Cautare

850 de rezultate pentru "gala de excelenta invatatori seniori" (3.02 secunde)
Cum dau din colt in colt semnatarii contractului prin care Radio Romania a platit 60.000 de euro pentru Gala Bute (Investigatie de Mirela Neag si Catalin Tolontan) Peste doua zile, sambata, 18 ianuarie 2014, Radio Romania va transmite gratis meciul de box de la Montreal dintre Lucian Bute si Jean Pascal.
Peste 40 de concerte la Gala Smart Folk You! Florian Pittis 2018 12-14 OCTOMBRIE 2018 | 16:00 - 23:00 Herastrau, Intrarea Charles de Gaulle Pe 12 octombrie incepe, la Bucuresti, cel mai important eveniment folk si rock al orasului, Gala Smart Folk You!
In alta ordine de idei, sa nu avem un acces de furie, pentru ca acesta poate produce instant un AVC. ... Deci un mod de viata echilibrat. ... V-ati intrebat de ce oare?
Campionatul National de cros, desfasurat weekendul trecut in localitatea Baile Felix, s-a bucurat de o participare numeroasa, la start fiind prezenti 666 de sportivi (317 la feminin, 349 la masculin) care au concurat la urmatoarele categorii de varsta:
Klemm, o scrisoare deschisa in legatura cu gestul acestuia de a se fotografia cu asa-numitul steag al Tinutului Secuiesc. Puteti citi in continuare textul scrisorii deschise, asa cum a aparut pe pagina de Facebook a senatorului Serban Nicolae.
Vedeta a inmanat marele premiu, Zimbrul de Aur”, regizorului Dan Pita GALA PREMIILOR U.A.R.F. ... Ramona Badescu a avut placerea sa inmaneze marele premiu,”ZIMBRUL DE AUR”, regizorului Dan Pita, pentru regia filmului Kira Kiralina” 2014.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Sala mare a Primariei Craiova a gazduit ieri sedinta solemna a Consiliului Local Municipal, in cadrul careia au fost rasplatite cu distinctii personalitati de seama ale urbei, la ceas aniversar.
Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental.
Consiliul judetean are nevoie de aproximativ 150 de miliarde de lei vechi, bani pe care dascalii doljeni ar trebui sa-i primeasca in luna decembrie.
Parintii si copiii deopotriva au participat intr-un decor de poveste pentru a asculta si a se bucura de ritmurile copilariei. ... De fapt, spectacolele mele sunt interactive. ... David, de 29 de ani, si Andy, de 26 de ani. ... In calatoriile mele intalnesc o diversitate de oameni.
Andreea Marin Banica au inaugurat Miercuri la Brasov Centrul de excelenta Happy, infiintat in cadrul proiectului cu finantare europeana - "Echilibru - o noua abordare a vietii familiale cu cea profesionala", ID:POSDRU/97/6.3/S/60002.
La Editura Amaltea a aparut cartea "Excelenta in vanzari" de Todd Duncan. ... schimbarile radicale si dese din mediul de afaceri, efectele crizei din ultimii ani, concurenta efectiv acerba sau clientii cu exigente din ce in ce mai mari.
Centrul de Excelenta in Urbanism "Ion Mincu" isi propune sa promoveze pe plan international planificarea urbana de excelenta din Romania si sa se impuna ca un hub pentru zona Europei Centrale si de Est. La eveniment au participat si Mircea si Mihaela Geoana, de profesie arhitect.
Pancreasul, tratat in centre de excelenta (Autoare: Magda Marincovici) Anual, in Romania, se fac aproximativ 2.000 de ecoendoscopii, iar in Franta, 65.000 Bolile pancreasului trebuie tratate in centre de excelenta care sa aiba specialisti cu expertiza necesara fiecare in domeniul lui, a subliniat prof.
Interviu realizat de Andreea Giuclea, cu ocazia evenimentului de premiere a castigatorilor programului de finantare "Lumea prin culoare si sunet". ... De ce ati hotarat sa va implicati in Fundatia Orange?
Gala Celebritatilor Romania - USA de la Miami s-a difuzat de patru ori, la CURIER TV live. In cadrul acestei gale au fost premiate celebritati romano-ameriocane de pe Coasta de Est a Americii.
Asa cum a obisnuit publicul, ea a acceptat sa lucreze in prezent pentru aceasta televiziune in ascensiune, CURIER TV, care emite 24 de ore din 24 stiri si emisiuni de succes, culturale, educative, sociale, muzicale, care ajung la sufletul romanilor, chiar prin cuvintele din logo, deoarece CURIER TV este numita si:
Gala Celebritatilor Romania - USA se va difuza duminica, la CURIER TV, si poate fi urmarita la ora 18.00 - 19.00 si miercuri, la ora 13.00-14.00, in reluare!
On Air Music Awards crede ca este cool sa vorbesti corect in limba romana, motiv pentru care la Gala vor fi premiate piesele cu cel mai bun text romanesc. ... ’’Cat de departe’’ - Holograf (text: Holograf), ’’Creanga de aur’’ - Poesis (text:
google-analytics.com