Cautare

850 de rezultate pentru "gala de excelenta invatatori seniori" (2.74 secunde)
A fondat si condus Asociatia pentru Stiinta si Reforma Sociala (1919-1921), Institutul Social Roman (1921-1939, 1944-1948), Institutul de Stiinte Sociale al Romaniei (1939-1944), Consiliul National de Cercetari Stiintifice (1947-1948). ... A initiat si indrumat actiunea de cercetare monografica a satelor din Romania (1925 - 1948).
Intr-o perioada in care sistemul de educatie din Romania isi cauta drumul, Asociatia Centrul Step by Step Pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala creeaza solutii pentru educatie de calitate.
Calvarul invatatorilor care solicita acordarea Atestatului de echivalare Domnule Ministru, prevederile Legii Educatiei Nationale nr.1/2011 s-a abatut ca un uragan asupra invatatorilor titularizati de zeci de ani pe posturile ocupate, cu definitivate si grade didactice obtinute si recunoscute si care isi vedeau de munca profesionala la catedera, cu elevii, pentru care s-au pregatit si careia i s-au dedicat.
Un copil talentat trebuie incurajat, iar aceasta tombola este ocazia perfecta de a-i spori increderea in talentul sau.
Mariustuca.ro / Elevii care vin la scoala cu stomacul gol sunt neatenti, pierzand zilnic, primele doua ore de cursuri (Autoare:
Orange i-a premiat pe cei 36 de studenti ai Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (ETTI) din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti, care au absolvit cursurile Orange Educational Program, promotia 2014 -2015.
A inceput, in 1926, in comuna Corbeanca, intr-o familie de invatatori. ... Si asa a format generatii la rand de studenti, din 1964, la catedra Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Educatia si sanatatea in noul program de guvernare.
Senatorul Ionut Vulpescu a publicat pe pagina sa de Facebook un text emotionant, prin care anunta ca ofera o bursa de studiu unui copil care nu dispune de mijloacele materiale necesare pentru a-si termina studiile.
Intelectual subtire si datator de seama, dna Mungiu afirma ca exista doua Romanii, una care traieste izolata, rurala sau la marginea oraselor, preocupata exclusiv de existenta cotidiana, cu un nivel de aspiratie redus si cealalta conectata la lumea exterioara, europenizata, informata, implicata, considerandu-se egala in calitati, dar nu si in sanse, a echivalentilor euroatlantici.
Un roman care lucreaza in strainatate afirma de curand ca noi suntem sclavii moderni ai Europei. Mana de lucru ieftina pe plantatii agricole de capsuni, lamai, portocali, maslini.
Pe site-ul Scolii "Gala Galaction" din Mangalia a fost lansata prima expozitie virtuala din istoria scolilor "callatiene". Creatiile micilor artisti, indrumati de prof. Vasile Lupu, pot fi admirate la adresa de web http://galaction.mangalia.ro.
Organizatia Femeilor Liberale, filiala Constanta isi propune sa sarbatoreasca incepand din acest an Ziua Femeii printr-o Gala a Profesionalismului si a Elegantei.
La eveniment au fost invitati liderii PNL, in frunte cu premierul Calin Popescu-Tariceanu, care a fost, de altfel, premiat in calitate de "Cel mai important sustinator al tinerilor liberali". ... Cerandu-si scuze pentru "forma fizica", Tariceanu a parasit apoi Gala TNL.
Cele mai importante evenimente Primul eveniment important petrecut saptamina trecuta a fost fara indoiala sedinta CL de numire a noilor directori de la Apa-Canal si Serviciul Administrarea Domeniului Public.
Asa cum amintea ieri viceprimarul Mircea Razvan Cristea, liberalii galateni s-au hotarat sa-si lanseze in sfarsit candidatul la Primarie, chiar daca acesta a mai avut parte de alte doua prezentari oficiale.
Primaria Municipiului Craiova a fost premiata pentru merite deosebite in dezvoltarea locala, trofeu oferit aseara la "Gala Premiilor Regio", din cadrul targului international de investitii "Impreuna reconstruim Romania".
Firma Cocor Turism Neptun (GALA) propune actionarilor majorarea capitalului social cu 8,46 milioane lei, precum si reaprobarea fuziunii cu societatile Cocor Estival si Ovidiu Estival 2002, potrivit convocatorului transmis joi pietei Rasdaq.
Frumoasa prezentatoare Mihaela Serban, profesor, dar si realizatoare a mai multor emisiuni, gale de succes, precum: Gala Femei de Succes, Gala Celebritatile Anului, este studenta la o alta facultate!
Gala Baschetului Romanesc, organizata luni seara de catre Federatia Romana de Baschet (FRB), cu ocazia implinirii a 80 de existenta, a adunat nume importante ale acestui sport, in frunte cu Olafur Rafnsson, presedintele FIBA Europe. ... Ceremonia s-a incheiat cu un spectacol sustinut de CRBL.
google-analytics.com