Cautare

850 de rezultate pentru "gala de excelenta invatatori seniori" (2.50 secunde)
Gala Celebritatilor Romania - USA de la Miami se va difuza in reluare duminica, de la ora 18.00 - 19.00 si marti, de la ora 13.00 - 14.00, la CURIER TV live.
Gala de excelenta INVATATORII SENIORI - SARBATORITI IN AN CENTENAR, un proiect al Primariei Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti (CSMB), in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).
Cea de-a noua editie a galei Celebritatile Anului 2016 a avut loc de curand in Capitala, marcand cei 9 ani de existenta, prin acordarea de premii si distinctii personalitatilor publice din acest an.
Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti a organizat recent, la Teatrul Elisabeta din Capitala, Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, un eveniment care are ca scop celebrarea acestei zile printr-o serie de activitati cultural - artistice dedicate seniorilor bucuresteni.
Pe covorul rosu al galei ce a avut loc la hotelul Crowne Plaza, primul a pasit starul american de la Warner Bross, cunoscutul actor Shin Koyamada care a jucat alaturi de Tom Cruise in The Last Samurai, acesta fiind filmul cu cele mai mari incasari in acest moment la Hollywood, peste 495 de milione de dolari.
Luptatorii de wushu de la clubul craiovean Wu Quan Li "Forta celor cinci pumni" au revenit de la Campionatul National de wushu/Qingda Sanshou (light contact) de la Bucuresti cu 14 medalii, dintre care cinci de aur, sase de argint si trei de bronz.
Mihaela Serban va realiza Gala Suflet pentru Romania (Teledon) sambata, 5 iunie, intre orele 19.00 - 23.00, eveniment ce se va difuza la TVR3 si la TVR International. GALA SUFLET PENTRU ROMANIA este cel mai mare teledon al vedetelor din Romania.
Afla cine sunt finalistii Concursului pentru Excelenta Academica in Strainatate! Pentru al cincilea an consecutiv, Liga Studentilor Romani din Strainatate ii va premia pe cei mai buni studenti romani din tara si din strainatate in cadrul unui eveniment de exceptie.
Am dovezi ca baseball-ul s-a nascut din oina adusa in America de emigrantii romani din Maramures”- Gheorghe Turda, presedinte onorific al Federatiei Romane de Oina Sfarsitul saptamanii trecute a adus la Bucuresti prima Gala a sportului nostru national â€" OINA la Hotel Lev Or 4,Ù­ pe care Federatia Romana de Oina a organizat-o in colaborare cu partenerii sai.
Gala Folk You!: ... Dana Andronie) S-a gatat Gala celei de-a X-a editii Folk You! ... Peste 10.000 de oameni au venit in Piata George Enescu pentru a se bucura de muzica poeziei si de poezia muzicii. Imi amintesc de versurile unui cantec, care suna cam asa:
Peste 800 de personalitati din mediile academic, cultural, public si privat, studenti si absolventi romani si membri LSRS din peste 50 de tari s-au reunit pe 8 ianuarie 2015, la Palatul Parlamentului, Sala C.A. Rosetti, pentru a cunoaste si recunoaste excelenta academica romaneasca din toate colturile lumii.
Vineri, 29 mai 2015, la Athenee Palace Hilton Bucuresti, va avea loc prima editie a Galei CAESAR, care va avea loc Seara va incepe la ora 17.30 cu o receptie de bun venit si va continua cu Gala CAESAR incepand cu ora 19:00.
Excelenta Sa Jean Hubert Lebet, Ambasadorul Confederatiei Elvetiene la Bucuresti, a vizitat recent Fabrica de Magiun Topoloveni pentru a vedea locul in care o mana de oameni harnici transforma prunele in cel mai sanatos desert de pe piata.
Sportivii de la LPS "Petrache Triscu", CS Bushi si CS Universitatea Craiova au fost printre remarcatii editiei cu numarul 13 a Cupei Saishin, gazduita de Sala Sporturilor "Traian"
Procurorul din dosarul Ridzi redeschide cercetarile in Gala Bute Mariana Alexandru a reluat, practic, de la zero dosarul galei profesioniste de box finanțate din bani europeni.
"As dori sa aduc in atentia dumneavoastra difuzarea integrala, in reluare dupa sarbatori, inca o data, a celor trei editii ale GALEI CELEBRITATILOR ROMANO-AMERICANE, pe care le-am realizat in SUA, alaturi de oameni de succes, care mi-au oferit ajutor precum:
Magazinul Elysee de pe Calea Victoriei a organizat recent un eveniment superb destinat frumusetii: ... Vara anului 1929 devenea martora nasterii legendarului cuplu format de Salvador Dali si Gala (Elena Dimitrievna Diakonova).
Intre 29 mai si 3 iunie, Opera Comica pentru Copii ii asteapta pe cei mici impreuna cu familiile lor la cea de-a patra editie a Festivalului Opera Copiilor (FOC).
Sorin Rosca Stanescu) Excelenta Sa Mark Gitenstein este, cu certitudine, plecat. ... Cum ar fi, bunaoara, ca, inca din prima zi de la suspendare, protejatul sau, Traian Basescu, isi incepe campania fix la Cotroceni. ... E dusa si consiliera sa in materie de democratie si lupta anticoruptie.
Arbitrul craiovean de box Iulian Caramida se mandreste ca a fost inspector de ring la meciul sustinut de Lucian Bute vara trecuta la Bucuresti, contra francezului Mendy.
google-analytics.com