Cautare

850 de rezultate pentru "gala de excelenta invatatori seniori" (3.43 secunde)
Artistii Teatrului National de Opereta si Musical Ion Dacian va asteapta in salile de spectacole si in luna mai, cu productii incantatoare.
Gala Nova - TV Premiile Performantei, Creativitatii si Excelentei - si-a premiat castigatorii celei de a 4-a editii. Gala Nova TV este un eveniment dedicat promovarii si recunoasterii personalitatilor care au un renume semnificativ in diverse domenii de activitate si care s-au remarcat prin proiectele si activitatiile lor.
Singurul eveniment national destinat promovarii meritelor si valorilor studentilor romani de pretutindeni va avea loc marti, 7 ianuarie, la Palatul Parlamentului. Gala LSRS premiaza, pe baza unei competitii deschise, studentii si absolventii din diaspora romaneasca, avand ca scop recunoasterea performantelor lor academice si extracuriculare.
Cosmeşti, Lieşti, Nămoloasa, Capră, Zaharia, barajul de la Lungoci... ... De aici ne îndreptăm către Mile Cărpenişan care transmite de pe un acoperiş de grajd.
şi un cont în bancă) depinde de cat de puternic şi influent este grupul de prieteni şi parteneri din care provine. Şi nu în ultimul rand de cat de puternic este partidul sub umbrela căruia se află
dinţii la Călugăreni, iar extratereştrii au luat ca punct preferat de vizită ... care, de altfel, abia îşi mai trage izmenele.
la Galaţi e mult peste mesajele zvarlite prin gura lui Boc ori prin gura prezentatorilor de ştiri de la Antena 1. Ce nu au reuşit Iliescu şi Voiculescu înfăptuiesc acum la Galaţi Nica şi Durbacă.
în Galaţi e unul dintre politicienii care orice ar face va cădea în picioare. ... luăm un exemplu pe cat de banal în ce priveşte activitatea lui, pe atat de concludent:
Durbacă, baronul Galaţiului, işi recuperează ... probleme titlul pe care l-a pierdut in patru ani de guvernare social-democrată, cand averile politicienilor cu trei trandafirii creşteau aşa cum cresc azi facturile la intreţinere.
Durbacă, baronul Galaţiului, işi recuperează ... probleme titlul pe care l-a pierdut in patru ani de guvernare social-democrată, cand averile politicienilor cu trei trandafirii creşteau aşa cum cresc azi facturile la intreţinere.
cel de-al patrulea episod din foiletonul alegerilor vicepreşedintelui CJ Galaţi. ... ce de trei ori la rand a tras Alianţa in piept pentru a face casă ... cu cei de la PSD. Pare la fel de hotărat să
Prima editie a On Air Music Awards, gala premium ce isi propune sa onoreze excelenta in industria muzicala din Romania, va avea loc in data de 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti.
Pictor Arthur Verona 13-15) la evenimentul de lansare al celui mai nou proiect semnat ADRIAN ENESCU:
Lansarea albumului Providenta al artistei Margareta Paslaru La 29 martie 2018 are loc lansarea albumului de autor Providenta al indragitei si apreciatei soliste de muzica usoara Margareta Paslaru, prilej cu care artista aniverseaza 60 de ani de activitate. ... Muzica si o parte din texte sunt semnate de Margareta Paslaru.
Sala Teatrului de Stat a fost neincapatoare, ieri, timp de cateva ore, caci 64 de cupluri constantene care au sarbatorit 50 de ani de casatorie si 120 de pensionari de peste 80 de ani s-au adunat pentru a se intalni cu edilul local Radu Stefan Mazare.
Mesaj din Piata Universitatii catre Excelenta Sa, domnul Mark Gitenstein, ambasadorul SUA in Romania "Simplul fapt ca romanii pot protesta fara teama de a fi impuscati de pe acoperisuri e un progres", a afirmat, apreciind pozitiv starea democratiei in Romania, ambasadorul SUA la Bucuresti, Excelenta Sa domnul Mark H.
Serban CIONOFF) Nu stiu altii cum sunt, dar mie mi s-a facut dor de Excelenta Sa,domnul Hans Klemm,ambasadorul Statelor Unite ale Americii in scumpa noastra patrie!
Academicianul Anghel Rugina si profesorul universitar doctor inginer Vitalie Belousov sunt laureatii editiei a patra a premiilor „BCR - Perseverenta in Excelenta - 2005“, se arata intr-un comunicat al Bancii Comerciale Romane.
Camera de Comert si Industrie a Romaniei a premiat ieri excelenta in afaceri dovedita anul trecut de firmele romanesti. Printre premianti s-au numarat, de altfel ca intr-o buna traditie, si companiile conduse de oamenii de afaceri Ioan Micula si Viorel Micula.
Surprinzator de favorabile. Epica de la Chevrolet, un sedan de clasa medie, are o conduita de drum excelenta.Mentalitatea americana - cu cât mai mare cu atât mai bun - se regaseste în dimensiunile masinii care este si foarte confortabila.
google-analytics.com