o anuntase Blaga, pe hol. ... Ioan Oltean o tine cu timpul care trebuie dat Curtii Constitutionale, pe motiv ca n-ar fi corect sa i se dea termen pana maine la 12 pentru emiterea avizului consultativ.
Sapte parlamentari au venit imbracati in alte culori, printre acestia afandu-se fostul ministrul al Agriculturii, Valeriu Tabara, care avea o camasa cu nuante de verde, Ioan Oltean imbracat intr-o camasa cu dungi albe si albastre, Gheorghe Albu care purta o camasa in dungi albastre, rosii si albe, iar Daniel Buda in nuante de crem si maro.
Sapte parlamentari au venit imbracati in alte culori, printre acestia afandu-se fostul ministrul al Agriculturii, Valeriu Tabara, care avea o camasa cu nuante de verde, Ioan Oltean imbracat intr-o camasa cu dungi albe si albastre, Gheorghe Albu care purta o camasa in dungi albastre, rosii si albe, iar Daniel Buda in nuante de crem si maro.
google-analytics.com