Cautare

850 de rezultate pentru "gala de excelenta invatatori seniori" (6.67 secunde)
Scretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la congresul TSD, ca fostul ministru al Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, "si-a luat-o" de la presedintele Traian Basescu, iar ministrii Finantelor si Muncii sunt Stan si Bran.
Din cele 30 de puncte stranse in 18 etape, 22 sunt obtinute in fata propriilor spectatori. Doar Steaua Bucuresti o intrece intr-un clasament al jocurilor de acasa, cu 23 de puncte.
in sala sa noi nume de "fier" Cand spui Costel Torcea te gandesti, inevitabil, la marea performanta din culturism, palmaresul sau fiind unul demn de invidiat, caci cuprinde 19 titluri nationale, patru balcanice si doua medalii de bronz europene.
la atletism (seniori, tineret, juniori 1, 2, 3) in memoria fostului antrenor de la CSM Craiova. Primul start se va da la ora 15.00, iar ultimul la 17.00, fiind urmat de festivitatea de premiere.
la tenis de camp. Turneul inclus in calendarul Federatiei Romane de Tenis a adunat la start 50 de participanti din Craiova (Vointa, TC Olimp, TC Triumf 2000, CSM, Recon, TC Stanica, Atlas, CS Kofe), Bals, Caracal, Bucuresti, Pitesti, Petrosani, Valcea, Targu Jiu, Hunedoara si Deva.
Performerii editiei de anul acesta ai Memorialului "Ionel Ghita" ... din Craiova, au fost Florina Pierdevara (foto), de la CS Universitatea Craiova, si Cezar Bobolicioiu, de la CSM Craiova.
Atleta de la CS Universitatea Craiova a devenit campioana nationala la senioare in proba de 1.500 m, dar timpul obtinut nu i-a adus calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra.
Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti a organizat la Teatrul Elisabeta din Capitala, spectacolul dedicat Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice si seniorilor bucuresteni.
Acum, a patra oara, am vrut sa urlu, de disperare. ... Patru nume de aristocrati in spirit, daca nu in totalitate aristocrati prin sange. Patru semne de eleganta si bun-simt autentic.
Valerie Ciolos-Villemin, sotia premierului Dacian Ciolos, a sustinut un recital, joi, la Gala Micului Print de la Alba Iulia, unde a fost invitata de onoare.
10/2001, privind regimul juridic al unor imobile preluate in mod abuziv in perioada 6 martie 1945-22 decembrie 1989, continua sa dea batai de cap tuturor primariilor din tara.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
Nu este usor sa patrunzi in circuitul Glory si nici nu este usor sa inaintezi aici, unde sunt cei mai buni dintre cei buni, si unde, de ceva timp, la categoria grea face legea al nostru Daniel Ghita.
INSTITUTUL CULTURAL ROMAN DIN BUCURESTI SI DE FILIALELE SALE DIN STRAINATATE Ziua Culturii Nationale este sarbatorita si de Institutul Cultural Roman din Bucuresti si de filialele sale din strainatate BUCURESTI • Astfel, Institutul Cultural Roman de la Bucuresti celebreaza Ziua Culturii Romane, marti, de la ora 18.00, prin intermediul evenimentului "Gala Tinerilor Scriitori", in cadrul caruia va fi decernat premiul pentru cartea de poezie a anului 2012 si vor fi desemnati Tanarul Poet, Tanarul Prozator si Tanarul Critic literar ai anului 2012.
"TribalFestBucharest este primul festival de Tribal Fusion Belly Dance din Romania si are participanti din toata lumea. ... Gala Show gasiti pe site-ul evenimentului (sau direct la intrare in ziele festivalului): ... 9 workshop-uri de Tribal Fusion cu instructoare de renume din SUA, Olanda si Slovenia.
Cel mai cunoscut tenor al zilelor noastre concerteaza duminica, 15 Decembrie 2013 la Romexpo, (Pavilion Central), pentru prima oara intr-o Gala de Craciun!
Cel mai cunoscut tenor al zilelor noastre a concertat duminica, 15 Decembrie 2013 la Romexpo, (Pavilion Central), pentru prima oara intr-o Gala de Craciun, oferindu-le tuturor spectatorilor o amintire extraordinara!
Din postura de Presedinte U.A.R.F., regizorul Ioan Carmazan va acorda Medalii de Onoare, Clachete de Aur si Trofee marilor cineasti romani si din Republica Moldova Actorii Horatiu Malaele, Ileana Stana Ionescu, George Alexandru, Ilinca Goia, Cristian Sofron, alaturi de frumoasa sa sotie - Andreea Macelaru, Brandusa Novac, Delia Antal, Valentin Teodosiu, Bogdan Stanoevici, sunt doar cativa dintre invitatii care vor onora cu prezenta lor, Gala Premiilor U.A.R.F.!
Intr-o scurta escapada pe Coasta de Azur, dupa ce a luat pulsul Festivalului de Film de la Cannes, Ramona Badescu a primit o invitatie la Grand Prix-ul de la Monte Carlo. Astfel a avut parte de un weekend incarcat si a inceput o noua saptamana in forta.
Cu acest prilej, participantii la Gala au aflat o multime de amanunte din viata marii doamne a scenei romanesti, marturisirile sale purtand uneori o incarcatura de nostalgie si umor.
google-analytics.com