Cautare

850 de rezultate pentru "gala de excelenta invatatori seniori" (2.67 secunde)
Cea de-a doua editie a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere aduna si in acest an cele mai responsabile persoane, organizatii neguvernamentale, companii si institutii publice din Romania, preocupate de road safety. In acest an, Gala are o serie impresionanta de categorii: ... PREMIUL COMPANIEI NATIONALE DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE 3.
Celebra nutritionista Carmen Bruma, sotia nu mai putin celebrului realizator TV Mircea Badea, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de bilant profesional al anului care a trecut, mesaj pe care il puteti citi in continuare:
In cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019, Anca Vlad, desemnata Cea mai puternica femeie din afaceri din Romania Cele mai influente si de succes femei din diverse domenii de activitate au fost premiate in cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019, o manifestare care recunoaste ambitia si meritele celor mai puternice doamne din tara noastra.
Cea de-a doua linie a susţinătorilor lui Iliescu din sistemul de justiţie a fost ieri scoasă ... se pensioneze cu cateva ore înainte de a fi revocat din funcţie de către Macovei.
planuri de viitor... Dar nu pentru un viitor legat de Parchet sau Tribunal, ci pentru unul în care banii vin la plic, sub formă de pensie.
Puţine sunt categoriile care au scăpat de boala salariilor date pe bucăţele, după ... ar putea avea parte de păcăleli salariale. In ultimul an, au fost doctorii de la Spitalul TBC.
excluderea lui Ion Iliescu de la carma partidului şi după încoronarea lui Mircea Geoană, fostul partid de guvernămant pare să
Bişniţarii de funcţii publice de prin barăcile politice ar trebui să înveţe ceva măcar din depolitizarea funcţiei de prefect. ... de mase ca o sculă
Cei trei miniştri secretari de stat il urmăresc indeaproape şi aşteaptă ... Politicienii care au rămas "de gardă" la Galaţi il urmăresc şi mai atent şi acum transmit tuturor acelaşi mesaj:
Ioana Ginghina si Anca Androne au renuntat la statutul de actrite in serialul Adela doar pentru o seara. Cele doua vedete au fost manechine la gala de moda organizata de Alin Galatescu.
Judecatorii de la Instanta Suprema dau decizia pe contestatia in anulare formulata de Udrea la decizia de condamnare in dosarul Gala Bute. Decizia definitiva din 2018 data de Instanta Suprema prevedea 6 ani de inchisoare pentru Elena Udrea.
Intr-o tara in care toata lumea se pricepe la fotbal si politica, saptamana aceasta, sportul cu balonul rotund a luat fata vrajbilor din coalitie sau indreptate impotriva acesteia ori a mizeriilor ce refuleaza dupa 16 ani de pe holurile CNSAS.
Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, a mers astazi la Curtea Suprema. Aceasta a fost scoasa din arest pentru judecarea contestatiei la executarea pedepsei in dosarul Gala Bute.
Mircea Lucescu a fost prezent la gala in care CS Dinamo si-a premiat cei mai buni sportivi din anul 2022.
Pe 1 mai au petrecut nu doar romanii, dar si cele mai importante vedete din lume, la MET Gala, eveniment organizat la Muzeul Metropolitan de Arta din New York.
Asociatia "I.C.Bratianu" a organizat la sfarsitul saptamanii trecute, mai exact vineri, 17 martie a.c., Gala premiilor "Profesionalism si Eleganta", eveniment adresat doamnelor si domnisoarelor care prin activitatea lor s-au impus pe plan profesional, social, economic si politic in Constanta.
Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, la Gala de excelenta in afaceri, organizata de CCIR, ca mai este mult pina cind tot mediul de afaceri romanesc va respecta legea, precizind ca s-a dus la acea manifestare intrucit nu au fost premiate firme datoare la bugetul de stat.
Concorde Old Bucharest Hotel este locatia in care farmecul Centrului Vechi se imbina perfect cu facilitati de ultima generatie. ... O cladire monument, pe cea mai veche strada din Bucuresti, cu facilitati de ultima generatie, in inima trepidanta a orasului, este acum la dispozitia ta.
Conor McGregor, 32 de ani, a revenit in octagon dupa o pauza de un an, pentru duelul cu americanul Dustin Poirier din gala UFC 257, disputat la Abu Dhabi, duminica dimineata, informeaza Daily Mail.
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str.
google-analytics.com