Cautare

850 de rezultate pentru "gala de excelenta invatatori seniori" (2.59 secunde)
Dupa o viata petrecuta in sala de scrima, antrenorul emerit craiovean Dumitru Popescu a fost recompensat cu premiul "Mentor pentru Excelenta in Educatie". ... Antrenorul emerit craiovean de scrima Dumitru Popescu s-a numarat printre cei zece laureati ai premiului "Mentor pentru Excelenta in Educatie"
Supercupa Steaua - Petrolul 3-0 / Fiesta ros-albastra Steaua si-a trecut in palmares cea de-a sasea Supercupa, dupa ce a trecut, fara emotii, de Petrolul, pe Arena Nationala.
Allview, brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 in Romania, a lansat recent noul sau varf de gama. Smartphone-ul X2 Soul este un device cu specificatii de top si in acelasi timp un accesoriu stilat si modern.
Bucuresti au desfasurat in perioada 13-17 ianuarie 2014 tabara de excelenta din cadrul proiectului "Primul pas in cariera ta". Tabara a fost sustinuta in Timisul de Jos, judetul Brasov, la Hanul Dambu Morii.
Prin simpla accesare a site-ului, copiii pot alege testul in functie de grupa de varsta din care fac parte.
BERBEC Trebuie sa stai mai mult cu cei dragi, sa petreci timp cu persoane mai in varsta care sa iti aminteasca de valorile dupa care te poti ghida si cu ajutorul carora poti primi multe lucruri frumoase de la viata.
Aceste locuinte de inalta calitate ofera confort, lux si rafinament pentru un stil de viata deosebit. ... Fiecare apartament are o zona de living spatioasa, bucatarie complet utilata, camere de dormit confortabile si bai elegante.
Pandurii Targu Jiu se reuneste pe 11 ianuarie si va pregati returul campionatului in Antalya, unde va sustine doua stagii Petre Grigoras suna adunarea saptamana viitoare, oferindu-le elevilor sai o vacanta generoasa dupa prestatia excelenta din prima parte a sezonului.
Unirea Basarabiei cu Romania Unirea Basarabiei cu Romania a avut loc la 9 aprilie 1918 (27 martie pe stil vechi) si a fost in fapt reunificarea vechii provincii romanesti Basarabia, rupta de Moldova si alipita de Rusia in 1812.
Ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, vicepremierul Gheorghe Pogea, a revenit ieri la Seciuri, pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale posibilitatea stramutarii la Targu Carbunesti a celor peste 300 de familii sinistrate.
Liceul de Arta "Marin Sorescu" din Craiova a gazduit, zilele acestea, editia 2006 a programului "Spring Day in Europe".
Apelul disperat al unui reputat jurist catre Presedintele Romaniei si politicieni VIOREL ROS, avocat si fost judecator, profesor de Drept si conducator de doctorat, expert in litigii internationale, lanseaza prin intermediul Q Magazine un apel catre clasa politica aratand nu doar dezbinarea, ci si disperarea la care s-a ajuns intr-un an in care ar fi trebuit sa fim mai uniti ca niciodata.
Marius Diaconescu) - Continuare - Dubla identitate a aromanilor din Romania Romanii nord-dunareni stiau de existenta aromanilor sud-dunareni cel putin din secolul al XVII-lea.
Tatal meu era directorul Institutului Pedagogic care pregatea invatatori de limba romana pentru cele doua judete - Caliacra si Silistra, pe care Romania le avea in sudul Dobrogei. De loc, tata era din Godinesti, mama din Rosia de Jiu.
000 de functionari publici din cadrul Aliantiei Sed Lex au dat anul trecut statul in judecata, pentru a obtine primele de vacanta. Au avut castig de cauza: ... 000 de functionari si-au luat banii primele, iar restul de 30. 000 au primit esalonat banii, cu ajutorul unei ordonante de urgenta.
Cozmanca anunta totodata formarea unui nou partid de stanga. ... Ma mir ca, dupa cinci ani, fosti colegi de buna credinta se complac in aceasta mocirla politica a lui Geoana si a grupului sau de incompetenti si profitori.
Roxana Ichim publica in Ultima Ora articolul intitulat "Prea mici pentru o reforma atat de mare", pe care il puteti citi in continuare. ... Ba mai mult, isi dau seama, in acest fel, si incotro se indreapta societatea de consum, ce arunca oamenii, in functie de nivelul de trai.
Pentru ca pe piata belgiana sunt meserii pentru care nu exista cerere, belgienii au decis sa aplice proceduri simplificate de acces pe piata muncii. Romanii care doresc sa ocupe aceste locuri pot obtine permisul de munca in regim de urgenta.
(Continuare) Pentru om, asadar, intrarea in existenta este ca o plonjare intr-un ocean de potentiale risipiri, de teribile rataciri, de vanturari (atractul plecarii din fiinta neamului), de imprejurari pierzatoare (xi), din care se poate sustrage facand bine, savarsind fapte bune, prin munca si statornicie, iar la toate acestea vegheaza Dumnezeu (existenta este ograda lui Dumnezeu, este gradina divina.
In volumul de fata, Neale pune intrebari cu privire la probleme personale: ... Din dialogul purtat cu Divinitatea se desprind raspunsuri clare si usor de asimilat.
google-analytics.com